Το πρόγραμμα τις κατηγορίες της Α2`, Β` και Γ` ΕΣΚΑΗ

Α2 ΕΣΚΑΗ. Η αυλαία της 18ης αγωνιστικής ανοίγει την Κυριακή, στη 1.15μ.μ.,  με τον αγώνα Σπόρτιγκ-Ληξούρι (διαιτητές οι Κ.Χ. Μπούσιας, Ρουκούδης).: Υπερίων και Γαστούνη αγωνίζονται την Τετάρτη για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ. Η ομάδα της Αμαλιάδας θα υποδεχτεί στις 8.15μ.μ. τις Ιτιές και νωρίτερα, στις 6μ.μ.,  η Γαστούνη θα αντιμετωπίσει στο «Αέθλιον» τον Ήφαιστο Αιγίου. Και στα δύο παιχνίδια, διαιτητές ορίστηκαν οι Κρεσταινίτης, Καρπάνος. Τα υπόλοιπα ματς θα διεξαχθούν την Τετάρτη και είναι τα εξής: 4.30μ.μ.: Αραχωβίτικα-Αγυιά: Τσακαλογιάννης, Σταθόπουλος, 6.30μ.μ.: Γαλήνη-Πυρσός: Θεοδωρόπουλος, Μάρκου, 8μ.μ.: Παναχαϊκός-Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ: Μπούσιας-Ντίμος, 8.30μ.μ.: Αχαιός-Ερμής: Ρουκούδης, Πολύζος.
 
Τα παιχνίδια της Β΄ ΕΣΚΑΗ
Την Κυριακή αγωνίζονται οι ομάδες της Β΄ ΕΣΚΑΗ Αύριο Σάββατο, θα διεξαχθούν τα άλλα δύο παιχνίδια του Α΄ Ομίλου. Στη 1 το μεσημέρι η Κεφαλονιά θα υποδεχτεί τη Δύμη (ρέφερι οι Αναγνωστόπουλος, Κανελλόπουλος) και στις 5.30μ.μ. στο κλειστό της Ολυμπιάδας ο Α.Σ. ΣΦΗΚΑ θα κοντραριστεί με τον Δικέφαλο, στο ντέρμπι ανόδου (σφυρίζουν οι Δημόπουλος, Καρακάσης).
 Στις 4μ.μ. στο κλειστό της Αρχ. Ολυμπίας, θα διεξαχθεί το ντέρμπι των ουραγών μεταξύ του Κρόνου Στρεφίου και του Βαρθολομιού, με το νικητή να παίρνει προβάδισμα στη μάχη της παραμονής (υποβιβάζεται η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας). Το ντέρμπι θα σφυρίξουν οι Αναγνωστόπουλος, Κανελλόπουλος. Στις 6.30μ.μ. στο κλειστό των Ροϊτίκων, η ΑΕΚ Κ. Παναγιάς αντιμετωπίζει τον Σείριο με διαιτητές τους Παναγιώτου, Κουτρουμπά.
Τα παιχνίδια της Γ΄ ΕΣΚΑΗ
Σε τρεις δόσεις, θα γίνουν τα ισάριθμα παιχνίδια του Α΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΗ. Σήμερα στις 11.30 το πρωί ο Αιγέας Γαστούνης θα αντιμετωπίσει τη Σάμη στην Κεφαλονιά (διαιτητές οι Αναγνωστόπουλος, Κανελλόπουλος), αύριο στις 2 το μεσημέρι ο Φιλαθλητικός θα παίξει κόντρα στον Πύργο ’99 στο «Γ. Βασιλακόπουλος» (ρέφερι και εδώ οι Αναγνωστόπουλος, Κανελλόπουλος) και τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ στο «Αέθλιον» ο Μυρσιναϊκός θα αγωνιστεί με αντίπαλο το Στρούσι, με διαιτητές τους Σταθόπουλο, Ρουκούδη. Ρεπό την 6η αγωνιστική έχει η Αλφειονίδα.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.