Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα οφειλόμενα θα ζητήσουν οι παράγοντες και 40% επιστροφή από τις ποινές

Ψήφισμα, στο οποίο μεταξύ άλλων, ζητούν την επιστροφή του 40% του ποσού που συγκεντρώνει κάθε χρόνο η ΕΠΟ από τις χρηματικές ποινές, εξέδωσαν χθες οι πρόεδροι ή εκπρόσωποι των σωματείων του 6ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, που συναντήθηκαν στον Πύργο στο ξενοδοχείο «Ιόνιον».
Στη συγκεκριμένη συνάντηση το «παρών» έδωσαν όλες οι ομάδες πλην του Ζαβλανίου και της Αχαϊκής, με την επιστροφή των χρημάτων από τις ποινές να αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα θέμα, και τα σωματεία να αποφασίζουν να διεκδικήσουν το παραπάνω ποσό από τις εισπράξεις της Διοργανώτριας αρχής, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τις υπόλοιπες κατηγορίες, οι οποίες… απολαμβάνουν αυτό το προνόμιο.
Παράλληλα, συζητήθηκε και η καθυστέρηση της καταβολής της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης, που οφείλει η Πολιτεία στα σωματεία και προς αυτή την κατεύθυνση αποφασίστηκε οι ομάδες της Δ’ Εθνικής να ζητήσουν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τα οφειλόμενα χρήματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Επίσης, τα σωματεία αποφάσισαν να ζητήσουν… ίση μεταχείριση και εκπροσώπησή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, όπως δηλαδή συμβαίνει και με τις τρεις ανώτερες εθνικές κατηγορίες, που χαίρουν εκπροσώπησης στο ΔΣ.  
Τέλος, για να διεκδικηθούν τα παραπάνω, αλλά και να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της κατηγορίας, αποφασίστηκε να ορισθεί ένα άτομο από κάθε όμιλο, για να μεταφερθούν έτσι τα θέματα και τα προβλήματα  που απασχολούν τις ομάδες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος στην Ε.Π.Ο. Τον Αστέρα Αμαλιάδας στη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπησε ο Αντρεάς Σαμπανιώτης. 

Πηγή: Εφ. Πρωινή-Μαρία Καραντώνη  (ilia-sport.gr)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.