Ανδρεάκος: «Οι παίκτες θα καθορίσουν το ταβάνι»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο Aquaticnews μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ηλιούπολη, ο προπονητής του Αργοστολίου, Θοδωρής Ανδρεάκος. Ο νεαρός τεχνικός στάθηκε στην πολύ καλή πορεία του συλλόγου την φετινή χρονιά ενώ σχολίασε και το ντέρμπυ της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

«Οι παίκτες θα είναι αυτοί που θα καθορίσουν, ποιό θα είναι τελικά το ταβάνι της ομάδας. Δεν υπάρχει κάποιος στόχος. Η φιλοσοφία που έχουμε, μας κάνει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Σκοπός είναι να διατηρήσουμε τα περσινά κεκτημένα, και από 'κει και πέρα ότι καλύτερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο».
Για το παιχνίδι με την Ηλιούπλη τόνισε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολύ καλό ρυθμό. Προηγηθήκαμε, στην συνέχεια η Ηλιούπολη μας πλησίασε, όμως τελικά καταφέραμε και επικρατήσαμε. Η Ηλιούπολη είναι μια πολύ μαχητική ομάδα, η οποία μαζεύει τον κόσμο στο κολυμβητήριο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι πολύ όμορφη και το τονίζω αυτό, γιατί έτυχε να βρεθώ εδώ και χθες –σ.σ. στο παιχνίδι Χανιά-Κέρκυρα- και βρίσκονταν μόλις δέκα άτομα. Μακάρι να μείνει στην κατηγορία!».
Τέλος για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής σχολίασε: «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει με μία περίεργη απόφαση των διαιτητών. Τώρα τους περιμένουμε σπίτι μας και νομίζω πως με την ώθηση του κόσμου της Κεφαλονιάς, θα φτάσουμε τελικά στη νίκη και θα πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο την τετράδα».
 www.aquaticsnews
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.