Πρώτη νίκη για ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο ΠΑΟ Κεφαλονιάς επικράτησε εκτός έδρας  με σκορ 5-0 της Ερυσσου, για την 2η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας περνώντας έτσι το πρώτο τρίποντο της χρονιάς . Η Ερυσσο είχε πολλά πρόσωπα στην μεσαία γραμμή, δεν κλείστηκε αλλά δεν βρήκε και τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Κατερέλου.
Σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές του Τάκη Φωη που προσπάθησαν αλλά τελικά "Χτύπησαν " στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, γιατί ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έπιανε τα πάντα μέχρι εκείνο  το σημείο ,και  πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0  χάρη στο τέρματα του Γ. Παπαδάκη στο 39`.
Στο δεύτερο ημίχρονο , η Έρυσσος στάθηκε καλύτερα, αλλά  θα τους προδώσουν  οι δυνάμεις τους στο τελευταίο τέταρτο. Δέχθηκε ακόμη τέσσερα γκολ, στο 78`  Σ. Μπάμπης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής 0-2. Στο 82` , Μαρινάκης με κεφαλιά 0-3 , στο 87`  Περαματζής το 0-4  . Στο 90` ο ΠΑΟ θα κερδίσει πέναλτι , την εκτέλεση θα αναλάβει ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ  Κατερέλος  αλλά  θα νικηθεί από τον Σιμάτο. Το τελικό 5-0 θα γίνει στις καθυστερήσεις με σουτ του Γ. Μπάμπη.
ΕΡΥΣΣΟΣ: Σιμάτος, Παπαλεξάτος, Διακάτος Ταβάνι, Πάπα, Τζωρτζάτος, Κύργιο, Παπαδημητράτος, Πατρίκιος (60 Στεφανί), Παπάς, Σκιαδαρέσης (41’ λ.τ. Καράβελας).
ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Κατερέλος, Γ. Μπάμπης, Κλωνής, Καλογηράτος, Μαρινάκης, Παπαδάκης Γ. (69 Σπαθής), Περαματζής, Βοροκλινιώτης, Μπεσάι (62’ Λυμπερόπουλος), Γασπαρινάτος (82’ Πολλάκης), Μπάμπης Σ.


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.