ΕΣΚΑ-Η :σύσκεψη των σωματείων της Α1 και Α2 Κατηγορίας Ανδρών

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η προγραμματισμένη σύσκεψη των σωματείων της  Α1 και Α2 Κατηγορίας Ανδρών ΕΣΚΑ-Η στα γραφεία της ένωσης.
Από την πλευρά της ΕΣΚΑ-Η παρεβρέθηκαν ο Πρόεδρος κος Τάκης Τσαγκρώνης , ο Γενικός Γραμματέας κος Αλέξανδρος Παπαδόπουλος ,καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Ταμίας κος Δημήτριος Ρόζης .

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ανακοινώθηκαν στα σωματεία οι προτάσεις του Δ.Σ. σχετικά με την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων την νέα αγωνιστική περίοδο.
Τις προτάσεις του Δ.Σ. ενέκριναν όλα τα σωματεία.
Οι εκπρόσωποι των Σωματείων ζήτησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο να αποστείλει ψήφισμα ,"της σημερινής σύσκεψης" ,στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σχετικά με την παραχώρηση του Βοηθητικού Κλειστού Γυμναστηρίου " ΔΗΜ.ΤΟΦΑΛΟΣ" στην ΕΣΚΑ-Η.

Στην συνέχεια υπήρξε συζήτηση και αποφασίστηκαν τα παρακάτω :
                             Ποιες αποφάσεις ανακοινώθηκαν.
Aπό κει και πέρα στην αρχή της συνάντησης, γνωστοποιήθηκε η απόφαση της ΕΣΚΑ-Η για τα παράβολα των φετινών πρωταθλημάτων  . Για την Α1` και Α2` παραμένουν τα ίδια (δηλαδή 500 και 400 ευρώ αντίστοιχα), ενώ για πρώτη φορά θα πληρώσουν και τα τμήματα υποδομής , το οποίο είναι 100 ευρώ .
Θα πρέπει στο γήπεδο στους αγώνες να υπάρχει υποχρεωτικά γιατρός ,διαφορετικά δε θα διεξάγονται οι αναμετρήσεις . Επίσης , η Ένωση θα διοργανώσει επιμορφωτικά σεμινάρια για παράγοντες ,προπονητές κ.τ.λ.π.με θέμα τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο από εξειδικευμένους Ιατρούς στο αντικείμενο αυτό. 
Τα πρωταθλήματα της Α1`και Α2` ΕΣΚΑ-Η θα ξεκινήσουν στις 8 Οκτωβρίου , ενώ τα παιδικοεφηβικά  στις 17 Σεπτεμβρίου.                         
Κάθε σωματείου θα προτείνει άτομα τα οποία θα βοηθήσουν την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων από την θέση του Γυμνασίαρχου και τις θέσεις της γραμματείας αγώνων,μετά από σεμινάρια που θα διοργανώσει η ΕΣΚΑ-Η κατά περιοχές.

Τέλος γνωστοποιήθηκε στα σωματεία ότι οι Προκηρύξεις Των Πρωταθλημάτων θα αναρτηθούν εντός των ημερών στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ-Η.


ΕΣΚΑ-Η
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.