Ανέβηκαν στο ρετιρέ τα Ομαλα .


Η ομάδα των Ομαλών κέρδισε με 2-0 τον Ηρακλή Προννων και ανέβηκε στο ρετιρέ στη Β` κατηγορία ...
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με την δύναμη να είναι το κυρίαρχο στοιχείο, ειδικά στο α' μέρος, διάστημα στο οποίο δεν καταγράφηκε κάποια κλασική ευκαιρία για τις δύο ομάδες, με τους παίκτες των Ομαλων  να έχουν την υπεροχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως στην κόντρα . Στο 20 ο Χρ. Τσακαρισιάνος θα δει τον Κρητικό θα αντιδράσει σωστά αποκρούοντας την μπάλα με τα πόδια, στο σουτ που επιχείρησε. Στο 35 και στο 39 ο Ραπάι δεν θα καταφέρει να κάνει σωστές ενέργειες και η μπάλα δεν θα μπει ποτέ στην εστία του Παπαστεργίου μένοντας το 0-0 στο πρώτο μέρος..
Στην επανάληψη όμως, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, ευτύχησαν να πετύχουν  ένα γρήγορα σχετικά τέρματα,  και να κλειδώσουν την δίκαια στη νίκη, προς το τέλος του αγώνα  . Από την άλλη ο Ηρακλης δεν έφτασε στο επίπεδο προηγούμενών του εμφανίσεων, γνωρίζοντας δίκαια την πρώτη του ήττα. Στο 48 ο Βαλεντής θα βγάλει τον Τζάκη απέναντι από τον Κρητικό, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή σώζει και στην επαναφορά ο Καραντινός-Νεόφυτος αστοχεί σχεδόν εξ επαφής. Στο 50 ο Βαλεντής με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κρητικού για το 1-0. Στο 80 ο Ηρακλής παραλίγο να φέρει το ματς στα ίσια, ωστόσο το σουτ του Κυριάκου Στάβερη θα χτυπήσει στο δοκάρι του Παπαστεργίου. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι θα… τελειώσουν το παιχνίδι. Ο Καραντινός/Νεόφυτος βρίσκει με ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή τον Βαλεντή και αυτός με ωραίο πλασέ κάνει το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.
ΟΜΑΛΑ: (Διονύσης Βαλεντής), Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος, Νεόφυτος Λ., Σέρρας, Νεόφυτος Χ. (44 λ.τ. Μαζαράκης), Αλεξανδράτος, Βαλεντής, Σίμο, Τσακαρισιάνος Χρ., Τζάκης, Καραντινός/Νεόφυτος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ: (Σπυράγγελος Τζωρτζάτος), Κρητικός, Καμπίτσης, Σπαθής, Ρασσιάς, Στάβερης Ν., Λυμπεράτος (55 Πετράτος), Ραπάι,, Γκαζάρ, Καμπίτσης Σ., Στάβερης Κ., Τότολος (80 Καχρίλας).


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.