Δύσκολη νίκη για Εικοσιμία


Πήγε να την “πατήσει” στο Ληξούρι από τον μαχητικό Εθνικό  η Εικοσιμια , όμως τελικά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η Εικοσιμια τα βρήκαν σκούρα, αφού αν και προηγήθηκαν με τέρμα στο 36  του Αποστολάτου ,ο Παπαδάτο  έφερε το ματς στα ίσα στην αρχή 48` της  επανάληψης .  Αλλά το γκολ του Δημήτρη  Πολλάτου στο 75`  έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ζησιματου .

Στο 9 όταν η σέντρα του Χρηστάτου από δεξιά κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Μοσχόπουλου και ένα λεπτό αργότερα η εκτέλεση φάουλ του Μπούσι πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του τερματοφύλακα του Εθνικού. Στο 16 είχαμε αντεπίθεση από τον Εθνικό με τον Παπαδάτο να πλασάρει άουτ. Στο 22 ο Χρηστάτος, , πάσαρε στο σημείο του πέναλντι στον αμαρκάριστο Αποστολάτο που με πλασέ  άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. 
Ο Εθνικός είχε  δύο καλές αντεπιθέσεις με τον  Ρεμούντη στο 38, αλλά η μπάλα να φεύγει μόλις άουτ, όπως και στο 43, και το σουτ του Γαλανού.  
 Στο 48` ο Παπαδάτο  με άψογο πλασέ  θα νικήσει   τον Κουστουμπάρδη για το 1-1. Στο 71 ο Μπούσι εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Αλέκος Πολλάτος πήρε την κεφαλιά με τον Μοσχόπουλο να μπλοκάρει.
 Στο 75 εκτέλεση κόρνερ του Μπούσι η άμυνα του Εθνικού δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Δημήτρης Πολλάτος θα πλασάρει   για το 2-1.
ΕΘΝΙΚΟΣ: (Νίκος Κουρούκλης), Μοσχόπουλος, Λαδάς, Παπαδάτος, Γαλανός, Σιμωτάς, Ρεμούντης, Μπάμπης, Κατσιβέλης, Τοζάι (24 Κοντογιαννάτος), Κούτσης (46 Παρίσης), Γιακουμάτος (84 Αραβαντινός).
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δημήτρης Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Κουμαριώτης, Καμπανός, Βαλεντής, Αποστολάτος, Πολλάτος Δ., Νεστερένκο (57 Πολλάτος Α.), Αντωνάτος (78 Καππάτος), Μπούσι, Χρηστάτος, Κορσιάνος (75 Μανέντης).

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.