Στην πεντάδα που έχει ξεχωρίσει στην Super League U20 ο Βουκελάτος !




Μπορεί η Super League U20 να μην έχει φτάσει ούτε καν στα μισά της, ωστόσο ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αφήσει το “στίγμα” τους κάνοντας εκρηκτικό ξεκίνημα στην φετινή σεζόν. Ένας από αυτούς είναι και ένα  δικό μας παιδί , ο λόγος για τον Γεράσιμο Βουκελατο  που έχει κλέψει την παράσταση στο φετινό πρωτάθλημα Κ20 (και όχι μόνο, μιας και σε δυο παιχνίδια της αντρικής ομάδας του Πανιώνιου σε κύπελλο και πρωτάθλημα έχει επιλεγεί  από τον προπονητή Βλάντα Μιλόγεβιτς  στην 20αδα ) με την ομάδα του Πανιώνιου. 

 Η ιστοσελίδα  talentabout.gr  διοργάνωσε  διαδικτυακό γκαλόπ  ποιον από τους παρακάτω νεαρούς ποδοσφαιριστές θεωρείτε τον έως τώρα MVP της Super League U20 έως σήμερα.


Πάμε να δούμε ποιοι είναι:

Σωτήρης Πίσπας (U20 Παναθηναϊκού)
sotiris_pispas_u20_panathinaikos
Ο 18χρονος επιθετικός της U20 του “τριφυλλιού” αποτελεί το μεγάλο… “κανόνι” της ομάδας του, καθώς σε 8 αναμετρήσεις έως τώρα έχει σκοράρει 8 γκολ, φιγουράροντας στην κορυφή της λίστας των σκόρερ. Πιο συγκεκριμένα ο Πίσπας έχει σκοράρει στις αναμετρήσεις με Αστέρα Τρίπολης (3 γκολ), Ηρακλή (2 γκολ), Ξάνθη (1 γκολ), Παναιτωλικό (1 γκολ) και Λεβαδειακό (1 γκολ).

Θανάσης Ανδρούτσος (U20 Ολυμπιακού)
androutsos_olympiakos_u20
Ο νεαρός μέσος της U20 του Ολυμπιακού είναι εκ των πρωταγωνιστών της φετινής ομάδας των Πειραιωτών, και αυτό διότι σε 8 παιχνίδια έως τώρα έχει σκοράρει ισάριθμα γκολ και έτσι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ μαζί με τον Πίσπα της U20 του Παναθηναϊκού. Ο Ανδρούτσος έχει σκοράρει στις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό (2 γκολ), Ατρόμητο (1 γκολ), ΠΑΟΚ (1 γκολ), ΑΕΚ (3 γκολ), Ηρακλή (1 γκολ), Λάρισα (1 γκολ)

Μάριο Βρουσάι (U20 Ολυμπιακού)
veousai_olympiakos_u20
Ο 18χρονος εξτρέμ της U20 των “Πειραιωτών” αποτελεί ένα ακόμη “όπλο” στην φετινή φαρέτρα του κ.Βούζα. Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές της Super League U20 έχει πετύχει 7 γκολ και είναι ο άξιος συμπαραστάτης του Θανάση Ανδρούτσου στο σκοράρισμα.

Μάκης Βουκελάτος (U20 Πανιωνίου)
voukelatos
Ο μεσοεπιθετικός της U20 του Πανιωνίου είναι το βαρόμετρο της ομάδας της Νέας Σμύρνης στην φετινή Super League U20. Πετυχαίνοντας έως τώρα πέντε τέρματα σε οχτώ παιχνίδια έχει φέρει τον “Ιστορικό” ισόβαθμο στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Όμηρος Συρεγγέλας (U20 Αστέρα Τρλιπολης)
asteras_tripolis_syreggelas
Ο νεαρός επιθετικός της U20 του Αστέρα είναι η “αιχμή του δόρατος” για τους “Αρκάδες” στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς με τα 5 τέρματα που έχει πετύχει μέχρι τώρα έχει φέρει την ομάδα του στην θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Παρακάτω το σχετικό poll:
Ποιος ποδοσφαιριστής έχει ξεχωρίσει έως τώρα στην Super League U20;

Σωτήρης Πίσπας (U20 Παναθηναϊκός)

Θανάσης Ανδρούτσος (U20 Ολυμπιακός)

Μάριο Βρουσάι (U20 Ολυμπιακός)

Μάκης Βουκελάτος (U20 Πανιώνιος)

Όμηρος Συρεγγέλας (U20 Αστέρας Τρίπολης)
Η επιλογή των ποδοσφαιριστών έγινε με τα παρακάτω κριτήρια:
  • Γκολ
  • Λεπτά συμμετοχής
  • Ασίστ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.