Εθνικος - Διλινατα 2 - 3

Μια άνετη επικράτηση προδιαγραφόταν για τα Διλινατα , ωστόσο στο τέλος αγχώθηκε για να επικρατήσει 3-2 του Εθνικου.

Ένα καλό πρώτο ημίχρονο από τα Διλινατα, αποδείχθηκε αρκετό για να του δώσει τη νίκη απέναντι στον Εθνικό και να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-2!
Η ομάδα των Διλινατων, μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 18’ με τέρμα του Τζωρτζατου Κ. Η απάντηση ήρθε στο 32΄και με γκολ του Τορομάνι έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1 – 1  . άμεση ήταν η αντίδραση από τους Φιλοξενούμενους στο 35 θα πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Αναλυτή. 1 – 2. Σκορ με το όποιο οι δυο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια .

Το ίδιο σκηνικό και στο β ημίχρονο με τα Διλινατα και τον Εθνικό να ψαχνού το γκολ . Αυτό θα έρθει για τους Φιλοξενούμενους στο 53΄με τον  Τζωρτζάτο Χ με ύστερα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Εμιλιάνο ανεβάζοντας το σκορ σε 1 – 3. Οι Φιλοξενούμενοι θ προσπαθήσουν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα ωστόσο ο Εθνικός που δεν το έβαλε κάτω θα καταφέρει να μειώσει το σκορ στο  76΄με τον Τοζαι με απευθείας χτύπημα φάουλ σε 2 – 3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.