ΔΎΣΚΟΛΑ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ 1-2





Σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές η Εικοσιμια χάρη σε 2 τέρματα του Πολλατου Α. στο 5 και 85 πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στα Φωκατα.


Ενα κακό ποιοτικά παιχνίδι είδαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στα Φωκατα και την ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ με τις μάχες στο κέντρο και τα πολλά λάθη να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της αναμέτρησης.

Οι Πρωταθλητές θέλησαν να χτυπήσει από τα πλάγια , ωστόσο η ομάδα σε πολλά σημεία της αναμέτρησης δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Γιαννά. Την ίδια ώρα Τα Φωκατα προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά, να κλέ ψει μπάλες και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Τα Γκολ: στο 5' Πολλατος Α.
στο 53' Αποστόλου Δ
στο 80' Πολατος Α.


Κίτρινες καρτες:
ΦΩΚΑΤΑ: Ζαμπαυτης, Dukaj

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Αποστολάτος.Στεφανατος, Βαλεντης, Δημου, Κορσιανος.

ΟΙ ΣΥΝΘΈΣΕΙΣ:
ΦΩΚΑΤΑ: ΓΙΑΝΝΑΣ, ΜΑΣΤΟΡΑΣ Θ,(71 SELENICA), ΑΠΟΣΤΌΛΟΥ, ΠΟΛΥΔΩΡΑΤΟΣ, ΧΡΙΣΤΟ (82 MALSH), DUKAJ , ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ(82 ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ), ΦΩΚΆΣ,ΠΑΓΟΥΛΆΤΟΣ,ΖΑΜΠΑΥΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΤΟΣ.

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΡΔΗΣ,ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗΣ (77 ΧΡΗΣΤΑΤΟΣ),ΔΗΜΟΥ (77 ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ),ΚΑΠΠΑΤΟΣ,ΒΑΛΕΝΤΗΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ (67 ΚΙΡΣΙΑΝΟΣ Π),ΠΟΛΛΑΤΟΣ Σ, BUSHI A,ΠΟΛΛΑΤΟΥ ΆΛ,ΣΤΕΦΑΤΟΣ,ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.