Προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα της Λειβαθού


Ένα βήμα πιο κοντά στο να βρεθεί στην επόμενη  φάση του κυπέλλου έκανε η Εικοσιμια  που έφυγε με την νίκη με 2-1 σήμερα από της Κεραμειες  κόντρα στα Διλινατα  αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης.
Η ομάδα του, Δημήτρη Ζησιμάτου μπήκε ιδανικά στο ματς , αφού μόλις στο 11’ προηγήθηκε με τον Κωστής Αντωνάτος . Ο επιθετικός  τις Εικοσιμιας εκμεταλλευτικέ ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα και  πλασάρει για το 0-1.
φωτο: http://www.inkefalonia.gr
Η Εικοσιμια  ανέβασε ρυθμό και για τα επόμενα 20 περίπου λεπτά, έπιασε το γνωστό εντός έδρας τέμπο της. Ο ο Δημήτρης Πολλάτος στο 26’ εκμεταλλευτικέ την υπέροχη μπαλιά του Μπούσι  και ευστόχησε απέναντι στον Καλαφάτη για το 2-0 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.
Οι Φιλοξενούμενοι και με την βοήθεια του προπονητή τις που βλέποντας το κενό στο κέντρο πέρασε στο ματς στο 30` τον Χαραλαμπόγλου και μετά από 5 λεπτά μείωσε σε 2-1 με τον Γιώργο Αναλυτή  μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Χρήστου  Τζωρτζάτου  δεν αστόχησε.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε πιο χαμηλούς ρυθμούς, με ελάχιστε φάσεις και από τις δυο πλευρές χωρίς κάποια από τις δυο να καταφέρει να αλλάξει την ροη του αγωνα.

 Η Εικοσιμια πήρε  έτσι αυτό που ήθελε και πάει την επόμενη Κυριακή στην έδρα των Διλινατων με ένα ικανό προβάδισμα .
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δημήτρης Ζησιμάτος): Κουστουμπάρδης, Κουμαριώτης (73’ Δήμου), Βαλεντής, Αποστολάτος, Πολλάτος Δημ., Καππάτος (79’ Μανέντης), Μπούσι, Χρηστάτος, Αντωνάτος (Αλ. Πολλάτος) Στεφανάτος, Γερασιμάτος.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ (Ρέτζι Γκόνι): Καλαφάτης, Στεφανάτος Μιχ. (73’ Χριστόπουλος) , Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Παπαναστασάτος (60’ Τζωρτζάτος Γερ.), Χασάι, Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής Γ., Εμιλιάνο, Τζωρτζάτος Χρ., Δρόσος (30’ Χαραλαμπόγλου).

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.