ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣΑ: Με ΠΑΟΚ, ΑΕΛ & Τρίκαλα η Ζάκυνθος (ή η Ελευσίνα)

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος το πρωί της Πέμπτης (29/09), με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ να έχουν εύκολη κλήρωση, ενώ η κληρωτίδα επεφύλασσε παγίδες τόσο για τον Παναθηναϊκός όσο και για τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" είναι στον 2ο όμιλο μαζί με δύο ομάδες των Χανίων (Πλατανιάς, ΑΟΧ), αλλά και την Σπάρτη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η "Ενωση" βρίσκεται στον 6ο όμιλο μαζί με τις Κέρκυρα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Λαμία.
Οσον αφορά τους άλλους δύο «μεγάλους», το "τριφύλλι" θα είναι στον 3ο όμιλο μαζί με τον Ηρακλή, τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνη, ενώ ο "Δικεφαλός του Βορρά" θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ του Αγγελου Αναστασιάδη, τα Τρίκαλα και τον Πανελευσινιακό ή τη Ζάκυνθο (εκκρεμεί η επικύρωση της βαθμολογίας της Football League).
Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 25-27/10, ενώ οι αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 29 και 30 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά οι οκτώ όμιλοι:
1ος όμιλος: ΠΑΟΚ, Λάρισα, Τρίκαλα και Ελευσίνα ή Ζάκυνθος (ανάλογα με την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League)
2ος όμιλος: Ολυμπιακός, Πλατανιάς, Χανιά, Σπάρτη
3ος όμιλος: Παναθηναϊκός, Ηρακλής, ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης
4ος όμιλος: ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, Αγροτικός Αστέρας, Καλλονή
5ος όμιλος: Αστέρα Τρίπολης, Βέροια, Άρης, Αιγινιακός
6ος όμιλος: ΑΕΚ, Κέρκυρα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία
7ος όμιλος: Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Καλλιθέα.
8ος όμιλος: Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Κισσαμικός, Πανσερραϊκός.

soccerplus.gr

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 19,30€ ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.