Α Ερασιτεχνική – Το pre game της 9ης αγωνιστικής




Μία ακόμη σπουδαία αγωνιστική (9η) αναμένεται στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με αμφίρροπα παιχνίδια. Η μερίδα του λέοντος θα γίνει το Σαββάτο με τρία παιχνίδια , και τα αλλά δυο θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή.
Με την ΑΕΚ να έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα  μετά την νίκη της επί της Εικοσιμίας και δεδομένου ότι έχει μια διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο. 

Η  μάχη γίνετε για τις θέσης 2 έως 4 που εξασφαλίζουν είσοδο στα μπαράζ , και εδώ να διευκρινίσουμε ότι δεν μετρά η διαφθορά (15 ΒΑΘΜΩΝ ) του πρώτου από των τέταρτο μιας και το μίνι ουσιαστικά πρωτάθλημα θα είναι στα πρότυπα της Super League δηλαδή με βαθμολογία ανάλογα τη θέση έχεις τερματίσει . Το ευχάριστο είναι ότι συνεχίζουν οι ομάδες και σκοράρουν πολύ μάλιστα η ποιο παραγωγική αγωνιστική ήταν η 5η με 22 γκολ ενώ η ποιο αντιπαραγωγική ήταν η 4η με 11 γκολ σε σύνολο τερμάτων για τις πρώτες 8 αγωνιστικές τα  136 με ένα ματς να εκκρεμεί αυτό ανάμεσα στην Σαμη και την Προοδο . Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν τρία παιχνίδια που μπορούν να μας κρατήσουν σε αγωνιά για την έκβαση τους, αλλά πολύ, και αλλά λιγότερο .Ας πούμε, το ματς ΑΟΚΙ –ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι αλλά έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρων, ακόμα ένα ματς που έχει την σημασία του είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ , για εμάς το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στα ΔΙΛΙΝΑΤΑ και τα ΟΜΑΛΑ εδώ θα πέσουν «κορμιά». Τα αλλά δυο ματς που απομένουν θεωρητικά είναι χαμηλού ρίσκου και έχουν ακλόνητα φαβορί ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ παίζει με την ΠΡΟΟΔΟ ΙΘΑΚΗΣ , και οι ΠΡΟΝΝΟΙ υποδέχονται την ΣΑΜΗ , δύσκολα ματς για τους Θιακους και τους Σκαλισιανους.
  Ρεπό: ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ 

Το πρόγραμμα και Διαιτητές  9η Αγωνιστική
Ομάδες
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Διαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Σάββατο
07/12/13
11:00
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ
 ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β., ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι.
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Σάββατο
07/12/13
15:00
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε
 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΔΟΥΚΑΚΗΣ Κ.
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Σάββατο
07/12/13
15:00
ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ
 ΣΠΥΡΑΤΟΣ Α
 ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Γ.
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
ΟΜΑΛΑ
Κυριακή
08/12/13
12:45
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α
 ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ
 ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Γ.
Α.Ο.Κ.Ι.
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Κυριακή
08/12/13
15:00
ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ
 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ
 ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ.
Ρεπό: ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ

Ας δούμε μία μίνι ανάλυση των 5 αναμετρήσεων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 07/12/13
3 Α.Ο.ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ   --  Α.Ο.ΠΡΟΟΔΟ ΙΘΑΚΗΣ    3
Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής ανοίγει  το πρωί του Σαββάτου 11:00 στο Δακ Αργοστολιού με τον Παλληξουριακο να υποδέχεται την Προοδο  Ιθάκης. Για του γηπεδούχους τα που έρχονται από άλλη μια ήττα στις καθυστέρησης η δεύτερη συνεχόμενη  από τον ΑΟΚΙ την περασμένη αγωνιστική τα πράγματα είναι απλά , περιθώρια για άλλες απόλυες δεν έχουν, και η λέξει νίκη είναι αυτή που θα κυριαρχήσει  στο λεξιλόγιο τους.
 Αν φυσικά  θέλουν να ξεκολλήσουν από τους 6 βαθμούς ίσως να είναι αυτή η ευκαιρία να το πράξουν απέναντι σε μια καλή αλλά όχι όμως καλύτερη από αυτούς ομάδα. Η νίκη σε αυτό το ματς θα είναι το νέο ξεκίνημα και το «ροζ φύλλο αγώνα » θα είναι το διαβατήρια για καλύτερες ποδοσφαιρικές  μέρες στον αστερισμό του Παλληξπυριακου . Από την άλλη μεριά τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά η Θιακοι έχουν γαλουχηθεί με τις δυσκολίες τόσα χρόνια. Την περασμένη αγωνιστική η πρόοδος δεν αγωνιστικέ γιατί είχε ρεπό.  Το ζητούμενο είναι να έρθουν όλοι στην Κεφαλονιά ,και από εκεί και περά σε ένα 90λεπτο πολλά μπορούν να συμβούν, αλώστε το απέδειξαν περίτρανα με τα Διλινατα και την ισοπαλία που πήραν με παλικαρίσιο τρόπο . Για να ήμαστε πραγματιστές η ισοπαλία θα είναι ένα σουπερ αποτέλεσμα,  αν και είναι αρκετά νωρίς ,αυτός ο βαθμός  θα της  έχει εξασφαλίσει κατά 70% την κατηγορία .

I3uroiwfjkjlkefj34otu430cbsd

3  Α.Ε.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  - Π.Α.Ο.ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ     3

Η δράση συνεχίζετε στο Δακ  αμέσως μετά το τέλος του πρωινού αγώνα στις 15:00 και  την σκυτάλη παίρνει η ΑΕΚ  που θα φιλοξενήσει τον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  ένα ενδιαφέρων ζευγάρι. Με δεδομένο την μέχρι τώρα πορεία των ομάδων, η ΑΕΚ είναι το απολυτό φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Η γηπεδούχοι είναι μια ομάδα με αυτό που λεμε  «αρχή ,μέση και τέλος» μια καλοκαρδισμένη μηχανί που δύσκολα κάνεις μπορεί να την βγάλει εκτός λειτουργιάς, με ποιο πρόσφατο παράδειγμα την περασμένη αγωνιστική που χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα νίκησε την Εικοσιμια στην έδρα της  που θεωρήθηκα θα μπορούσε να την σταματήσει.
Σε πρώτο πλάνο η νίκη λοιπόν  για την ομάδα  του Σπύρου Παπαδάτου που εκτός αυτής, θα ήθελε να συνεχίσει το σερί του 0 παθητικό στην άμυνα. Για τον Παγκεφαλληνιακο τα πράγματα μπορεί να είμαι με την πρώτη ανάγνωση δύσκολα αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει την περσινή ισοπαλία και πάνω σε αυτή θα χτισει για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα που πραγματικά είναι πολλές. Ο Βασιλακης αν θέλει η ομάδα του να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι που μοιάζει  σπαζοκεφαλιά θα πρέπει να έχει αρκετούς άσσου στο μανίκι του. Η ομάδα προέρχεται από μια εντυπωσιακή νίκη σε έκταση σκορ και αυτό είναι μια καλή ψυχολογική ένεση και μια καλή αρχή για να πας με αισιοδοξία στον αγώνα .
  I3uroiwfjkjlkefj34otu430cbsd

3  Α.Ο . ΠΡΟΝΝΩΝ   - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ      3
Η Αυλαία για τους πρώτους τρεις αγώνες τις 9ης αγωνιστικής θα πέσει το μεσημέρι 15:00 στα Τζαννατα. 
Οι Προννοι φιλοξενούν την Σαμη και θα επιδιώξουν να την κερδίσουν η έστω να τις πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας δύσκολα εγχείρημα αλλά θα βασιστούν στην έδρα και το αχνός των Σαμικών. 
Την περασμένη αγωνιστική έχασαν από τον Παγκε με πολλά τέρματα και σε αυτό τον αγώνα θέλουν να αλλάξουν το κλίμα με μια έστω ισοπαλία. 
Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχουν  βρεθεί για το κύπελλο  η συγκεκριμένη αντίπαλη άλλες δυο φόρες με την επίθεση της Σάμης να πετάει φωτιές. 
Για την ομάδα του Θοδώρα Βουκελατου ο αγώνας είναι χαμηλού ρίσκου με το τρίποντο είναι κάτι παραπάνω από επιτακτικό έτσι  και αλλιώς αυτή την ομάδα την έχεις κερδίσει δυο φορές φέτος για το κύπελλο με αρκετά γκολ (12) για την ακρίβεια σε δυο ματς . 
Με δεδομένο ότι οι τρεις βασική σου αντίπαλη  για την τετράδα παίζουν δύσκολα παιχνίδια εσύ που ουσιαστικά έχεις το ποιο βάτο θα πρέπει να κάνεις το καθήκον σου περνώντας το «ροζ φύλλα αγώνα ».

  I3uroiwfjkjlkefj34otu430cbsd

    ΚΥΡΙΑΚΗ  08/12/13
3 Α.Ο.ΔΙΛΙΝΑΤΑ    --  Α.Σ.ΟΜΑΛΑ     3


Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής για την Κυριακή ανοίγει στις 12:45 στο Δακ Αργοστολιού με την αναμέτρηση ανάμεσα στα ΔΙΛΙΝΑΤΑ και τα ΟΜΑΛΑ. Για εμας αυτό είναι το ματς της αγωνιστικής με τις δυο ομάδες να καίγονται για βαθμού.
 Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική κέρδισε με γκόλ στο 90 φεύγα τον Παλληξουριακο . Τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ  πρέπει να κερδίσει αν θέλει να παραμείνει στις ψηλές θέσεις. Αυτό το λέμε γιατί αν κάποιος ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμα τις ομάδας θα διαπιστώσει πως τις επόμενες 2 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου  τα ματς είναι φωτιά ,Εικοσιμια και Παγκεφαλληνιακος , είναι ομάδες που δεν εγγυώνται συγκομιδή βαθμών όταν τις αντιμετωπίζεις. Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, μοναδικός στόχος των γηπεδούχων σήμερα είναι η νίκη. 
Για τα ΟΜΑΛΑ που είναι ουσιαστικά με την πλάτη στων τοίχο το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό  σε μια σειρά παιχνιδιών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου (Προοδο ,Φωκατα ) που θεωρητικά μπορεί να συλλέξει βαθμούς και να ξεκολλήσει  από τις τελευταίας θέσεις. Την περασμένη αγωνιστική μπορεί να έχασαν από τον ΑΟΚΙ αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά μιας και πιστεύουν ότι από τα  Διλινατα μπορούν να πάρουν αν όχι την νίκη έστω την ισοπαλία που μπορεί να  αποδεικτή στην πορεία του πρωταθλήματος βαθμός –«χρυσάφι».
  I3uroiwfjkjlkefj34otu430cbsd

3  Α . Ο . Κ . Ι   -  Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ      3

Αμέσως μετά το τέλος του πρωινού αγώνα και συγκεκριμένα στις 15:00 στο Δακ θα συναντηθούν ο Α.Ο.Κ.Ι. με την ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, πάντα βάση ονομάτων και θέσεις. 
Με τις δυο ομάδες να είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινάκα με 16 βαθμούς η κάθε μια ο αγώνας κρίνεται πολύ σημαντικός και ο νικητής εκτός από το τρίποντο και την μοναξιά τις δεύτερης θέσεις θα καρπωθεί και την ψυχολογική ηρεμία που θα του δόση αυτή η νίκη.
 Οι γηπεδούχοι μπορεί να κέρδισαν τα Ομαλά με σχετική ευκολία αλλά δεν έπεισαν με την απόδοση τους .Τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν στην ομάδα που δεν μπορεί να βρει ρυθμό και διάρκεια με αποτέλεσμα στα παιχνίδια που πιέζεται να έχει πολλά και αβίαστα λάθη. Ο Τζουγανατος το ξέρει αυτό και θα προσπαθήσει να το διορθώσει μιας και ξέρει ότι η Εικοσιμια είναι ομάδα που κυνήγα το παιχνίδι και στα 90 λεπτά του .Για την Εικοσιμια των πολλών προβλημάτων από τραυματισμούς , σε βασικά στελέχη τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα . Ο Ζισηματος  ξέρει πολύ καλά πως τα κενά που άφησαν  οι σοβαρή τραυματισμοί του  Αντωνατου και Αποστολατου δεν αναπληρώνεται εύκολα. Η ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική άφησε κατάλοιπα και θα προσπαθήσει να τα σβήσει με καλή εμφάνιση που αν είναι δυνατών να συνοδεύετε νε νίκη.
    I3uroiwfjkjlkefj34otu430cbsd

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 8 ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ
Α.Ο.Κ.
Ι.
ΑΕ
κ
ΑΟ
ΔΙΛΙΝΑ
ΤΩΝ
ΑΟ
ΕΙΚΟΣΙ
ΜΙΑΣ
ΑΟ
ΠΑΛΛΗΞ
ΟΥΡΙΑΚ
ΟΣ
ΑΟ
ΠΡΟΝΝΟ
Ι
ΑΟ
ΠΡΟΟΔΟ
Σ
ΙΘΑΚΗΣ
ΑΟ
ΣΑΜΗΣ
ΑΟ
ΦΩΚΑΤΑ
ΑΣ
ΟΜΑΛΩΝ

ΠΑΟ
ΠΑΓΚΕΦ
ΑΛΛΗΝΙ
ΑΚΟΣ
Α.Ο.Κ.Ι.
-
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
-
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
-
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
-
ΠΑΛΛΗΞ/ΑΚΟΣ
-
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
-
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ 
-
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
-
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
-
ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ 
-
ΠΑΓΚΕΦ/ΑΚΟΣ
-

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπαλίες
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
21
7
7
0
0
23
0
2.
16
7
5
1
1
23
6
3.
16
7
5
1
1
19
7
4.
15
7
5
0
2
18
8
5.
13
7
4
1
2
14
11
6.
13
7
4
1
2
8
9
7.
6
7
2
0
5
8
12
8.
5
6
1
2
3
8
14
9.
3
7
1
0
6
2
17
10.
3
8
1
0
7
5
19
11.
3
8
1
0
7
10
35

ΕΠΌΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ

10η Αγωνιστική

Ομάδες
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
Σάββατο
14/12/13
11:00
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Σάββατο
14/12/13
15:00
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
Σάββατο
14/12/13
15:00
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Κυριακή
15/12/13
15:00
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
Κυριακή
15/12/13
15:00

Ρεπό: ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.