Α` Ερασιτεχνική – Το pre game της 8ης αγωνιστικής

Και ενώ η θερμοκρασία την Ελλάδα πιάνει σιγά σιγά… μονοψήφια νούμερα, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κεφαλονιάς & Ιθάκης προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς! Η Α` Ερασιτεχνική μπαίνει πλέον στην 8η φετινή στροφή, μία αγωνιστική με πολύ σπουδαίες ομολογουμένως αναμετρήσεις, ειδικά ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αλλά και σ” αυτές που φετινός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. 

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε δυο μεγάλα και πολύ σημαντικά ντέρμπι, το πρώτο ανάμεσα στην Εικοσιμία και την ΑΕΚ που θα καθορίσει και των πρωταθλητή χειμώνα, και το δεύτερο ανάμεσα στα Διλινατα και των Παλληξουριακο που θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα από τις δυο  θα παλέψει για την τετράδα του πρώτου γύρου. Από εκεί και πέρα το Σαββάτο η Σάμη θα παίξει με τα Φωκατα στης Κεραμείες , την ιδία μέρα ο «Παγκε » υποδέχεται τους Προννους στο Δακ . Ενώ την Κυριακή έκτος από τα δυο μεγάλα ντέρμπι θα διεξήχθη ακόμα ένα παιχνίδι με τα Ομαλα να υποδέχονται τον ΑΟΚΙ .  
Ρεπό έχει η ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  &  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Α Κατηγορια (8η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Διαιτητές
1.
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ 
 ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Σάββατο
30/11/13
15:00
ΚΙΟΣΗΣ Κ., 
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ Γ
2.
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
Σάββατο
30/11/13
15:00
ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ.,
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ 
3.
ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ 
 Α.Ο.Κ.Ι.
Κυριακή
01/12/13
12:00
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Γ.
4.
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ 
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Κυριακή
01/12/13
15:00
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε.
 ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ., ΒΑΧΛΗΣ Ι.
5.
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 
 ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Κυριακή
01/12/13
15:00
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ.
ΜΑΤΙΑΤΟΣ . ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α

Ας δούμε μία μίνι ανάλυση των 5 αναμετρήσεων:
ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11/13
3 Α.Ο.ΦΩΚΑΤΩΝ  --  Α.Ο.ΣΑΜΗΣ   3

Η αυλαία τις 8ης αγωνιστικής ανοίγει στις Κεραμείες το μεσημέρι 15:00 του Σαββάτου  με τον αγώνα ανάμεσα στα Φωκατα και την Σάμη. Τα  Φωκατα μετά την μεγάλη νίκη τους στο ντέρμπι των ουραγών ,που τους έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα, έρχονται αντιμέτωποι με μια ακόμα πρόκληση αυτή την φόρα στην έδρα τους με αντίπαλο την πολύ επικίνδυνη ομάδα της Σάμης. Οι πιθανότητες για βαθμολογικό κέρδος κόντρα στην Σαμη , θεωρητικά είναι λίγες, όμως παρά τις δυσκολίες, η ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου πηγαίνει στο συγκεκριμένο αγώνα για να παλέψει. 
Άλλωστε, τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά και δεν χωράει επιλογή παιχνιδιών. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει στη συγκομιδή της μόλις τρεις  βαθμούς πράγματα εξαιρετικά δύσκολα στην προσπάθεια για παραμονή. Για την Σάμη που προέρχεται από αναγκαστικό ρεπό την περασμένη αγωνιστική μιας και δεν έπαιξε με την Πρόοδο λόγο τεχνικού προβλήματος στο καράβι που θα έφερνε την ομάδα της Ιθάκης, το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρείται από τους ανθρώπους της ομάδας   αρκετά σημαντικό από πολλές άποψης.
 Η ομάδα του Θόδωρου Βουκελατου θέλει όσο τίποτε την νίκη για να ανεβούν και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά αφήνοντας πίσω τους το κάζο με τα Διλινατα .
 Το παιχνίδι φαινομενικά θεωρείται από τα  εύκολα  αλλά όπως λένε τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες που μπορεί να σε βάλουν σε περιπέτειες για αυτό και χεριάζετε σοβαρότητα από όλους.    

I3uroiwfjkjlkefj34otu430cbsd

3 Π.Α.Ο.ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  --  Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ    3

Την ιδία μέρα και ωρα (15:00) αλλά στο Δακ Αργοστολιού ο «Παγκε» υποδέχεται τους αδύναμους Προννους. Ο Παγκεφαλληνιακος  που προέρχεται από την ήττα στην έδρα του από την Εικοσιμία θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μια καθαρή νίκη που θα συνοδεύεται από καλή εμφάνιση με τους αδύναμους Προννους.
 Ο Βασιλάκης  ξέρει ότι τέτοια παιχνίδια ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση στους Ποδοσφαιριστές και θέλει από αυτούς να δώσουν των καλύτερο τους εαυτό. Για τους Προννους τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα ,έχασαν την περασμένη αγωνιστική από τα Φωκατα μέσα στην έδρα τους και βρεθήκαν στον πάτο της βαθμολογίας .
 Τώρα έρχονται να αντιμετωπίσουν έναν αρκετά καλύτερο αντίπαλο με το φάσμα της ήττας να είναι ορατό , πράγμα που θα δυσκολέψει αρκετά την προσπάθεια ,αλλά η ελπίδα πεθάνει πάντα τελευταία.







I3uroiwfjkjlkefj34otu430cbsd

ΚΥΡΙΑΚΗ  1/12/13
3 Α.Σ.ΟΜΑΛΑ  --  Α.Ο.Κ.Ι    3

Το Κυριακάτικο πρόγραμμα ανοίγει ο αγώνας μεταξύ  Ομαλών και ΑΟΚΙ που θα διασταυρώσου τα ξίφη τους στο Δακ Αργοστολίου στις 12:00 το μεσημέρι . Οι «Βουνίσιοι» μπορεί να βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, όμως είναι φανερό πως έχουν  αρχίσει να βρίσκουν  τα πατήματά τους  και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, προκειμένου να φανούν  ανταγωνιστική. Μπορεί να έχασε από την Πρωτοπόρο την περασμένη αγωνιστική αλλά ήταν αναμενόμενο.  Όπως έχουμε ξαναπεί, ότι της λείπει σε ποιότητα η ομάδα από τα Ομαλα το έχει σε ποδοσφαιρικό θράσος, μοχθεί στο γήπεδο .Ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά θα το παλέψει αρκετά. 
O ΑΟΚΙ  την περασμένη αγωνιστική κέρδισε με την ψυχή στο στόμα στην κυριολεξία τον πολύ καλό Παλληξουριακο και επανήλθε σε ηρεμία. Ο αγώνας  θεωρητικά και βάση δυναμικότητας και ποιότητας γέρνει προς την πλευρά του ΑΟΚΙ αλλά τα πολλά προβλήματα και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας μας κάνουν επιφυλακτικούς.




I3uroiwfjkjlkefj34otu430cbsd

3 Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ  --  Α.Ο.ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ     3

Με την…πλάτη στον τοίχο και με την άμεση ανάγκη για βαθμούς θα αγωνιστούν  την Κυριακή το μεσημέρι (15:00)   τα Διλινατα με τον Παλληξουριακο . Για τους γηπεδούχους που μετά την μεγάλη νίκη επί της Σαμης ,ήρθε η ισοπαλία που προσγείωσε απότομα την ομάδα των Διλινατων  στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Πρόοδο, ο αγώνα κρίνεται πολύ σημαντικός. Οι Διλιναδες    θέλουν όσο τίποτε τη νίκη, για να μπορέσουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την επίτευξη των στόχων τους και να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής. Επίσης, γνωρίζει πως με δική του νίκη, αυτόματα θα βγάλει έκτος διεκδικήσεις από νωρίς την ομάδα του Παλληξουριακου μιας και θα τους χωρίζουν 5 Βαθμοί που είναι αρκετά δύσκολο να καλυφθούν. 

Οι «Ληξουριώτες », οι οποίοι προέρχονται από ένα σερί τεσσάρων  συνεχόμενων ηττών βλέπουν το παιχνίδι σαν  τελικός ,αφού τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει πολύ για την ομάδα. Παρόλα αυτά στην ομάδα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το συγκεκριμένο ματς πιστεύοντας ότι επιτέλους θα του χαμογελάσει η τύχη που εδώ και αρκετό καιρό του έχει γυρίσει την πλάτη. Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός με τις δυο ομάδες να τα παίζουν άλλα για άλλα με έπαθλο το «ροζ φύλλο αγώνα».


I3uroiwfjkjlkefj34otu430cbsd

3 Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ   --  Α.Ε.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ     3

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι (15:00)  στο γήπεδο Κεραμειων  μεταξύ των δύο πρωτοπόρων , Α.Ο.Εικοσιμιας και Α.Ε.Κεφαλονιας. Ένα ντέρμπι για γερά νεύρα με φόντο την κορυφή του πρωταθλήματος. Η  ΑΕΚ  βρίσκεται στην 1η  θέση με 18β. και με τέρματα 20 – 0 . Και η Εικοσιμια βρίσκεται στην 2η  θέση και με 16β , και  με τέρματα 23 – 3. Όπως καταλαβαίνετε η καλύτερη άμυνα (ΑΕΚ) συναντά την καλύτερη επίθεση (Εικοσιμια) σε μια αναμέτρηση που είναι εξαιρετικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Και η δυο ομάδες είναι αήττητες ένα ακόμα στοιχείο που αποδεικνύει την σημασία του αγώνα μιας και όποιος βγει νικητής από αυτή την αναμέτρηση θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει πρώτος. Μπορεί στο κύπελλο νικήτρια να βγήκε η ομάδα του Αργοστολιού με μια νίκη εντος  και μια ισοπαλία εκτος ,αλλά στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι διαφορετικά. 
Η Εικοσιμια είναι ομάδα που μπορεί να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της   αλλά στα δύσκολα η ομάδα του Δημητρη Ζισηματου μεταμορφώνατε προς το καλύτερο και ιδιαίτερα όταν παίζει στην πανίσχυρη έδρας της.  Η ΑΕΚ  θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και να μεγαλώσει την διαφορά από τις άλλες ομάδες αποδεικνύοντας ότι είναι το μεγάλο  «αφεντικό» και φέτος για την κατάκτηση τις πρωτιάς.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και θα τραβήξει επάνω του όλο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων. Καιρού επιτρέποντος, οι κερκίδες του γηπέδου των Κεραμειων θα αποκτήσουν τον δικό τους…παλμό, σε ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.
I3uroiwfjkjlkefj34otu430cbsd




ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 7 ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ
Α.Ο.Κ.
Ι.
ΑΕΚ
ΑΟ
ΔΙΛΙΝΑ
ΤΩΝ
ΑΟ
ΕΙΚΟΣΙ
ΜΙΑΣ

ΠΑΛΛΗΞ
ΟΥΡΙΑΚ
ΟΣ
ΑΟ
ΠΡΟΝΝΟ
Ι
ΑΟ
ΠΡΟΟΔΟ

ΑΟ
ΣΑΜΗΣ
ΑΟ
ΦΩΚΑΤΑ
ΑΣ

ΟΜΑΛΑ
ΠΑΟ
ΠΑΓΚΕ

Α.Ο.Κ.Ι.
-
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
-
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
-
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
-
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
-
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
-
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
-
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
-
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
-
ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
-
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
-

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπαλίες
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
18
6
6
0
0
20
0
2.
16
6
5
1
0
23
3
3.
13
6
4
1
1
16
7
4.
12
6
4
0
2
11
7
5.
10
6
3
1
2
11
9
6.
10
6
3
1
2
7
9
7.
6
6
2
0
4
6
9
8.
5
6
1
2
3
8
14
9.
3
6
1
0
5
2
14
10.
3
7
1
0
6
5
18
11.
3
7
1
0
6
9
28

ΕΠΌΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ

 9η Αγωνιστική

Ομάδες
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Σάββατο
07/12/13
11:00
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Σάββατο
07/12/13
15:00
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ - ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Σάββατο
07/12/13
15:00
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
Κυριακή
08/12/13
12:00
Α.Ο.Κ.Ι. - ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Κυριακή
08/12/13
15:00
Ρεπό: ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ



























































Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.