ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ




Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ) 23/24/3/13 
Και να που φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική της Α` κατηγορίας  για την κανονική περίοδο αυτής της χρονιάς! Ουσιαστικά τα παιχνίδια δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον Αν εξαιρέσουμε ότι μαθηματικά ακόμα υπάρχουν ελπίδες για τέταρτη ομάδα στα πλέει οφ αλλά είναι αρκετά δύσκολο. Τα ζευγάρια που θα κρίνουν τα παραπάνω είναι τα ΟΜΑΛΑ που παίζουν με την ΑΕΚ , και η ΠΡΟΟΔΟΣ που αντιμετωπίζει  τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ . Από εκεί και περά τα αλλά ματς έχουν τυπικό χαρακτήρα . Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  αγωνίζεται με την ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ , ο ΑΟΚΙ με την ΣΑΜΗ , και ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ με τον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ .   
ΜΠΑΡΑΖ  Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 23/3/13
Την δεύτερη αγωνιστική για τα πλέει οφ της Β` κατηγορίας έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο με σημαντικά παιχνίδια . Η ΑΝΩΓΗ θα φιλοξενήσει τα ΦΩΚΑΤΑ , και οι ΠΡΟΝΝΟΙ τον ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ .  

Α Κατηγορία(18η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Διαιτητές
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΜ. ΙΘΑΚΗΣ
Σάββατο
23/03/13 11:00
ΤΡΙΑΝΤΟΣ Δ.
ΠΑΙΖΗΣ Π., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ .
Α.Ο.Κ.Ι.
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Σάββατο
23/03/13 15:30
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ.
ΑΣ ΟΜΑΛΑ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Κυριακή
24/03/13 12:00
ΜΟΛΦΕΤΑΣ Π.,
ΚΙΟΣΗΣ Κ., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Κ
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
ΔΗΜ. ΙΘΑΚΗΣ
Κυριακή
24/03/13 15:30
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Ν., ΣΠΥΡΑΤΟΣ Α., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Κυριακή
24/03/13 15:30
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΤΡΙΑΝΤΟΣ Δ., ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ.





Αγώνες Κατάταξης 1-4(2η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Διαιτητές
ΑΟ ΑΝΩΓΗΣ
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Σάββατο
23/03/13 13:00
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β., ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Β.
Αγώνες Κατάταξης 2-3(2η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Διαιτητές
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ  ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
ΔΗΜ. ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ
Σάββατο
23/03/13 15:30
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α
ΚΙΟΣΗΣ Κ.


                      Pregame 18ης Αγωνιστικής Α’Κατηγορίας
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/3/13
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  -  ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σαββάτο το πρωί 11:00 στην Ιθάκη . Ο Οδυσσέας που έχει αποχαιρετήσει  εδώ και καιρό την κατηγορία φιλοξενεί  τον Παγκεφαλληνιακο  που έρχεται από την μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του ΑΟΚΙ στον ημιτελικό του κυπέλλου που του έδωσε την δυνατότητα να βρεθεί   μετά από πολλά χρονιά σε ένα  τελικό του κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας λοιπών περάσει στον μεγάλο τελικό  θα πάνε στην Ιθάκη για να νικήσουν και να κλείσουν τις υποχρέωσης τους για το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο. Ο Οδυσσέας  θέλει να αποχαιρετήσει  την κατηγορία με ένα καλό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσει να το πετύχει έχοντα σαν παράδειγμα την νίκη του επί των Ομαλών στο ίδιο γήπεδο. 

Α.Ο.Κ.Ι.  -  Α.Ο.ΣΑΜΗΣ
Το μεσημέρι  13:30 του Σαββάτου στο Δακ Αργοστολιού ο ΑΟΚΙ φιλοξενεί την ΣΑΜΗ . Η ομάδα του Αργοστολίου έχοντας απολέσει έναν εκ των βασικών της στόχο που ήταν να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου θέλει να μετριάσει της αντιδράσεις που είχε αυτή η απώλεια και το παιχνίδι με την Σάμη είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να νικήσει κάνοντας και μια καλή εμφάνιση , για να ανέβουν ψυχολογικά  για την δύσκολη συνεχεία στα Μπαράζ. Η Σάμη από την μεριά της έρχεται χωρίς άγχος να παίξει το παιχνίδι της και να διεκδικήσει το καλύτερο. Έτσι και αλλιώς η χρονιά ήταν αρκετά καλή για την ομάδα από την ανατολική Κεφαλονιά.   

 
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3/13
Α.Σ.ΟΜΑΛΩΝ  - Α.Ε.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Το πρωί της Κυριακής 12:00 στο Δακ Αργοστολιού τα ΟΜΑΛΑ φιλοξενούν την πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΑΕΚ . Τα Ομαλά έχοντας πραγματοποιήσει μια αρκετά καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα με αρκετά καλές εμφανίσεις με εξαίρεση την ήττα από τον ουραγό Οδυσσέα την περασμένη αγωνιστική. Τα ΟΜΑΛΑ  θα παίξουν ελευθέρα για το καλύτερο , απέναντι σε μια ομάδα  σαφώς καλύτερη αλλά όχι και  άτρωτη.   Για την ΑΕΚ ο αγώνας έχει έναν παρανομαστή και είναι η νίκη και μόνο η νίκη αν θέλει να κρατήσει την διαφθορά τον +15 από τον τέταρτο την κατάταξης που την στέλνει απευθείας στον τελικό του πρωταθλήματος,  αυτό  δηλαδή που έκτιζε όλοι την χρονιά. Μπορεί να έχασε έναν από τους στόχου της που ήταν το κύπελλο μετά την ήττα –αποκλεισμό την περασμένη εβδομάδα από την Εικοσιμια, αλλά αυτό πρέπει να περάσει χωρίς να αφήσει στην ομάδα του Σ. Παπαδατου κατάλοιπα. 

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  -  Α.Ο.ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Το μεσημέρι 15:30 της ίδιας μέρας (Κυριακής ) στο Δακ Αργοστολιού ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ φιλοξενεί την ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ . Οι Ληξουριώτες έχοντας κάνει φέτος μια μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ , κάτι τελικά που δεν κατάφεραν , θέλουν να τελειώσουν την σεζόν με θετικό αποτέλεσμα για  να αμβλύνουν τις επιπτώσεις,  και για αυτό και θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο για να αναμετρηθούν με την Εικοσιμία.   Για την Εικοσιμία  τα πράγματα πάνε σουπερ, πέρασε στον τελικό κυπέλλου αποκλείοντας το μεγάλο φαβορί  για την κατακτήσει ΑΕΚ , με μεγάλη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο και μαζί και το πλεονέκτημα έδρας για τα μπαράζ. Το ματς θα είναι δύσκολο αλλά η ομάδα από την Λειβαθώ θα παίξει για την νίκη για να κλείσει με το καλύτερο  μια αρκετά καλεί και παραγωγική περίοδο για την ομάδα .
             
ΠΡΟΟΔΟ ΙΘΑΚΗΣ  -  Α.Ο.ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Και η αυλαία της κανονικής περιόδου πέφτει το μεσημέρι 15:30 στην Ιθάκη με την ΠΡΟΟΔΟ να φιλοξενεί τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ . Το παιχνίδι έχει ένα ενδιαφέρον μόνο από την πλευρά των φιλοξενούμενων που σε περίπτωση άπλοιας βαθμών από την ΑΕΚ και νίκης των Διλινατων η ομάδα του Τ. Φωη μπαίνει στα πλέει οφ , κάτι αρκετά δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Άρα τα Διλινατα θα ταξιδέψουν για να πάρουν την νίκη. Για τους γηπεδούχους το ματς δεν έχει ενδιαφέρον  βαθμολογικό , η κατηγορία έχει σωθεί για την ομάδα της Ιθάκης εδω και και καιρό , και το μόνο που θέλουν είναι μια καλεί εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα για να κλείσει η χρονιά ευχαρίστα.       

ΟΜΑΔΕΣ
Α.Ο.Κ.Ι
ΑΕΚ
ΔΙΛΙΝΑΤΑ
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
ΠΑΛΛΗΞ/ΑΚΟΣ
ΠΡΟΟΔΟ

ΣΑΜΗ
ΟΜΑΛΑ

ΟΔΥΣΣΕΑ
ΠΑΓΚΕ
Α.Ο.Κ.Ι.
-
1-1
3-0
2-3
2-1
1-1

4-0
6-1
2-1
Α Ε Κ
1-0
-
3-0
2-0
2-1
7-0
2-1
3-0
7-0
1-0
ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
4-4
0-4
-
0-4
2-0
2-0
2-0
0-0
2-0
2-1
 ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1-0
1-1
5-2
-
1-0
0-0
2-2
1-1
6-0
1-0
ΠΑΛΛΗΞ/ΑΚΟ
0-0
0-5
0-1

-
3-0
2-2
1-0
7-2
1-0
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ
0-2
0-3

0-2
2-3
-
1-0
0-0
1-1
1-1
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
0-2
0-3
1-3
0-4
1-3
1-1
-
2-0
4-0
2-1
ΑΣ ΟΜΑΛΑ
0-5

3-1
0-2
1-2
3-1
4-4
-
5-0
1-0
ΟΔΥΣΣΕΥΣ
0-10
0-9
1-2
1-5
1-3
1-2
2-2
5-2
-

ΠΑΓΚΕ/ΑΚΟΣ
0-1
2-2
0-1
0-4
1-0
0-0
1-0
0-0
7-0
-

Pregame 2ης Αγωνιστικής αγώνων κατάταξης Β` κατηγορίας
ΣΑΒΒΑΤΟ  23/3/13
Α.Ο.ΑΝΩΓΗΣ  - Α.Ο.ΦΩΚΑΤΩΝ

Η αυλαία για τους αγώνες κατάταξης για την Β` κατηγοράς ανοίγει το Σαββάτο το μεσημέρι  13;00στο Δακ Αργοστολιού με την ΑΝΩΓΗ να φιλοξενεί  τα ΦΩΚΑΤΑ . Για  την  ΑΝΩΓΗ ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και το θετικό αποτέλεσμα επιβεβλημένο  για να πάει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι  και εκεί να διεκδικήσει το καλύτερο .  Τα Φωκατα πάνε στο Δακ με ένα και μόνο σκεπτικό νίκη και πρόκριση στον   τελικό του πρωταθλήματος. Εστί και άλλοις ήταν ο στόχος της ομάδας από την αρχή του πρωταθλήματος και θα είναι μεγάλη αποτύχει αν   η ομάδα δεν μπορέσει να περάσει στον τελικό. Μονόδρομος λοιπών η νίκη για την ομάδα του Αθηναίου , είναι καλύτερη και έχει πλεονέκτημα. Στον πρώτο αγώνα τα ΦΩΚΑΤΑ είχαν κερδίσει με 4-1 .   
Α.Ο.ΠΡΟΝΝΟΙ  - ΠΑΓΥΡΓΙΑΚΟΣ
Μεγάλα παιχνίδι αναμένετε να πραγματοποιηθεί  το Σαββάτο το μεσημέρι  15:30 στα Τζαννατα όπου οι ΠΡΟΝΝΟΙ θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ στο δεύτερο παιχνίδι για την σειρά κατατάξεις . Οι  ΠΡΟΝΝΟΙ στο πρώτο ματς είχαν νικήσει εκτός έδρας τον ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ με 1-0 και έχει φέρει την ομάδα του Πυργιού σε δύσκολη θέση ,αφού έχει την δυνατότητα να κερδίσει παίζοντας στην έδρα της  και να είναι  αυτή η ομάδα που θα περάσει εξασφαλίζοντας την άνοδο της στην Α` κατηγορία και διεκδικώντας και την κατακτήσει του πρωταθλήματος. Για το Πυργη τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά θα παλέψει να ξαναφέρει την σειρά στο γήπεδο του περνώντας την νίκη η έστω την ισοπαλία.   
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΟ  ΑΝΩΓΗΣ
ΑΟ  ΦΩΚΑΤΑ
ΑΟ ΑΝΩΓΗΣ
-

ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
4-1
-
    
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΟ  ΠΡΟΝΝΟΙ
ΠΟΟΚΑΠ  ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
-

ΠΟΟΚΑΠ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
0-1
-
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.