Α1`ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Έξι σαββατιάτικα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, με το βλέμμα να πέφτει στο λεκανοπέδιο της Αττικής όπου διεξάγονται τα σημαντικότερα ματς της ημέρας.

Στο Λαιμό, η ευρωπαία Βουλιαγμένη υποδέχεται το ΝΟ Χίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τη νικήτρια ομάδα να αποκτά προβάδισμα για τη 2η θέση της κανονικής περιόδου.
Οι πρωταθλητές, μετά τη δύσκολη πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουν νίκη με καλή εμφάνιση απέναντι στους Χιώτες που ελπίζουν να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.
Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί του αγώνα καθώς διαθέτουν καλύτερη ομάδα αλλά καλούνται να το δείξουν και μέσα στην πισίνα κόντρα στο ΝΟΧ που φέτος σε δύο ματς δεν έχει χάσει από τη Βουλιαγμένη (ισάριθμες ισοπαλίες).
Για εμάς το σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρα διεξάγεται στο Ρέστειο κολυμβητήριο! Το Παλαιό Φάληρο υποδέχεται τον Πανιώνιο σε ένα ματς που δικαίως χαρακτηρίζεται κομβικό όσον αφορά την υπόθεση- παραμονή.
Οι γηπεδούχοι έχουν 12 βαθμούς ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο Πανιώνιος με 11 πόντους, στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην Α2 εθνική κατηγορία. Ο νικητής κάνει μεγάλο βήμα παραμονής ενώ ο ηττημένος θα βρεθεί με το ένα πόδι στο γκρεμό…
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει το πιο εύκολο έργο καθώς υποδέχεται το ΝΟ Πατρών στο πιο αδιάφορο ματς, όχι μόνο της αγωνιστικής αλλά ίσως και ολόκληρου του πρωταθλήματος. Το μόνο άσχημο για τους Πατρινούς, που ήδη έχουν υποβιβαστεί, είναι το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την ήττα- αποκλεισμό στη Ρωσία οπότε ψάχνουν κάπου να ξεσπάσουν…
Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρία ακόμη ματς όπου κοινός παρονομαστής είναι τα ξεκάθαρα φαβορί των αναμετρήσεων.
Στην Ηλιούπολη ο τοπικός ΓΣ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να θέλουν τη νίκη και τη… ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου όπου το τριφύλλι είχε αγωνιστεί με την εφηβική ομάδα.
Στο Ποσειδώνιο ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη με αντίπαλο το ΝΑΟ Κέρκυρας ενώ τέλος ο ΝΟ Αργοστολίου «φιλοξενεί» στην Αθήνα το ΝΟ Χανίων με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:
13:00 Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» Ολυμπιακός- ΝΟ Πατρών (Μικεδάκης- Βόσικας)
15:00 Κολυμβητήριο Ηλιούπολη ΓΣ Ηλιούπολης- Παναθηναϊκός (Κωνσταντινίδης- Κουρτίδης)
17:00 Ποσειδώνιο ΠΑΟΚ- ΝΑΟ Κέρκυρας (Αδαμασόγλου- Μπουδραμής)
17:30 Λαιμός ΝΟ Βουλιαγμένης- ΝΟ Χίου (Σκαλοχωρίτης- Μπιράκης)
18:00 Νέα Σμύρνη ΝΟ Αργοστολίου- ΝΟ Χανίων (Δαμιανάκης- Κουρτίδης)
19:00 Ρέστειο Παλαιό Φάληρο- Πανιώνιος (Σταυρόπουλος- Σταυρίδης).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.