ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ


Δεν τα κατάφεραν οι μικτές ομάδες του νησιού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, οπού και έχασαν εκτός έδρας από τις αντίστοιχες της Αχαΐας.

Οι παίδες δεν μπόρεσαν να κοντράρουν την αντίστοιχης της Αχαΐας και έχασαν με 6-0, με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο πρώτο μισό του αγώνα. Να σημειώσουμε εδώ ότι από την ομάδα έλειπαν αρκετοί ποδοσφαιριστές για διαφόρους λογούς.
Οι Νέοι από την άλλη το πάλεψαν αρκετά, ήταν μέσα στο παιχνίδι για 70` αλλά τελικά έχασαν από τους κατά πολύ ανώτερους Πατρινούς δικαία με 3-0.      
  
3 ΠΑΙΔΕΣ 3
ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ - ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ 6-0

Το φιλμ του αγώνα:
10΄ Γκοοοολ για τους γηπεδούχους, ύστερα από ωραίο σουτ του Ράμα έξω από την περιοχή.
13' Κόρνερ ο Καφεντζής, η μπάλα φτάνει στον Χριστόπουλο που με κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.
24' Κόρνερ ο Καφεντζής, κεφαλιά του Αντζουλά και 3-0!
30' Λόμπα του Σουρανή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
31' Ωραία ενέργεια του Βέρρα που πέρασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε έυστοχα για να κάνει το 4-0!
35' Με σουτ έξω απο τη περιοχή ο Μάλλιαρης κάνει 5 τα τέρματα για την ομάδα του.
43' Με σουτ του Καφεντζή το σκορ φτάνει στο 6-0!
63' Να και κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά. Ο Αντωνίου που πέρασε σαν αλλαγή για την ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης είναι τερματοφύλακας και γι'αυτό τον λόγο έκατσε κάτω απο τα δοκάρια, ενώ ο μέχρι τώρα τερματοφύλακας, Πετεινάτος, άφησε το τέρμα και συνεχίζει τον αγώνα ως αμυντικό χαφ! Βέβαια αυτό οφείλεται αναγκαστικά στις πάρα πολλές ελλείψεις της ομάδας.

Συνθέσεις:
ΕΠΣ Αχαϊας (Φ. Σχοινάς): Πέτρου, Κωνσταντινίδης, Καφεντζής (47' Ε. Χριστόπουλος), Χριστόπουλος Ι., Αβραμόπουλος, Αντζουλάς, Σουρανής(41' Αθανασακόπουλος), Ράμα, Μάλλιαρης, Βέρρας (41' Σαλάγας), Νιφορεόπουλος.
ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης: Πετεινάτος, Παπαναστασάτος, Στρακάτος, Ράκας, Καλαφάτης, Τανουσάι, Μπάμπης, Πολλάκης (33' Κορέτα), Βαλεντής, Γρηγοράτος, Γασπαράτος (63' Αντωνίου).
Διαιτητής: Π. Τσιρογιάννης

 3 ΝΕΟΙ 3
ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ - ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ  3-0

Το φιλμ του αγώνα:
27' Ο Πανόπουλος με σουτ ανοίγει το σκορ.
70' Με πλασέ ο Μπαγιώργος κάνει το 2-0.
74' Γρήγορη αντεπίθεση για την Αχαϊα, και ο Αυγέρης στο τετ-α-τετ δεν αστοχεί και τριπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

ΕΠΣ Αχαϊας (Μ. Παρασκευόπουλος): Καλέντζης, Μαρκόπουλος, Λαζανάς, Γιαννόπουλος, Σπανογιάννης, Λεγάτος, Πανόπουλος (75' Θεοδωρόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Μπίτρας, Παπαδόπουλος (46' Μπαγιώργος), Σπυρόπουλος (62' Αυγέρης)

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης: Κομπορόζος (76' Τζάκης), Μπάμπης (70' Κεδένης), Μεγαδούκας, Χριστάτος, Αντωνίου, Μινέτος, Κονδάκης, Καλιβωκάς (64' Κοκόσης), Αγγελάτος, Σπανός, Μενεγάτος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.