Νίκη για τα Φωκατα την κατάλληλη στιγμή…




Πάνω στην πιο κατάλληλη στιγμή ήρθε η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα των Φωκατων
Οι "γαλανόλευκοι " μετρούσαν έξη σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, φορτώνοντας τους  με περίσσιο άγχος που πολλές φόρες τους έκανε κακό. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες να κερδίζουν και να ανεβαίνουν τον βαθμολογικό πίνακα, αν έχανε κόντρα στους Προννους θα έμενε στις τελευταίες θέσεις και ο στόχος της παραμονής θα άρχιζε να απομακρύνεται.
Όμως με τα γκολ του Ν. Σταμένη στο 58` και 85`, η ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου έφτασε στην πρώτη της νίκη με 1-2  μέσα στα Τζαννατα  μια νίκη που πέραν των τριών βαθμών δίνει και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές, αφού περνούν τους πρώτους τους πόντους στο πρωτάθλημα και μάλιστα έκτος έδρας.  Ο αγώνας έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, από την βροχή που έπεφτε από το πρωί στα Τζαννατα. Το ματς  είχε μια άγρια ομορφιά, με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν .σε ένα αρκετά ολισθηρό τερέν, με τις  ομάδες να προσπαθούν  να αμυνθούν  πολλές φορές με ανορθόδοξο τρόπο.
Τα τέρματα  
Στο 58’  δυνατό σουτ του Ν. Σταμένη λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του  Κορκόυ  για το 0-1λ .
Οι γηπεδούχοι θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, τρία λεπτά αργότερα  στο 61’ με τον Κυρ. Κουρκουμέλη ύστερα πάσα του  Αναγνώστη και κοντινό πλασέ του σκόρερ .
Η ομάδα των Φωκατων όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη στο 85` με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή ο Ν. Σταμένη ύστερα από πάσα του Χρυσανθακόπουλου θα σκοράρει δεις ξεραίνοντας τους Σκαλισιανους και χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα από την Λακήθρας με 1-2 , βάζοντας «φωτιά» στην ουρά τις βαθμολογίας.
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Κορκός, Χιόνης, Ντούκας, Αναγνώστης, Τζανίνος-Ζαπάντης, Κουτροκόης (50’ Κουρκουμέλης Αθ.), Ταραζής, Παππάς, Κουρκουμέλης Σπ., Στάβερης 85’Σπαθής), Κουρκουμέλης Κυρ.
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Δίλαλος, Σέρρας Μιλτ. (65’ Μάστορας)  Σέρρας Παν., Γαλιατσάτος, Αντωνίου (80’ Χρυσανθακόπουλος), Μπουγάς, Αθηναίος, Σαρλάνης, Σταμένης, Πολυδωράτος, Αλεξάτος (50’ Κουρκουμέλης Ι.).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.