«ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΗ» ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ , 1-3 ΤΟΝ ΠΑΓΚΕ






Νικήτρια έφυγε από το γήπεδο του Αργοστολιού  η ομάδα της Εικοσιμιας επικρατώντας στο ντέρμπι τις αγωνιστικής του γηπεδούχου Παγκεφαλληνιακου με 1-3 ,περνώντας έτσι  προσωρινά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα της Α` ΕΠΣΚΙ. (Η ΑΕΚ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και αγωνίζεται αύριο).
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιάνουν στον ύπνο τους γηπεδούχους περνώντας τα ηνία του αγώνα και με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια στο 6` να περνούν το προβάδισμα και πριν το τέλος του ημιχρόνου να σημειώνουν ακόμα ένα στο 30` βάζοντας γερές βάσης για την νίκη που θα τους έφερνε έστω και προσωρινά  στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Παγκε προσπάθησε να αντιδράσει και με τους Τουρλα και Νουρεντίνι που ήταν η ποιο δραστήριοι έχασε μερικές καλές ευκαιρίες, αλλά έως εκεί.
Ο Παγκεφαλληνιακος  μπήκε στο δεύτερο μέρος αποφασισμένος  να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Πίεσε αρκετά την Εικοσιμία, κατάφερε να μείωση προσωρινά με τον Τουρλα στο 70`σε 1-2 , χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το σημείο που ουσιαστικά έκρινε το ματς, το χαμένο πέναλτι για τους Γηπεδούχους στο 85`. Η Εικοσιμια από την άλλη κατάφερε να ανταπεξέλθει  στην πίεση που τις ασκισε ο Παγκεφαλληνιακος και με ένα πέναλτι στο 89` να κλείδωση την δύσκολη όσο και σημαντική νίκη απεναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο .
Στο 6' Ο Ντουκάι με πλασέ εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα της άμυνας του Πάγκε  άνοιξε  το σκορ για την Εικοσιμία
Στο 30' ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή του  Αντωνάτου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Παγκε γράφοντας το 0-2 . Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Πάγκε αντέδρασε και μείωσε στο 70' με τον Τούρλα (το μακρινό του σουτ αιφνιδίασε τον Καραϊσκο) σε 1-2.
Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 84' τράβηγμα Μινέτου Χρ. Στον Νουρεντίνι, ωστόσο ο Καραϊσκος θα πει «όχι» στο Τούρλα που ανέλαβε να το εκτελέσει.
Στο 89' η Εικοσιμία θα κερδίσει αυτή πέναλτι ο Θωμάς θα ανατρέψει τον Ντουκάι. Το πέναλτι αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Αντωνάτος για το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Βασιλόπουλος
Επόπτες: Αβάζαρος Μυρσίνιας 
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:(Γ. Βασιλάκης), Ζαμπαύτης, Κίριος (62' Κοτίνης), Θωμάς, Βεκερίδης, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Ντεντλάλα (73' Γιαννάτος), Αρμάντο, Κατσιγιώργης, Νουρεντίνι, Τούρλας.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Χρηστάτος, Παππάς (63΄Γερασιμάτος), Μινέτος Χρ. , Κουμαριώτης, Κονόμη, Αποστολάτος, Ντουκάι, Μινέτος Ι., Στεφανάτος (80' Τσιγαρίδας), Αντωνάτος (89' Μιχαλάτος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.