ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ

 
Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Παλληξουριακου , καθώς επικράτησε 0-1 των Ομαλων στο Δακ . Το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων , που είχαν την υπεροχή,στο 38΄ ο Παπαδάτος κέρδισε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με όμορφο δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιβάν Αρτούρ.

Ο αγώνας ήταν σχετικά καλός με των Παλληξουριακο να έχει την υπέροχη σε όλο το ματς, με τα Ομαλα να απειλούν μόνο μες στημένα     
Στο 6΄ απείλησαν την εστία του Μοσχόπουλου με τον Καλογηράτο αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 14΄ο Καμινάρης για τον Παλληξουριακό έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια των ομαλών.
Στο 21΄ο Παπαδάτος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Γεωργόπουλο.
 Στο 22΄μεγαλη ευκαιρία για τα Ομαλά με τον Παγουλάτο να πιάνει την κεφάλια και τον Μοσχόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 38΄ ο Παπαδάτος κέρδισε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με όμορφο δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιβάν Αρτούρ.
 Στο 72΄ο Αντωνάτος μετά από ωραία πάσα του Καμινάρη έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι των Ομαλών
 Στο 80΄ ο Πέττας που είχε περάσει σαν αλλαγή στη θέση του Μαρινάκη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα των Ληξουριωτών και να κλειδώσει την νίκη.
Στο 87΄κιτρινες δεχτήκαν από πλευράς Παλληξουριακού οι Πέττας για σκληρό μαρκάρισμα και Μαυροειδής για διαμαρτυρία.

Ομαλά (Διον. Λιονάτος ) Ιβάν Αρτούρ, Αμπντούλ Αλ Καζαρ, Τσακαρισιάνος Υπ, Τσακαρισιάνος Σ, Παγουλάτος, Καλογηράτος (70΄Φραγκιάς), Μπελτσώνας, Καπετάνιος, Ντόκο Έρις (73΄Φιωράτος), Γεωργόπουλος (83΄Βαλλιανάτος)
Παλληξουριακός (Χ. Χαρίτος) Μοσχόπουλος, Βολνίσκι, Μαρινάκης ( 46΄Πέττας), Φαρακλός (46΄Κατσιβέλης), Καμινάρης, Μαυροειδής, Αδηλίνης, Λυκούδης, Δαμουλιάνος, Παπαδάτος ( 67΄Λαδάς, Αντωνάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.