ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ / ΠΡΟΝΝΟΙ – ΔΙΛΙΝΑΤΑ 1-2 ΣΤΟ 90`


Την πρώτη του νίκη μακριά από το Αργοστόλι  πανηγύρισαν τα  Διλινατα , τα οποία  χάρη σε ένα γκολ του Γιώργου Αναλυτή στο   (90') επικράτησε των  Προννων με 1-2 περνώντας τους πρώτους του βαθμούς αφήνοντας τους Σκαλισιανους στα "κρύα του λουτρού".


Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνίδι, η ομάδα των Διλινατων , προηγήθηκαν  στο 35' με σουτ κεραυνο του Χαραλαμπόγλου, Χάνοντας και άλλες ευκαιρίες με τους Γ. Αναλυτής στο 7` που  ανενόχλητος θα πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι , στο 25  δυνατό σουτ του  Χρ. Τζωρτζάτου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  Στο 32`φάουλ του Δημ. Τζωρτζάτου η μπάλα φτάσει στον  Διον. Τζωρτζάτο που στρώνει  με το κεφάλι την μπάλα στον Γ. Αναλυτή το γυριστό σουτ να καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια των Πρόννων. Για τους Προννους ευκεριες ειχαν οι Χιόνης στο 2' με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ θα στείλει την μπάλα άουτ. Στο 27', ο Κυρ. Κουρκουμέλη θα πιάσει κεφάλια μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι Προννοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν στο 72 μετά από  λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Γαβριελάτου με τον  Αναλυτή θα δώσει την ευκαιρία στον Δ. Λιναρδάτο με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους  Και φτάνουμε στο 90` εκεί που όλοι περίμεναν την λήξει του αγώνα με τις ομάδες να μοιράζονται  τους βαθμού ο Γιώργος Αναλυτή είχε αλλά σχεδία,  Συγκεκριμένα Ο Θ. Αναλυτής με φάουλ θα φέρει την μπάλα περιοχή των γηπεδούχων, θα δημιουργηθεί σύγχυση, ο Διον. Τζωρτζάτος με κεφαλιά θα την “σερβίρει” στον Γ. Αναλυτή μέσα στην μικρή περιοχή με τον τελευταίο να την στέλνει στα δίχτυα με πλασέ για το τελικό 1-2 στέλνονταν τους Διλιναδες στους ουρανούς και τους Σκαλισιανους στο"καναβάτσο".  
ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Α.Ο. Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Λιναρδάτος, Χιόνης, κουρκουμέλης Σπ., Κουρκουμέλης Κυρ, Ζαπάντης Κ.,Σολωμός, Ντοντόροφ, Στέλλος, Κουτροκόης, Στάβερης Κυρ., Ταραζής (69' Κουρκουμέλης Αρ.).

Α.Ο. Διλινάτα:(Σπ. Αλυσανδράτος), Γαβριελάτος, Τζωρτζάτος Δημ., Καλιακούδας (80' Τσάκος), Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Μύρτο (87' Ψαριανός), Αμβροσιάτος, Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Λιθριώτης (46' Σκριβάνος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.