4ος Ομιλος Γ΄Εθνικης: Ο Παναργειακος οδηγει την κουρσα (αποτελεσματα)


Tην ήττα γνώρισαν και οι τρεις ομάδες της Ηλείας στη σημερινή αγωνιστική για τον 4o όμιλο της Football League 2. Η Δόξα Ν. Μανωλάδας ηττήθηκε εντός έδρας από τον πολύ καλό φέτος Παναργειακό, ενώ ΠΑΟ Βάρδας και Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο δεν τα κατάφεραν σε Άργος και Ναύπλιο αντίστοιχα. Ισόπαλα έληξαν τα ντέρμπι Ατρόμητος Αχαΐας-Εθνικός Σαγεΐκων και Μεσσηνιακός-Καλαμάτα.Την «κούρσα» οδηγεί πλέον ο Παναργειακός.

 Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
 Κόρινθος – Αχαϊκή 2-0
ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΕ Ερμιονίδας 0-0
Δόξα Νέας Μανωλάδας – Παναργειακός 0-2
Μεσσηνιακός – Καλαμάτα 1-1
ΑΕ Μεσολογγίου – Αρης Αιτωλικού 1-0
Παναρκαδικός – ΠΑΟ Βάρδας 1-0 (Στο 92' κόκκινη ο Ντεντόπουλος)
Πανναυπλιακός – Αστέρας Αμαλιάδας 1-0 
Εθνικός Σαγεΐκων – Ατρόμητος Λάππα 0-0

ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΧΑΪΚΗ 2-0

Αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 33’ λόγω της αποβολής του Αρχοντάκη, η Μπάρτσα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους της και πήρε το σημαντικό τρίποντο, χάρη στα γκολ των Καρβούνη (25’) και Κερμενίδη (69’).
Η Κόρινθος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, είχε ουσία στο παιχνίδι της και έκανε πολύ καλή διαχείριση από τη στιγμή που έπαιξε με 10 παίκτες. Λειτούργησε εξαιρετικά ανασταλτικά, δεν επέτρεψε στην Αχαϊκή να «πατήσει» περιοχή και να απειλήσει επί της ουσίας και χτύπησε στην κόντρα, «κλειδώνοντας» τη νίκη.
Σπουδαίο παιχνίδι έκανε ο Κερμενίδης, ενώ υψηλό βαθμό πήρε η αμυντική γραμμή, με Σπυρόπουλο και Τσορμπατζίδη να δίνουν πολλές λύσεις, ενώ πολύτιμη ήταν και η παρουσία των Τσίτσι, Καφαντάρη, Γκεοργκίεφ.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-0
Δεύτερο σερί αποτυχημένο αποτέλεσμα για την ΑΕ Καραϊσκάκης που έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας με την Ένωση Ερμιονίδας.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν από το ξεκίνημα, αλλά δεν κατόρθωσαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη κι απογοήτευσαν τους περίπου 500 φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Στο 24’ ο Μπαλάφας έκανε την προβολή μέσα από την περιοχή με την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Ηλία Μαγκάκη στάθηκε άτυχη για δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά ήταν ο Χούσος ο οποίος εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κολόκα κι εν συνεχεία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Μεγάλες φάσεις του αγώνα:

8΄ - Μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Χούσου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα μόλις άουτ.

24΄ - Κόρνερ Χούσου από τα αριστερά, προβολή του Μπαλάφα στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού.

29΄ - Δυνατό σουτ του Χούσου, η μπάλα κόντραρε στον Κολόκα και πήρε περίεργη τροχία. Σταμάτησε τελικά στο οριζόντιο δοκάρι του Θωμά!

31΄ - Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕ Καραϊσκάκης, σουτ του Παπανίκου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε σωτήρια ο Πονηρός.

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-2

Το απόλυτο έκανε ο Παναργειακός στον 4ο όμιλο επικρατώντας 2-0 της Δόξας Νέας Μανολάδας εκτός έδρας.
Στην κορυφή του 4ου ομίλου διατηρήθηκε ο Παναργειακός που επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Δόξας Νέας Μανολάδας. Ο Αγγελόπουλος στο 60’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Κάπλατζη στο 75’ να κάνει το 2-0.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 1-0
Καλή εμφάνιση έκανε ο ΠΑΟ Βάρδας κόντρα στον Παναρκαδικό στην Τρίπολη, μια εμφάνιση όμως που δεν συνοδεύτηκε με βαθμό ή βαθμούς.
Η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου είχε τον έλεγχο του αγώνα στο α' μέρος, αλλά πρώτη καλή στιγμή τους οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μπετεβή (21'). Ο Παναρκαδικός είχε άλλη μια ευκαιρία στο α' ημίχρονο με τον Γαλάνη στο 34'. Ο ΠΑΟΒ έχασε πρώτος κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τους Μπουλούμπαση και Πασπαλιάρη.
Στο β' μέρος ο ΠΑΟΒ συνέχισε να πιέζει για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν τα κατάφερε. Αντίθετα στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι καθώς βρήκαν ελεύθερους χώρους και απείλησαν με τους Μουστόγιαννη και Σαλαπάτα.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Ντεντόπουλος του ΠΑΟΒ για αγκωνιά σε αντίπαλο

Πανναυπλιακός – ΠΦΟ Πανόπουλου 1-0

Την πρώτη του νίκη έκανε σήμερα το απόγευμα ο Πανναυπλιακός για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής επί του Π.Φ.Ο. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ή επί το γνωστότερον Αστέρα Αμαλιάδας.
 Χωρίς να υπάρχει υψηλή απόδοση από τις δύο ομάδες το παιχνίδι κράτησε το ενδιαφέρον αφού και οι δύο προσπαθούσαν για το γκολ. Χωρίς να σταθούμε στην απόδοση και στις πολύ ορατές ελλείψεις του Πανναυπλιακού το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και που πρέπει να τονώσει το ηθικό έτσι ώστε η συνέχεια να είναι καλύτερη και η ομάδα να σκαρφαλώσει βαθμολογικά, άλλωστε είναι φανερό ότι υπάρχουν πολλές ομάδες στον όμιλο που δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι το ιδιαίτερο.
 Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ημιχρονο οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Καμία ομάδα όμως δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Κετσετζόγλου και Δριμούρας βρέθηκαν σε πολύ καλές φάσεις για τον Πανναυπλιακό, Παϊκόπουλος και Λυμπέρης για τους φιλοξενούμενους. Όλοι τους όμως δεν απέτυχαν στην τελική τους προσπάθεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 59'. Ο Λυμπέρης έκανε κάθετη μπαλιά προς τον Λαμπρογεώργο, πρόλαβε όμως ο Κατσαούνης. Στη συνέχεια σούταρε ο Κωνσταντινίδης και ενώ η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα πρόλαβε ο Κάπλατζης και έδιωξε.

Ο Πανναυπλιακός στο 72' άνοιξε το σκορ. Μετά από φάουλ που κτύπησε ο Ευθυμίου, η μπάλα στο πίσω δοκάρι και εκεί ο Τσακνάκης έπιασε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία και στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Κιρβαλίτζε και ο Γεωργιόπουλος πρέσαραν τους αμυντικούς, με τον δεύτερο να κλέβει την μπάλα από τον αμυντικό και ενώ ο τερματοφύλακας Αντωνόπουλος ήταν εκτός θέσης, το πλασέ όμως πέρασε έξω από το δεξι κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Από το υπόλοιπο δεύτερο ημίχρονο να αναφερθεί η φάση στην αρχή του ημιχρόνου όταν πλασέ του Κετσετσόγλου, απέκρουσε ο τερματοφύλακας πάνω στη γραμμή στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Από πλευράς φιλοξενουμένων, μια κεφαλιά του Λαμπρογεώργου στο 74’ μετά από φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
 Κορυφαίος παίκτης του Πανναυπλιακού ο Καραμάνος. Ακολούθησαν Γκολέμης και Τσακνάκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1
 Το μεσσηνιακό ντέρμπι είχε γκολ, πάθος, δύναμη, ένταση, ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, αλλά… όχι νικητή. Μεσσηνιακός και Καλαμάτα παρουσία 2.500 θεατών στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Η "Μαύρη Θύελλα" ευτύχησε να προηγηθεί στο 14' με τον Καραχάλιο και οι "πράσινοι" απάντησαν στο 83' με τον Αργυρόπουλο. Ετσι ο Μ.Γ.Σ. έμεινε για 4η αγωνιστική αήττητος, ενώ οι "μελανόλευκοι" έχασαν και άλλο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.
Η ισοπαλία αποδίδει πάντως δικαιοσύνη. Στο πρώτο μέρος η Καλαμάτα είχε μια υπεροχή έχοντας και την ψυχολογία υπέρ της από το γρήγορο γκολ. Δεν τελείωσε όμως το ματς και στο δεύτερο μέρος επέλεξε να κρατήσει το προβάδισμα και εν τέλει πλήρωσε αυτή την τακτική. Ο παθιασμένος  Μεσσηνιακός έψαξε την ισοφάριση και χωρίς να υπάρχει νωρίτερα η μεγάλη φάση, τη βρήκε στο 83'. Γενικότερα έλειψαν από το ντέρμπι οι πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ρεαλιστικά είδαμε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που είχε όμως όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Η Καλαμάτα δεν δικαιολόγησε όμως με την εμφάνισή της ότι στοχεύει στον τίτλο και γι' αυτό ο Μίλτος Γκόφας στη συνέντευξη Τύπου ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο!
ΑΕ Μεσολογγίου – Άρης Αιτωλικού 1-0

Ένα πραγματικό ντέρμπι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεσημέρι της Κυριακής 1200 και πλέων φίλοι του ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων της ΑΕ Μεσολογγίου και του Άρη Αιτωλικού.
Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Μεσολογγίου με «χρυσό» σκόρερ τον Άγγελο Σαραντόπουλο στο 30΄ του αγώνα.
Κυρίαρχοι του παιχνιδιού καθόλη την διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Το φιλμ του παιχνιδιού:
7΄ Σουτ του Πέντσα έξω από την μεγάλη περιοχή περναει άουτ.
17΄ Μεγάλη μπαλιά από την άμυνα των φιλοξενούμενων με αποδέκτη τον Καβαλιέρη, θα βγει έγκαιρα και θα αποσοβήσει τον κίνδυνο ο Ρόκκος.
21΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, κάθετη μπαλιά του Τσιούνη με αποδέκτη μέσα στην περιοχή τον Αρώνη, σουτ του τελευταίου περναει αουτ.
30΄ Γκοοολ για την ΑΕΜ, ξερό μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων με την μπάλα να αναπαύετε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ζέρβα.
32΄ Πρώτη αλλαγή για τον Άρη, την θέση του Νικολόπουλου θα πάρει ο Χονδρογιάννης.
36΄ Σέντρα σουτ από τον Ανυφαντή με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ.
44΄ Μεγάλη ευκαιρία για του γηπεδούχους, όταν σουτ του Τσιούνη από το ύψος της μικρής περιοχής θα περάσει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
46΄ Σέντρα του Σαραντόπουλου από αριστερά κεφαλιά του Τσιούνη θα περάσει άουτ.
54΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Μιχαλόπουλο στην κάρδια της άμυνας των φιλοξενούμενων με τους αμυντικούς να μην μπορούν να απομακρύνουν, από πλεονεκτική θέση ο Τσιμάνης θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.
62΄ Αλλαγή για τον Άρη, στην θέση του Πατσέα θα περάσει ο Ευθυμίου.
72΄ Αλλαγή για την ΑΕΜ, στην θέση του Μιχαλόπουλου θα περάσει ο Νάκος.
77΄ Αλλαγή για τον Άρη, στην θέση του Γαβρίνα θα περάσει ο Λαδδάς.
83΄ Αλλαγή για την ΑΕΜ, στην θέση του Σαραντόπουλος θα περάσει ο δεκαεξάχρονος (16) Μαριονέλ Μαλί.
84΄ Αλλαγή για την ΑΕΜ, στην θέση του Αρώνη θα περάσει ο Ζαχαράκης.
85΄ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν σουτ λομπα από τον Μπερερή θα περάσει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ρόκκου.
90+5’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να ισοφαρίσει, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ρόκκου η μπάλα θα στρωθεί στον Καλοκαίρη το σουτ του τελευταίου θα διώξει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κάνοντας την απόκρουση του παιχνιδιού (κατά την από μακρινή της μπάλας από τον Ανυφαντή οι φιλοξενούμενοι θα ζητήσουν πέναλτι υποστηρίζοντας πως έχει βρει στο χέρι του παίκτη) με τον διαιτητή να σφυρίζει το τέλος του παιχνιδιού.
Κακή η διαιτησία των Τάση – Ράπτη – Κόλλια.

Εθνικός Σαγέικων - Ατρόμητος Αχαΐας 0-0
Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Εθνικό Σαγεΐκων και τον Ατρόμητος Αχαΐας για την 5η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής. Οι "μπλε" διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 30' και ανατροπή του Βουρλούμη στο 42'. Στο 87' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λαθύρης του Ατρόμητου.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Καλλιακμάνης, Θεοφανόπουλος, Νικολόπουλος, Ιωάννου, Νικολακόπουλος, Αυγερινός, Αγγελάτος, Βουρλούμης, Μπινιέρης (74' Δαλιάνης), Κότσα (77' Μπούρδος), Αθανασόπουλος (54' λ.τ. Φωτόπουλος).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: Τζουραμάνης, Λιβάνης, Σιδέρης, Αθανασίου, Θωνιάτης, Θ. Βέρρας, Τρίγκας (70' Γ. Γραμματικόπουλος), Νικολόπουλος, Σαμπανέι (59' Λαθύρης), Γκάτσης, Ντόμας (83' Ν. Γραμματικόπουλος).
patragoal.gr


Αποτελέσματα 5η αγωνιστική
Κόρινθος – Αχαϊκή 2-0
ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΕ Ερμιονίδας 0-0
Δόξα Ν. Μανωλάδας – Παναργειακός 0-2
Μεσσηνιακός – Καλαμάτα 1-1
ΑΕ Μεσολογγίου – Άρης Αιτωλικού 1-0
Παναρκαδικός – ΠΑΟ Βάρδας 1-0
Πανναυπλιακός – ΠΦΟ Πανόπουλου 1-0
Εθνικός Σαγέικων – Ατρόμητος Αχαΐας 0-0

Βαθμολογία
1. Παναργειακός 13
2. Παναρκαδικός 11
3. Αχαϊκή 10
4. ΑΕ Ερμιονίδας 10
5. ΑΕ Καραϊσκάκης 10
6. Κόρινθος 9
7. ΑΕ Μεσολογγίου 9
8. Μεσσηνιακός 8
9. ΠΑΟ Βάρδας 7
10. Ατρόμητος Αχ. 6
10. Δόξα Μανωλ. 5
12. Καλαμάτα 4
13. Πανναυπλιακός 4
14. ΠΦΟ Πανόπουλου 1
15. Άρης Αιτωλ. 1

16. Εθνικός Σαγ. 1
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.