Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η ΑΕΚ , επικρατώντας με 5-0 των Φωκατων

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η ΑΕΚ , επικρατώντας με 5-0  των  Φωκατων  στο γήπεδο των  Κεραμειων . Η απόδοση της ομάδας του Σπυρου Παπαδατου  ήταν σε  εξαιρετικά επίπεδα, ενώ τα γκολ που επιτεύχθηκαν ήταν χαρακτηριστικής ομορφιάς.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και ουσιαστικά παραδόθηκαν… αμαχητί στον αντίπαλο τους. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα  για τους νεοφώτιστους , ενώ η ΑΕΚ πέτυχε την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα, σκαρφαλώνοντας στη 1η θέση.
Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα πως θα κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να επιδίδονται σε πολλά λάθη, κυρίως ατομικά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό ΑΕΚ..
Το σκορ άνοιξε στο 26′ ο Αραπέλης που βρέθηκε απέναντι από τον  Κουστουμπαρδη , εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Θανάση Μπαζαρογλου, έκανε το 0-1 για την ΑΕΚ.
Το 0-2 θα πετύχει και πάλι ο Αραπέλης στο 44′,με φάση καρμπόν, αλλά με άλλων (Λούλουδα ) να κάνει την μπαλιά πάρε βαλε.
Σειρά του Κρούτη  στο 54` να σκοράρει κάνοντας το  0-3 ύστερα από ασιστ του Μ. Στεφανάτο .
Στο 67' ο εξαιρετικός Λούλουδας θα σκοράρει το τέταρτο γκολ της ομάδας του και θα τρέξει να το αφιερώσει στον γιο του που παρακολουθούσε το παιχνίδι, ενώ στο 89' ο Εμιλιάνο που είχε μπει ως αλλαγή θα βάλει το «κερασάκι» στην τούρτα της ΑΕΚ σκοράροντας με διπλή προσπάθεια (είχε αποκρούσει πρώτα ο Κουστουμπάρδης) το πέμπτο γκολ.
Ένα λεπτό νωρίτερα βέβαια, το Φωκάτα έφτασαν πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη του γκολ, ωστόσο του σουτ του Ντουκάι θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Αννινου.
Λόγω τραυματισμού αποχώρησαν απο τον αγωνα ο Παπαδάτος (12') για τα Φωκάτα και ο Μπαζάρογλου  (55') για την ΑΕΚ.
ΦΩΚΑΤΑ: (Μ. Αθηναίος): Κουστουμπάρδης, Μάστορας, Ξαξίρης, Μπουγάς (78' Αντωνίου), Γαλιατσάτος, Ντουκάι Μπ.,  Σαρλάνης, Κόμητας, Κουρκουμέλης, Παπαδάτος (12' Σέρρας Παν λ.τ., 73' Σέρρας Μιλτ.), Αθηναίος.
ΑΕΚ: (Σπ. Παπαδάτος): Αννινος, Ψάλτης, Στεφανάτος, Κούκλης, Λούλουδας, Σπανός, Κόμητας, Κρούτη, Πέτρο (85' Θωμάς) , Μπαζάρογλου (55' Εμιλιάνο λ.τ.), Αραπέλης (71'Αντωνόπουλος). στο γήπεδο των  Κεραμειων . Η απόδοση της ομάδας του Σπυρου Παπαδατου  ήταν σε  εξαιρετικά επίπεδα, ενώ τα γκολ που επιτεύχθηκαν ήταν χαρακτηριστικής ομορφιάς.



Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.