ΛΙΟΝΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΑΛΑ

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Ομαλων υπέβαλλε Διονύσης Λιοινατος , που αποχωρεί από την ομάδα ύστερα από ένα χρόνο συνεργασίας .
 Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες ,ο έμπειρος προπονητής είχε υποβάλλει την παραίτησή του από το απόγευμα της Κυριακής αμέσως μετά την ήττα με 0-2 από την Σάμη.
Οι λόγοι της απόφασής του αυτής βέβαια δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά ο Διονύσης Λιοινατος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με κάποια προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα, με κυριότερο φυσικά το θέμα τια αποχής από τις Προπονήσεις αρκετών ποδοσφαιριστών . Αποχωρεί όμως σαν φίλος από τα Ομαλά και κρατά την εξαιρετική συνεργασία αλλά και την προσωπική σχέση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας.
Εξάλλου, μέχρι την τελευταία στιγμή η διοίκηση, προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν, ωστόσο ο Λιονατος δεν άλλαξε γνώμη. ..

Πλέον, η διοίκηση των Ομαλων καλείται να αναζητήσει άμεσα τον αντικαταστάτη του Διονύση Λιοινατου, ο οποίος και θα αναλάβει ένα δύσκολο έργο, δεδομένου του στόχου της παραμονής στη Α` Κατηγορία 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.