ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΟΡΥΦΗΣ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον «Παγκε» με 2-3 τα Φωκατα μέσα στις  Κεραμειες
Το «δυο  στα δυο » έκανε, σήμερα η νεανική ομάδα του «Παγκε» , που νίκησε μέσα στη Κεραμείς τα Φωκατα και φιγουράρει πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Α` κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν λίγο αγχωμένοι και πριν το καταλάβουν βρεθήκαν στο 15` πίσω στο σκορ με τέρμα που σημείωσε ο Νουρεντίνι ( 0 – 1), νωρίτερα στο 7`  ο Κιριο είχε  δοκάρι για τον «Παγκε». Οι γηπεδούχοι το μόνο που θα καταφέρουν στο πρώτο ημίχρονο είναι μια φάση στο 44` με τον Σαρλανη να άστοχη εξ-επαφής.  

Στο δεύτερο μέρος είχε  το «ζουμί» με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτά σημειώνοντας 4 τέρματα δυο κάθε ομάδα και ένα δοκάρι για τα Φωκατα με μεγάλο νικητή τον «Παγκε» .  Οι φιλοξενούμενοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 51 πάλι με τον Νουρεντίνι που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα (0 – 2) . Το (0-3) θα έρθει 4λεπτα αργότερα με τον Τουρλα να πλασάρει σε άδειο τέρμα .  Τα Φωκατα θα μειώσουν με τον Κομητα στο 71` ε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά. (1 – 3). Και θα μειώσουν ακόμα περισσότερο στο 80` ο Κομητας με κοντινό πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ζαμπαύτη.  Το παιχνίδι θα τελείωση δίχως άλλες φάσεις.
 Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Κουστουμπάρδης, Μιλτ. Σέρρας, Ξαξίρης (38’ Σαρλάνης), Μπουγάς, Αντωνίου (38’ Πολλάτος), Γαλιατσάτος, Σταμένης, Κόμητας, Κουρκουμέλης, Παπαδάτος (69’ Παπαδάτος), Αθηναίος.

Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Ζαμπαύτης, Θωμάς, Κίριος, Αντωνίου, Βεκερίδης (62’ Νικ. Κουλουμπής), Αρμάντο, Τούρλας, Παπαθεοδωρόπουλος, Νουρεντίνι (62’ Καραντινός-Νεόφυτος), Γιαννάτος (71’ Τριανταφυλλίδης), Κατσιγιώργης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.