ΑΟΚΙ (Χ) 2 ΔΙΛΙΝΑΤΑ (–) ΔΥΟ

Ένας εντυπωσιακός σε όλες τις γραμμές του Α.Ο.Κ.Ι , συνέτριψε στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι Τα Διλινατα έχοντας έτσι πετύχει μέχρι στιγμής σε δύο παιχνίδια 10 γκολ.

Αντίθετος τα Διλινατα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στις ορέξεις των γηπεδούχων και μετά το ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου κατέρρευσαν δείχνοντας ότι η ομάδα είναι ανέντιμη ακόμα .  Ο χορός των γκολ για τον ΑΟΚΙ ξεκίνησε στο 30' με τον Αλέκο Πολλάτο.  Νωρίτερα ο Α.Ο.Κ.Ι  είχε  χάσει δυο καλές ευκαιρίες με τους Πολλακη και Βουκελατο που δεν κατάφεραν να σκοράρουν από καλή θέση. Μετα το γκολ του ΑΟΚΙ τα Διλινατα προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ο Αναλυτής που βρέθηκε δυο φόρες σε σχετικά καλή θέση δεν τα κατάφερε να βρει δίχτυα  Στα αποδυτήρια οι ομάδες θα πάνε με τον ΑΟΚΙ να είναι μπροστά με 1 -0 .
Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΚΙ  ήταν κυρίαρχος  του γηπέδου μέσα  σε ένα 20λεπτο από το 63` μέχρι το 83` σημείωσε αλλά τρία τέρματα και συγκεκριμένα στο 63` ο Πολλατος  θα κάνει το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 65' ο Πολλάκης θα «γράψει» το 3-0. Το τελικό 4-0 θα διαμορφώνει με ένα υπέροχο γκολ ο Κλειτογιάννης. Σε ολο αυτό το διάστημα τα Διλινατα απείλησαν μόνο μια φορά με το του Διον. Τζωρτζάτου  στο 68` ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ.Ι. θα αποκρούσει με τα πόδια.
Διλινάτα:(Σπ. Αλυσανδράτος), Παπαδημητρίου. Δημ. Τζωρτζάτος, Καλιακούδας (55’ Μύρτο), Κουνάδης, Χαραλαμπόγλου, Γκερβένης, Σκριβάνος (74’ Κατσούρης), Διον. Τζωρτζάτος, Γ. Αναλυτής, Τζωρτζάτος Χρ., Ψαριανός (63’ Κ. Τσάκος. 

Α.Ο.Κ.Ι:(Γκ. Ρέντσι), Καλαφάτης, Διον. Πολλάτος (46’ Κ. Παπαναστασάτος), Κλειτογιάννης, Λαμπρόπουλος, Νικ. Παπαναστασάτος, Μαρκαντωνάτος (81’ Δρόσος), Πολλάκης, Μπενετάτος, Κουμαριώτης (63’ Χαλιώτης), Αλ. Πολλάτος, Βουκελάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.