ΚΥΠΕΛΛΟ :ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ

Το σαββατοκύριακο αρχίζει η δράση στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Κεφαλονιάς με τη διεξαγωγή των παιχνιδιών της πρώτης φάσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς & Ιθάκης  (Ε.Π.Σ.Κ.Ι). 

Στη φάση αυτή οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ , τον 8 ομάδων με το πρώτο γκρουπ να αγωνίζεται αυτό το σαββατοκύριακο 28/29/9/13 και το δεύτερο το επόμενο σαββατοκύριακο 5/6/10/13. 
Να σημειώσουμε εδώ ότι οι αγώνες είναι διπλοί  .

Αναλυτικά το πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε από την Ε.Π.Σ.Κ., είναι το ακόλουθο:
ΚΥΠΕΛΛΟ Α Φάση 1η Σειρά
(1η φάση)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.ΑΟ ΑΝΩΓΗΣ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΣάββατο28/09/1316:30ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Π.
2.ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣΔΗΜ. ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΩΝΚυριακή29/09/1311:30ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΚΙΟΣΗΣ Κ., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
3.ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ - ΑΟ ΣΑΜΗΣΔΗΜ. ΤΖΑΝΝΑΤΩΝΚυριακή29/09/1315:30ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.
4.Α.Ο.Κ.Ι. - ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή29/09/1316:30ΚΙΟΣΗΣ Κ., ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

Ας δούμε ένα ένα  τα ζευγάρια , κάνοντας μια μικρή αναφορά στις ομάδες και τις αλλαγές που έχουν από την περσινή σεζόν .


ΣΑΒΒΑΤΟ 28/9/13 ΓΗΠΕΔΟ ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΩΡΑ 16:30
Α.Ο.ΑΝΩΓΗ – ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Ο Ο πρώτος χρονικά αγώνας είναι αυτός ανάμεσα στην ΑΝΩΓΗ και τον ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ με τις δυο ομάδες να της χωρίζει   μια κατηγορία. Η ομάδα της ΑΝΩΓΗΣ έχει βάλει φέτος στόχο την επάνοδος της στην μεγάλη κατηγορία και φρόντισε να ενισχυθεί αυτό το καλοκαίρι με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα του ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΥ (Κοζομπολης Παναγιωτης , Βωρος Χαραλαμπος ,Συνοδινος Αντωνιος , Μαζαρακης Γερασιμος , Κατερελος Ελευθεριος , Αραβαντινος Στεφανος , Αραβαντινος Ζαφειρης , Αραβαντινος Ανδρεας ,)τους μικρούς,   Κατοποδης Ιωαννης  και  Παπλας Ανδρεας .απέκτησε ακόμα τον  Λυκουδης Παυλο  (ΠΑΟ Οδυσσέα) Κατερελος Κωνσταντινος (ΠΑΟ Παγκεφαλληνιακος). Αποχώρισαν από την ομάδα για άλλες πολιτείες οι : Μαλλιωρης Αντωνιος, και Αντωνοπουλος Αριστος  για τα (Διλινατα) και  Αντωνατος Ηλιας, Αδηλινης Χρηστος για (Παλληξουριακο )
Η ομάδα του ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΥ που ουσιαστικά είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επομένη φάση, ενισχύθηκε με αρκετούς κάλους ποδοσφαιριστές έχοντας βάλει φέτος ψιλότερα των πήχη. Στην ομάδα ήρθαν  οι: Αδηλινης Χρηστος , Αντωνατος Ηλιας (Α.Ο. Ανωγης) , Κατσιβελης Παναγιωτης (Α.Σ. Ομαλα) Αραβαντινος Κωντσαντινος (Αο Σαμης) Πεττας Διονυσιος (ΑΣ Αφοβος Αθηνων) , Μαρινακης Νικολαος, Δαμουλιανος Διονυσιος, Πρεντανος Διονυσιος, Γαλανος Δημητριος. Εφειγαν οι : Κοζομπολης Παναγιωτης , Βωρος Χαραλαμπος ,Συνοδινος Αντωνιος , Μαζαρακης Γερασιμος , Κατερελος Ελευθεριος , Αραβαντινος Στεφανος , Αραβαντινος Ζαφειρης , Αραβαντινος Ανδρεας ,)τους μικρούς,   Κατοποδης Ιωαννης  και  Παπλας Ανδρεας (Ανωγη).


ΚΥΡΙΑΚΗ 29/9/13, ΓΗΠΕΔΟ  ΔΗΜ. ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΩΝ ΩΡΑ 11:30
ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ


Το ζευγάρι του Πυλαριακου με τον Οδυσσέα είναι το μοναδικό που και η δυο ομάδες αγωνίζονται στην Β` κατηγορία. Ο πυλαριακος φέτος έχει στόχο τα μπαράζ ανόδου για την Α` κατηγορία. Στο το θεσμό του κυπέλλου η ομάδα θα παλέψει για διάκριση όσο πιο ψιλά τόσο πιο καλά .  Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι η περσινή συν δυο πολύ κάλους ποδοσφαιριστές που ήρθαν από την ΣΑΜΗ , τον Σταμουλης Παναγης ,και τον νεαρό Φιλιππατος Αναστασιος.

 Η ομάδα του Οδυσσέα είναι σχεδόν η ιδία με την ομάδα που αγωνίζονταν την περασμένη περίοδο. Στόχος της ομάδας είναι να επανέρθει στη πρώτη κατηγορία με τα δικά της παιδία , και φυσικά να πάει όσο πιο ψιλά μπορεί στο θεσμό του κυπέλλου. Από την ομάδα αποχώρισαν οι: Μουραγι Αριαν , και ο Λυκουδης Παυλος  (ΑΟ Ανωγης).Στην ομάδα ήρθαν  οι Κορναρος Ανδρεας,( Αο Προοδος Ιθακης) Χανος Γεωργιος, Λιβιερατος Γερασιμος  (Αοκι).

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/9/13, ΓΗΠΕΔΟ  ΔΗΜ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ ΩΡΑ 15:30
Α.Ο.ΠΡΟΝΝΩΝ – Α.Ο.ΣΑΜΗΣ
Στα Τζαννατα η ομάδα των ΠΡΟΝΝΩΝ συναντά έναν δύσκολο αντίπαλο την ομάδα της ΣΑΜΗΣ. Φέτος η ομάδα της Σκάλας ανέβηκε κατηγορία και θέλει με το καλημέρα να δείξει ότι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος που θα παλέψει για να κρατηθεί στην κατηγορία και το παιχνίδι με την Σάμη είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το απόδειξη. Στην ομάδα της Σκάλας δεν έγιναν πολλές μεταγραφικές κινήσεις ,προωθηθήκαν όμως αρκετά νεαρά  παιδία.  Αποχώρισαν  από την ομάδα οι : Πουλος Χρηστος , Διαμαντατος Σταυρος  (ΑΟ Ηρακλης Προννων) Μπλιαμπτης Αντωνιος (ΑΟ  Εικοσιμιας).

Ο αγώνας αυτός για την ομάδα της Σάμης είναι αρκετά σημαντικός για τους στόχους που έχει θέση για την φετινή περίοδο. Με το θεσμό του  κυπέλλου να είναι αρκετά ψιλά για αυτό και θα κυνηγήσει  όσο μπορεί. Στην ομάδα σε αυτή την μεταγραφική περίοδο ήρθαν οι : Μηλιαρεσης Αναστασιος (ΑΣ Ομαλα)Περιβολαρης Παντελης (ΑΕΚ) . Ενώ αποχώρισαν οι:  Σταμουλης Παναγης , Φιλιππατος Αναστασιος (ΑΠΣ Πυλαριακος) ,Λυμπερατος Ηλιας,  Κρητικος Σταυρος (Α.Ο. Ηρακλη), Αραβαντινος Κωντσαντινος (Παλληξουριακος)     
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/9/13, ΓΗΠΕΔΟ  ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΩΡΑ 16:30
Α.Ο.Κ.Ι. – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
Για τον ΑΟΚΙ των πολλών αλλαγών σε έμψυχο δυναμικό ,(πολύ νέοι και ικανή ποδοσφαιριστές , νέος προπονητής)αυτό το ματς του ήρθε γάντι ο Ηρακλής δεν είναι η ομάδα που θα τον φοβίσει , η έστω θα τον κοντράρει, αντιθέτως είναι  αυτό που λεμέ κλήρωση λουκούμι  για να αρχίσει  η σεζόν με νίκη και πρόκριση . Η ομάδα του Αργοστολιού είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστή σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και η λέξει αποτυχία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της τουλάχιστον για το συγκεκριμένο ματς . Στην ομάδα ήρθαν αρκετή νέοι παίχτες (Ήρθαν) Λευτέρη Καλαφάτη, Κουμαριωτης Παναγιωτης Χριστο Σωτιρ, Πολλακης Γερασιμος (ΑΕΚ). Παπαναστασατος Νικολαος Λιθριωτης Αλεξανδρος (Π.Α.Ο. Ευγερος), Μπενετατος Βασιλειος, Λαμπροπουλος Ζαχαριας (Π.Α.Κ.Σ. Ολυμπιακος), Παρασκευοπουλος Νικολαος (Α.Ο. Διλινατα), Μιτραι Διονυσιος, Πλατανιτης Παναγιωτης (ΠΑΟ Παγκεφαλληνιακος). Έφυγαν για άλλες πολιτείες οι :Έφυγαν: Κομητας Γεράσιμος( ΑΕΚ), Μπαζαρογλου Αθανάσιος( ΑΕΚ), Ζαμπαυτης Σάββας( ΑΕΚ). Γιαννας Ηλιας-Γερασιμος (ελεύθερος), Μαρκαντωνατος Δημητριος (Θυελλα Αμπελοκυπων ), Tanushaj Fajton (Α.Ε.Κ). Μπαζαρογλου Περικλης (ΠΑΟ Παγκεφαλληνιακος), Δουρος Κωνσταντινος (ΑΕΚ), Πολλατος Διιονυσιος (ΑΟ Φωκατα) Χανος Γεωργιος , Λιβιερατος Γερασιμος (ΠΑΟ Οδυσσευς), Μπελτσωνιας Σταυρος, Doco Eris  (Α.Σ. Ομαλα), Αναλυτης Ευσταθιος (ΑΟ Διλινατα).

Στο Ηρακλή φέτος αποφάσισαν να πρωταγωνιστήσουν κυνηγώντας την άνοδο στην πρώτη κατηγορία . Αυτός είναι και ο αντικειμενικός τους στόχος για την νέα σεζόν . Το κύπελλο μετά τη  δύσκολη κλήρωση με την ομάδα του ΑΟΚΙ  φαντάζει μακρινό όνειρο , οπότε αυτό το ματς ίσως είναι ένα καλό τεστ για το ποσό μπορούν να αντέξουν ποδοσφαιρικά. Στην ομάδα του Πόρου ήρθαν αξιόλογη και έμπειρη ποδοσφαιριστές που μπορούν να την βοηθήσουν στο δύσκολο έργο :(Ήρθαν) Κρητικος Σταυρος, Λυμπερατος Ηλιας (ΑΟ Σαμης), Πουλος Χρηστος ,Διαμαντατος Σταυρος (ΑΟ Προννοι), Βανδωρος Λεωνιδας (Φωκατα). Ενώ έφυγαν οι :Έφυγαν: Κορκος Γεωργιος (ΑΟ Προννοι), Μαρατος Γερασιμος(ΠΟΟΚΑΠ Παπυργιακος).

 Το kefalonia sports news εύχεται σε όλους όσους ασχολούνται με ποδόσφαιρο( ποδοσφαιριστές , προπονητές , παράγοντες ,διαιτητές, δημοσιογράφους (ερασιτέχνες και μη )  να είναι πάνω απ' όλα υγιής, να δούμε ήσυχα και ενδιαφέροντα παιχνίδια , και ας ελπίσουμε να δούμε και κανένα νέο και ωραίο ποδοσφαιρικό γήπεδο!!!!!!!!!!! .
Θα τα πούμε στα γήπεδα!!!!    












Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.