Ο Θόδωρος Ανδρεάκος ξεκαθαρίζει το... τοπίο για το Αργοστόλι

Και πάμε στο θέμα της ημέρας (προς το παρόν) για την Α1 κατηγορία του πόλο των Ανδρών.

Ο Θόδωρος Ανδρεάκος που οδήγησε πέρυσι το Αργοστόλι στην Ευρώπη, συναντήθηκε χθες (Πέμπτη, 29/8) με ορισμένους παράγοντες του συλλόγου και τους ανέλυσε το βιώσιμο πλάνο για να μπορέσει η ομάδα να παίξει αξιοπρεπώς στην Α1 και να μην διαλυθεί πριν την... παρέλαση.
Ο ίδιος μας εξήγει περισσότερα: «Εγώ παρουσίασα ένα συγκεκριμένο πλάνο στο οποίο ξεχώρισα δύο πράγματα. Πρώτον να βρεθεί πισίνα στην Αθήνα για να γίνονται προπονήσεις και δεύτερον να βρεθεί ένα σημαντικό ποσό για να φτιαχτεί η ομάδα και να μην υπάρξουν προβλήματα στην πορεία. Περιμένω κι εγώ την επίσημη απόφαση του Δ.Σ. την προσεχή Κυριακή. Αν δηλαδή θα μπορέσει ο Δήμος να δώσει αυτά τα χρήματα ή θα βρεθούν από αλλού. Πάντως εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θα είμαι προπονητής σε μια ομάδα... έκτρωμα».
Οπως καταλαβαίνει κι ο πλέον αδαής τόσο το Αργοστόλι όσο και τα Χανιά είναι στον... αέρα κι ο Νηρέας Λαμίας και το Καλαμάκι παραμονεύουν.
Οι διοικούντες του Αργοστολίου θέλουν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, όπως έχει... βαρεθεί να επαναλαμβάνει ο πρόεδρος του συλλόγου Λούκας Νικηφοράτος, όμως τα δεδομένα οδηγούν σε αδιέξοδο.
Στο άτυπο (μια και δεν έδωσαν εκεί το «παρών» όλα τα μέλη) Δ.Σ. της Πέμπτης ο προπονητής Θόδωρος Ανδρεάκος ξεκαθάρισε δύο πολύ σημαντικά πράγματα για να συνεχίσει να προπονεί την ομάδα. Καταρχάς ότι πρέπει να εξασφαλιστεί ένα μπάτζετ 50.000 ευρώ κι ότι το Αργοστόλι χρειάζεται πισίνα στην Αθήνα, είτε ιδιωτική όπως έγινε πέρυσι είτε κρατική.
Προς το παρόν κανένας στην ομάδα δεν μπόρεσε να του δώσει τα απαιτούμενα εχέγγυα (σε πράξεις κι όχι σε λόγια) για κάτι τέτοιο, μια και τα χρήματα των 50.000 ευρώ αναμένονται από τον Δήμο (!) κι αν κάποιος συνειδητοποιήσει τις διαδικασίες γραφειοκρατίας που επικρατούν στην Ελλάδα ήδη απορρίπτει αυτό το σενάριο.
Πάντως η ομάδα έχει μείνει θεωρητικά (όπως αναφέρουν από την Κεφαλλονιά) με δύο παίκτες, τον αρχηγό Κατσιγιάννη και τον νεαρό Τραυλό! Με τον πρώτο να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Νηρέα Λαμίας.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.