Γ΄ εθνική κατηγορία: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 4ο ΚΑΙ 6ο ΟΜΙΛΟ

Γ΄ εθνική κατηγορία 4ος όμιλος:
Μεγάλο διπλό η Κόρινθος του Δημήτρη Μαγκαφίνη μέσα στην Καλαμάτα 1-2, με νίκες προχώρησαν ο ΠΑΟ Βάρδας και ο Μεσσηνιακός που κέρδισαν την ΑΕ Ερμιονίδας και Παναυπλιακό αντίστοιχα. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.


Το μέτριο αγωνιστικό της πρόσωπο «πλήρωσε» η Δόξα στο γήπεδο της Αγυιάς, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα από τον Ατρόμητο Αχαΐας  με 3-1. Οι «μαυραετοί» δέχτηκαν ένα πολύ γρήγορο γκολ, μόλις στο 7’, αλλά στις αρχές της επανάληψης έφεραν το ματς στα ίσια με τον Δαβουρλή. Ωστόσο η αποβολή του Καλλιβωκά στο 52’ απέβη μοιραία, αφού αμέσως μετά δεχτήκαν δυο τέρματα. Στο 49’ ο Νίκος Δαβουρλής με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια (1-1), αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ομάδος του. Μοιραία η αποβολή Καλλιβωκά… Ωστόσο, στο 52’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιάννης Καλλιβωκάς. Η αποβολή αποδείχτηκε μοιραία για τους Νεομανωλαδίτες, καθώς δυο λεπτά αργότερα (54’) ο Σαμπανέι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ατρόμητο με 2-1, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ματθαίος Θωνιάτης, «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.
Στο Μεσολόγγι ο Μεσσηνιακός άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά έφυγε ηττημένος με 1-0. Στο Ναύπλιο όμως η εντυπωσιακή εμφάνιση ανταμείφθηκε με τρίποντο.
Οι "πράσινοι" με σκόρερ τους Μπεγέτη, Τσουλάκο νίκησαν σήμερα με 2-1 τον Πανναυπλιακό και πήραν το πρώτο διπλό, αλλά και τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6'. Ο Χελάς από δεξιά γύρισε τη μπάλα για τον Ταχματζίδη και αυτός στην έστρωσε για τον Μπεγέτη που με φοβερό σουτ έγραψε το 0-1. Ετσι στο 16' έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Κεσεντζόγλου έπειτα από σέντρα του Δριμούρα. Αφού πρώτα απείλησε με το φάουλ του Ταχματζίδη στο 58', σκόραρε στο 64' με το φάουλ του Τσουλάκου και αφού η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού και άλλαξε πορεία.

Οταν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής, ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος της "Μαύρης Θύελλας" δεν θα περίμενε ότι οι «μελανόλευκοι» θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με δύο εντός έδρας ήττες! Δυστοκία στην επίθεση και αβίαστα λάθη στην άμυνα έφεραν το τελικό 1-2 για την Κόρινθο, με μια "Μαύρη Θύελλα" που είχε κακή ψυχολογία και θύμισε την περσινή κακή Καλαμάτα.
9' ΓΚΟΛ 1-0. Ο Καλαντζής ξεκίνησε μια γρήγορη επίθεση, έκοψε στον Καραχάλιο και αυτός έβγαλε με μια την κάθετη πάσα στον Αθανασόπουλο, ο οποίος τρίπλαρε τον Αρχοντάκη και με πλασέ από πλάγια θέση σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 1-0. 24' ΓΚΟΛ 1-1 ο Γεωργίεφ. Κάθετη πάσα του Κερμενίδη, ο Γεωργίεφ πρόλαβε την έξοδο του Κολοβούρη και με πλασέ πέτυχε το 1-1. 47' Σέντρα Γεωργίεφ, λάθος Τσόπελα που έστρωσε τη μπάλα στον Καφαντάρη και αυτός με πλασέ το 1-2.
Μπορεί το ματς να ήταν αμφίρροπο και ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα όμως η Αχαϊκή αποδείχθηκε εφτάψυχη παίρνοντας τη νίκη με 1-0 στην Αμαλιάδα.
Χρυσός σκόρερ για τα «καναρίνια» ήταν ο Μητρόπουλος, που στο 84’ αξιοποίησε άψογα την μπαλιά του Δημητρακόπουλου.
Με ήττα συνέχισε ο Εθνικός Σαγεϊκων που ηττήθηκε στο ουδέτερο γήπεδο της Κ. Αχαΐας με 1-0 από την ΑΕ Καραϊσκάκης, τελειώνοντας το ματς με 9 παίκτες!
Στο 43’ ήρθε το γκολ των τυπικά φιλοξενούμενων όπου στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού κατάφεραν να κάνουν καλό συνδυασμό και να πετύχουν το γκολ.
Στο 70’ τα σχέδια ανετράπησαν αφού ο Αβράμης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και στο 93’ ο Αγγελάτος με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο παίξιμο.

Τη δεύτερή του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟ Βάρδας επικρατώντας 1-0 της Ένωσης Ερμιονίδας.
Το μοναδικό γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Ντεντόπουλος στο 51’ το οποίο αποδείχθηκε και αρκετό για να της δώσει τη νίκη. Ο σκόρερ στο 69’ αποβλήθηκε, χωρίς αυτό όμως, να στοιχίσει στην ομάδα του.
Μεγάλη νίκη πήρε ο Παναργειακός στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Άρη Αιτωλικού επικρατώντας 1-0.
Σπουδαία νίκη πήρε ο Παναργειακός στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Άρη Αιτωλικού. Στο 24’ με τέρμα του Λουμπαρδέα άνοιξε το σκορ, ενώ από το 44’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φλώρου. Παρόλα αυτά, κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους.
Γ' Εθνική 2η  αγωνιστική Κυριακή 30/9 - 16:30  4ος όμιλος
Καλαμάτα – Κόρινθος 1-2 TEΛΙΚΟ
Αρης Αιτωλικού – Παναργειακός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΠΑΟ Βάρδας – ΑΕ Ερμιονίδας 1-0 ΤΕΛΙΚΟ
ΠΦΟ Πανόπουλου – Αχαϊκή 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
Εθνικός Σαγέικων – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
Ατρόμητος Αχαΐας – Δόξα Νέας Μανωλάδας 3-1 ΤΕΛΙΚΟ
Πανναυπλιακός – Μεσσηνιακός 1-2 ΤΕΛΙΚΟ
Παναρκαδικός – ΑΕ Μεσολογγίου 2-2 ΤΕΛΙΚΟ

#ΟμάδαΑγ.ΒαθμοίΝΙΗΓκολ
1 ΑΕ Καραϊσκάκης262003-1
2 Αχαϊκή262004-1
3 Παναργειακός262004-0
4 ΠΑΟ Βάρδας262002-0
5 ΠΑΣ Κόρινθος262004-1
6 Μεσολόγγι241103-2
7 ΑΕ Ερμιονίδας231013-1
8 Ατρόμητος Λάππα231014-4
9 Μεσσηνιακός231012-2
10 Παναρκαδικός220202-2
11 Δόξα Ν.Μανολάδας210111-3
12 Άρης Αιτωλικού200020-3
13 Εθνικός Σαγέικων200020-4
14 Καλαμάτα200021-3
15 Π.Φ.Ο. Πανόπουλου200020-4
16 Πανναυπλιακός Ηρακλής200022-4
Άνοδος στη Football LeagueΥποβιβασμός

Γ΄ εθνική κατηγορία 6ος όμιλος:
Μόνο οι ΑΕΚ και Τριγλιά Ραφήνας κατάφεραν να κάνουν το απόλυτο στη δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Υπόθεση… δικεφάλων η κορυφή του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Αυτό γιατί η ΑΕΚ επιβλήθηκε 2-1 της Θύελλας Ραφήνας, ενώ και η Τριγλιά Ραφήνας έκανε το δύο στα δύο επικρατώντας 1-0 του Αστέρα Βάρης.
Τις νίκες της διπλασίασε η ΑΕΚ στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής επικρατώντας 2-1 της Θύελλας Ραφήνας μπροστά σε 20.000 κόσμο, χωρίς όμως να ικανοποιήσει με την εμφάνισή της.
Η άνοδος, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, καθώς είναι σίγουρο πως βρίσκεται αρκετά επίπεδα παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες της Γ’ Εθνικής. Το ζητούμενο για την Ένωση όμως, είναι να παρουσιάζει και θεαματικό ποδόσφαιρο στον ταλαιπωρημένο κόσμο της για να βρει ένα παραπάνω νόημα στη φετινή σεζόν.
Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, μπορεί να μην έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ωστόσο με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν μπορεί να πει κάποιος πως εντυπωσιάζει κιόλας.
Απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας, ο κόσμος έκανε το καθήκον του και βρέθηκε περισσότερος από 20.000 στο ΟΑΚΑ, χωρίς όμως να φύγει και ικανοποιημένος μετά την αγχωτική νίκη με 2-1.
Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν 24 τελικές έναντι μόλις δύο των αντιπάλων, ωστόσο η επιπολαιότητα στην τελική ενέργεια και η αλαζονεία πολλές φορές δεν της επέτρεψαν να πάρει μία άνετη νίκη.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι με τον Ανάκογλου να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» άνοιξε ο Ντακόλ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού με κεφαλιά.
Στην επανάληψη για ακόμα μία φορά η Ένωση είχε τον έλεγχο, αλλά δυσκολευόταν αρκετά στο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 59’ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Θύελλας ο Πλατέλλας με το δεύτερό του τέρμα στο πρωτάθλημα έκανε το 2-0.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με εξαιρετικό πλασέ του Ραμπαβήλα και να ακολουθεί ένα αγχωτικό τέταρτο για την Ένωση, χωρίς όμως να απειληθεί σοβαρά από την αντίπαλό της.

Στα τελευταία λεπτά έγιναν τα πάντα στην αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον Ερμή Ζωνιανών με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-1.
Σημαντική νίκη πήρε ο Ηλυσιακός απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών με 2-1. Στο 72’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Νικηφόρου για να ανοίξουν το σκορ με τέρμα του Στρατάκη. Στο 77’ ο Κολοβός έκανε το 2-0 για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 85’ με τέρμα του Γκούγκα.

Τη δίκαιη νίκη με 1-0 πήρε το Αιγάλεω απέναντι στον Άγιο Νικόλαο με γκολ στις καθυστερήσεις, έχοντας νωρίτερα τέσσερα δοκάρια.
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε το Αιγάλεω στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Άγιο Νικόλαο επί του οποίου επικράτησε 1-0. Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει για περίπου μισή ώρα, καθώς υπήρξε μπέρδεμα με την καταλληλότητα του γηπέδου το οποίο λύθηκε.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερα δοκάρια με τους Σταύρου, Δουκάκη, Παπουτσή και Μιχαήλ, ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Παπουτσή στο 75’. Τη νίκη στους γηπεδούχους έδωσε ο Παπουτσής στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Το απόλυτο έκανε η Τριγλιά Ραφήνας που επικράτησε 1-0 του Αστέρα Βάρης στο τοπικό ντέρμπι.
Στην κορυφή μαζί με την ΑΕΚ βρίσκεται η Τριγλιά Ραφήνας που επικράτησε 1-0 του Αστέρα Βάρης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε από τον Γκίκα στο 65’ το οποίο αποδείχθηκε αρκετό.
Την ρεβάνς για τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο της Γ΄ Εθνικής πριν από δύο εβδομάδες πήρε ο Ηρόδοτος το Σάββατο (28/9) το απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο από τη Κηφισιά την οποία κέρδισε με 3-1 για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής
Ο Ηρόδοτος πέτυχε το εξής εκπληκτικό να σκοράρει κυριολεκτικά με τη σέντρα του αγώνα καθώς έκανε ο Ζαφείρης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από γέμισμα του Χαρίτου άνοιξε το σκορ μόλις στο 6΄ δευτερόλεπτο της αναμέτρησης πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του κρητικού ποδοσφαίρου και ένα από τα γρηγορότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η αντίδραση της Κηφισιάς πάντως ήταν σχεδόν άμεση στο γκολ από τα αποδυτήρια που πέτυχε ο Ηρόδοτος καθώς στο 20΄ ισοφάρισε 1-1 με κοντινό σουτ του Γκουτσούλα και απείλησε για το 1-2 με τον Βέρμπη στο 37΄ να χάνει μεγάλη ευκαιρία.Πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο όμως ο Ηρόδοτος κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ όταν στο 41΄ μετά από κόρνερ του Κούρτι ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς έκανε λάθος έξοδο και ο Βελέτης με κεφαλιά έκανε το 2-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 47΄ ο Ηρόδοτος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κούρτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς Ιωσίπου ο οποίος σε αυτή την φάση αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας την Αθηναϊκή ομάδα με δέκα παίκτες. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο ίδιος ο Κούρτι και στο 48΄ έκανε το 3-1 για τον Ηρόδοτο «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.
6ος όμιλος
Ηρόδοτος-Κηφισιά 3-1 ΤΕΛΙΚΟ (28/9)
Πανναξιακός-Μανδραϊκός 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (14:15)
Ηλυσιακός-Ερμής Ζωνιανών 2-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΕΚ-Θύελλα Ραφήνας 2-1 ΤΕΛΙΚΟ
Τριγλία Ραφήνας-Αστέρας Βάρης 1-0 ΤΕΛΙΚΟ
Περαμαϊκός-Περιστέρι ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Αιγάλεω-ΑΟΑΝ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ
ΡΕΠΟ: ΠΑΟ Κρουσσώνα


#ΟμάδαΑγ.ΒαθμοίΝΙΗΓκολ
1 ΑΕΚ262004-1
2 Τριγλία Ραφήνας262004-0
3 Αιγάλεω241102-1
4 Πανναξιακός241102-1
5 Ηλυσιακός131002-1
6 Ηρόδοτος231013-3
7 Κηφισιά231016-5
8 Κυανούς Αστέρας Βάρης231012-1
9 Περαμαϊκός131003-1
10 Α.Ο. Μανδραϊκός210110-2
11 Περιστέρι110101-1
12 Α.Ο. Αγίου Νικολάου200022-6
13 Ερμής Ζωνιανών200022-4
14 Θύελλα Ραφήνας200022-5
15 ΠΑΟ Κρουσσώνα100010-3
Άνοδος στη Football LeagueΥποβιβασμός
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.