ΝΟΑ: Τα αποτελέσματα από τη συμμετοχή στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας "Σαλαμίνια 2013"

Το τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου στις 21-21 /09/2013 συμμετείχε στου Ετήσιος Διασυλλογικούς Αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνας (ΝΑΟΣ) με την επωνυμία "ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013"

Λάβαμε μέρος με 7 αθλητές – τριες της κατηγορίας ανάπτυξης. Ο σκοπός για τον οποίο συμμετείχαμε με αυτό το σχήμα ήταν , αφ' ενός η συμπαράσταση και η συμμετοχή στο φίλο σύλλογό μας ΝΑΟΣ, αφετέρου οι αθλητές της κατηγορίας αυτής δε έλαβαν μέρος σε κανέναν αγώνα και έπρεπε να δοκιμάσουν την προπονητική τους προσπάθεια.
Την ομάδα συνόδευσε ο έφορος κωπηλασίας του Ομίλου κ. Σταματελάτος Σπ. και ο προπονητής κ. Γαβριηλίδης Παύλος. Συμμετείχαν 11 σύλλογοι με αρκετά μεγάλο αριθμό αθλητών. 
Τα αποτέλεσματα των αθλητών μας , σύμφωνα με τη γνώμη του προονητή μας είναι πλήρως ικανοποιητικά και δίνουν για το μέλλον νέες ελπίδες για ανάδειξη νέων αθλητών.
Ευχαριστούμε ολόθερμα για τη φιλοξενία το φίλο σύλλογο ΝΑΟΣαλαμίας, ευχαριστούμε τους γονείς οι οποίοι, παρ' όλες τις οικονομικές αντιξότητες που διερχόμεθα συνέβαλαν οικονομικά ώστε τα παιδιά τους να συμμετέχουν στους παραπάνω αγώνες, αποδεικνύοντας ότι αναγνωρίζουν το έργο μας.
Τα αποτελέσματα έχουν ως παρακάτω:
Γαλιατσάτου Μαρίνα 3η θέση 1Χ(μονό σκιφ) Κορασίδων Ανάπτυξης 1000μ.
Μπούρας Γεράσιμος 3η θέση 1Χ(μονό σκιφ) Παίδων Αρχαρίων (2001) 1000μ.
Φουρτούνας Κώστας 3η θέση 2Χ(διπλό σκιφ) Παίδων Ανάπτυξης 1000μ.
Σιδέρης Ευάγγελος 3η θέση 2Χ(διπλό σκιφ) Παίδων Ανάπτυξης 1000μ.
Βανδώρος Αργύρης 5η θέση 2Χ(διπλό σκιφ) Παίδων Ανάπτυξης 1000μ.
Βασιλάτος Γεράσιμος 5η θέση 2Χ(διπλό σκιφ) Παίδων Ανάπτυξης 1000μ.
Βασιλάτου Κατερίνα 6η θέση 1Χ(μονό σκιφ) Κορασίδων Ανάπτυξης 1000μ.
Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε καλή σχολική πρόοδο.
Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.