Το Αργοστόλι δήλωσε συμμετοχή στην Α1!

Το kefalonia sports news  παρακολουθούσε από κοντά τα μείζονα ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί με τις συμμετοχές του Αργοστολίου στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας των Ανδρών, o Ν.Ο.Α θα δήλωσε  «παρών». Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΚΟΕ έφθασε σήμερα η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα και το Αργοστόλι θα παίξει κανονικά στη μεγάλη κατηγορία.


Αυτό σημαίνει ότι ο δήμος Κεφαλλονιάς, μέσω και του αντιπροέδρου της ομάδας που είναι και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Νίκου Ανουσάκη, εξασφάλισε τις 50.000 ευρώ που χρειάζονται για να στηθεί η ομάδα από την αρχή μια κι απέμεινε στο σύλλογο μόνο ο νεαρός Τραυλός.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την οριστική συμμετοχή της ομάδας στην Α1 κατηγορία των Ανδρών, ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός του συλλόγου.
Οι ελεύθεροι παίκτες είναι πάρα πολλοί στην αγορά του πόλο κι ήδη η μισή ομάδα φαίνεται στημένη, σύμφωνα πάντα με τα όσα κυκλοφορούν εδώ κι ώρες στην Κεφαλλονία.

Οι περισσότεροι πολίστες θα προέρχονται από την αγορά της Αθήνας, μια κι υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις που μπορούν να εγγυηθούν την παραμονή του συλλόγου στην κατηγορία.
http://www.apollowaterpolo.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.