WATER POLO :ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ 2013

Πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και όλες σχεδόν οι ομάδες φτιάχνουν το ρόστερ τους, ενώ και κάποιες ακόμα που έδειχναν να μην ασχολούνται, αποφάσισαν να ενεργοποιηθούν.
Καταρχάς ο ΠΑΟ κράτησε ακόμα 2 παίκτες του (Κουρλιάφτης και Παπαδόγκωνας) και ανακοίνωσε και την απόκτηση του Χρονόπουλου στην θέση του τερματοφύλακα.


Ο Κομάντινα έχει επίσης συμφωνήσει και θα υπογράψει συμφωνητικό όταν επιστρέψει από την Κροατία. Πλέον ο ΠΑΟ διαμορφώνει ένα ρόστερ όπως το περσινό, με την προσθήκη του Θεοδωρόπουλου, του Κομάντινα, και το ρίσκο του Χρονόπουλου, που αν πιάσει, τότε μιλάμε για ρόστερ τετράδας. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα θα χρειαστεί νέες προσθήκες του χρόνου αφού έχει παίκτες μεγάλης ηλικίας.
Στον Εθνικό οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται. Πλέον, ο Βουλγαράκης ανήκει στον "αυτοκράτορα" Εθνικό που φτιάχνει κι αυτός ρόστερ τετράδας. Υπάρχουν επίσης φήμες για συμφωνία με τον Καραμπέτσο η οποία πάντως έχει περάσει από χίλια κύματα, αφού ο Φίλιππος είχε καταρχάς συμφωνήσει με την Λαμία, η οποία όμως κατέληξε στον Φλώρο, ο οποίος επίσης είχε συμφωνήσει με την Γλυφάδα, αλλά επειδή του δόθηκαν περισσότερα χρήματα από ότι δίνονται στους υπόλοιπους παίκτες, αυτοί αντέδρασαν και όπως λένε οι φήμες, αυτός ήταν ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή.
Ο Εθνικός πάντως έχει κάνει κι άλλες κινήσεις και περιμένει απαντήσεις από διεθνείς εν ενεργεία παίκτες (των νέων).
Στην Χίο αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να σώσουν την κατάσταση. Ηδη σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να φτιαχτεί μια ομάδα ικανή να παίξει καλά και να αποτελείται από καλούς παίκτες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι σίγουρη η μεταγραφή του Καραμπέτσου ο οποίος ανήκει στην Χίο.
Στην Κέρκυρα θέλουν να ανανεώσουν την συμφωνία με Παυλίδη και Ζαρκαντζά και επίσης έχουν κάνει πρόταση σε Σαρησσάβα και Βαχαρέλη. Η ομάδα κατά τα λεγόμενα κάποιων από αυτούς που γνωρίζουν, έχει 2 πιθανότητες στο θέμα του προπονητή. Η μια είναι να παραμείνει ο Τζόρτζεβιτς και η άλλη είναι να αναλάβει ο Καρδόνας αλλά και κάποιος ακόμα που θα προπονεί τους Θεσσαλονικείς στην Θεσσαλονίκη.
Στον Πανιώνιο ανέλαβε προπονητής ο Βάσσος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και η ομάδα θα αγωνιστεί ως επί το πλείστον με μικρούς σε ηλικία παίκτες. Θα γίνει βέβαια προσπάθεια να παραμείνουν κάποιοι από τους μεγάλους, όπως ο Θωμάκος αλλά και ο τερματοφύλακας Τζωρτζάτος που έχει δεχθεί πρόταση από την Γλυφάδα.
Στην Γλυφάδα γίνονται προσπάθειες για την στελέχωση του ρόστερ, αλλά όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μου, είναι λίγα γενικά τα χρήματα που δίνονται. Πρώτος στόχος φυσικά είναι ο τερματοφύλακας και για αυτό έχει γίνει προσέγγιση στον Τζωρτζάτο, που παντως είναι πολύ δύσκολο να φύγει από τον Πανιώνιο και στον Πλατίδη. Επίσης, ανάλογα και με το τι θα κάνει το Αργοστόλι, πολύ θα ήθελε και τον Παπαδόπουλο.
3 μεταγραφές ανακοίνωσε η Λαμία που ενδεχομένως να αγωνιστεί στην Α1 αν δεν δηλώσει συμμετοχή κάποιος από τους Χανιά ή Αργοστόλι, αφού οι υπόλοιπες ομάδες όλο και κάτι κάνουν, που δείχνει ότι είτε έτσι είτε αλλιώς, θα δηλώσουν συμμετοχή.
Μπουρνάζος λοιπόν από Αργοστόλι, Χαριτάκης από Χανιά και Φλώρος απόΟλυμπιακό, είναι τα 3 νέα αποκτήματα της ομάδας. Θέμα υπάρχει με τον Κοκκινάκη που αν η Λαμία αγωνιστεί στην Α1, θα παίξει εκεί, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να αγωνιστεί στον Εθνικό.
Μεταγραφικές κινήσεις πάντως ενδεχομένως να γίνουν και στις γυναίκες. Ηδη λέγεται ότι ο Ηρακλής θέλει να μπει σφήνα στους 2 μεγάλους (Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός) και έχει κάνει πρόταση σε 2 παίκτριες του Εθνικού, την Μπίσμπα και την Σολανάκη.

Παρακάτω, ακολουθεί πίνακας με ότι έχει γίνει μέχρι τώρα στους άνδρες.
Καλό είναι αν υπάρχουν πληροφορίες, να γραφτούν ως σχόλια και θα τα προσθέσω στον πίνακα.


ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ 2013

ΟΜΑΔΑ
ΗΡΘΑΝ
ΕΦΥΓΑΝ
ΘΕΛΕΙ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γούνας
Γαλανίδης
Μπλάνης
Μάζης
Φλώρος
Βλαχόπουλος
Δερβίσης
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Κουλιεράκης
Γούβης
Μοιράλης
Αλβέρτης
Κομάντινα
Χατζηδάκης
Βουλγαράκης
Πρωτονοτάριος
Γούνας
Χρυσοσπάθης
Βλαχόπουλος
ΧΙΟΣ
Χατζηκυριακάκης
Θεοδωρόπουλος
Μοιράλης
Κατσουλάκης
Μιμίδης
Κόχειλας
Καραμπέτσος
Γαβαλάς
Μπεριστιάνος
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Ε. Δουδέσης
Μπουρνάζος
Πλατίδης
Χαραλαμπόπουλος
Π. Δουδέσης
Σαλάχας
Παπαδόπουλος
Μητρόπουλος
ΠΑΟ
Θεοδωρόπουλος
Κομάντινα
Χρονόπουλος
Δερμιτζάκης Χ.
Λέντζος
Χατζηγούλας
Χαραλαμπόπουλος
ΠΑΟΚ
Κατσουλάκης
Κόχειλας
Μπλάνης
Χατζηγούλας
Χρυσοσπάθης
Σαρησσάβας
Βαχαρέλης
ΚΕΡΚΥΡΑ
Σαρησσάβας
Βαχαρέλης
Τζελάτης
ΧΑΝΙΑ
Βλοντάκης
Βιζυράκης
Γαλανίδης
Χαριτάκης
Φωκάς
Αυγουστιανάκης
Σαρτζετάκης
Π. ΦΑΛΗΡΟ
Χρονόπουλος
Χατζηγούλας
Φωκάς
Σαρτζετάκης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Κουτσιαλής
Γαβαλάς
Αλβέρτης
Τζωρτζάτος


ΓΛΥΦΑΔΑ
Φωτόπουλος
Καζάζης
Φράγκος
Κεχαγιάς
Τζωρτζάτος
Χαραλαμπόπουλος
Πλατίδης
ΕΘΝΙΚΟΣ
Κουτσιαλής
Βουλγαράκης
Γαβαλάς
Χατζηκυριακάκης
Σαλάχας
Μπλάνης
Καραμπέτσος
Κοκκινάκης
Κόχειλας
ΛΑΜΙΑ
Μπουρνάζος
Φλώρος
Χαριτάκης
Χατζηθεοδώρου
Φλέγκας
Κοκκινάκης


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.