Τέλος ο Τάκης Φωής από τα Διλινάτα

Χώρισαν τελικά οι δρόμοι του Τάκη Φωή με τα Διλινάτα, ύστερα από τρεις σεζόν άκρως επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο τους, που συνοδεύτηκε και από την κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος την προπέρσινη χρονιά.

Η «Κ» σας είχε ενημερώσει την περασμένη Τετάρτη με εκτενές ρεπορτάζ ποια είναι τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση. Θυμίζουμε για όσους έτυχε να μην μας διαβάσουν, πως ο 54χρονος προπονητής βρισκόταν όλο το προηγούμενο διάστημα σε πολύ μεγάλο δίλημμα όσο αφορά στη παραμονή του ή όχι στην ομάδα του χωριού του. Ο λόγος που τον έκανε να το… πολυσκέφτεται ήταν το επιβαρημένο πρόγραμμά του, καθώς πέραν των Διλινάτων είναι υπεύθυνος και για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Κεφαλονιά. Είχε φροντίσει να… ξεκαθαρίσει στον Κώστα Βαρτελάτο, μέσω της πρώτης συνάντησης που είχαν οι δύο πλευρές πριν από λίγο καιρό, πως χρειάζεται μια βοήθεια για να μπορέσει να συνεχίσει. Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» δεσμεύτηκε να του απαντήσει, με το δεύτερο ραντεβού τους που θα ξεκαθάριζε μια και καλή το τοπίο, να ορίζεται για την εβδομάδα που μας πέρασε. Πράγματι,, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν μεσοβδόμαδα χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να βρουν την χρυσή τομή που θα επέκτεινε περαιτέρω τη συνεργασία τους. Συνεπώς, οι όποιες συζητήσεις οδήγησαν εντέλει σε «ναυάγιο», με τον Τάκη Φωή να αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο των Διλινάτων.
«Δεν θα συνεχίσω, ολοκληρώθηκε ένας κύκλος»
Επικοινωνήσαμε με τον Κώστα Βαρτελάτο, ο οποίος μας είπε: «Χώρισαν φιλικά οι δρόμοι μας με τον Τάκη. Δεν μπορεί να συνεχίσει, καθώς είχε πολύ επιβαρημένο πρόγραμμα με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα προσέφερε στην ομάδα του χωριού του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μετέπειτα πορεία του. Θέλω να τονίσω πως θα προσπαθήσουμε όλοι από το πόστο μας να διατηρήσουμε την ομάδα μας στο δρόμο των επιτυχιών». Στην «Κ» μίλησε και ο πρώην πλέον προπονητής των Διλινάτων, Τάκης Φωής, σημειώνοντας: «Δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Μου είναι δύσκολο. Συναντηθήκαμε μεσοβδόμαδα με τον πρόεδρο και του είπα πως δεν έχω χρόνο για να συνεχίσω. Από την στιγμή που δεν βρέθηκε και κάποια βοήθεια, δεν μπορώ παράλληλα με τις ακαδημίες να συνεχίσω και στα Διλινάτα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους παίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Φτάσαμε την ομάδα στο υψηλότερο σημείο, με συνεχείς παρουσίες στην τετράδα και καταφέραμε να φτάσουμε και στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητου. Παίξαμε και σε ένα τελικό κυπέλλου την ίδια χρονιά. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Διλινάτα, πάντα με επιτυχίες και να υλοποιήσουν τους στόχους που θα θέσουν».
Ερωτηματικό ο νέος προπονητής
Έπειτα από αυτή την εξέλιξη τα Διλινάτα βρίσκονται, όπως είναι λογικό, στην αναζήτηση του διαδόχου του Τάκη Φωή. Ο κ. Βαρτελάτος δεν μας αποκάλυψε ποιος θα είναι αυτός, αλλά με τον Αύγουστο σε πέντε μέρες να φεύγει, κρίνεται επιτακτικό να γίνουν γρήγοροι χειρισμοί από πλευράς του για να καλυφθεί το κενό. Το μόνο σίγουρο είναι πως περιμένει δύσκολη δουλειά τον νέο τεχνικό, καθώς αφενός θα πρέπει να επωμιστεί το βάρος της «μετά-Φωή» εποχής στα Διλινάτα, αφετέρου να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα σε μια καίρια χρονική περίοδο, όπως είναι αυτή της προετοιμασίας. Αναμένουμε
πηγη: efimeridakefalonia
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.