Επιβεβαίωσε ο Τζανόπουλος για Γ' Εθνική

Τις πληροφορίες που θέλουν τις ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας και της Αρτας να έρχονται στον Ομιλο, στον οποίο θα συμμετάσχουν τα σωματεία της Αχαΐας, επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Τζανόπουλος, στο περιθώριο της προχθεσινής εκδήλωσης της ΕΠΣΑ, όπου έδωσε το «παρών».
Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, δήλωσε ότι ο Ομιλος θα διεξαχθεί με 16 ομάδες και θα υποβιβαστούν οι 8, σύμφωνα με την προκήρυξη. «Είναι αλήθεια ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, η Αρτα και η Αιτωλοακαρνανία θα συμμετάσχουν στον Ομιλο. Επιλέξαμε αυτή τη λύση, προκειμένου να είναι γεμάτος ο Ομιλος και πιστεύω ότι γενικά θα γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι μέχρι τώρα είμαστε συνεπείς σε ό,τι έχουμε πει και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να διεξαχθεί η Γ' Εθνική, προκειμένου να μείνουν οι ομάδες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Θα είμαστε εντός στις ημερομηνίες που έχουμε ανακοινώσει και πιστεύω όλα θα πάνε καλά», είπε ο Μιχάλης Τζανόπουλος, ο οποίος μίλησε και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: «Εγώ θα είμαι πάντα με τους παράγοντες. Δεν ανήκουμε στα γκόλντεν μπόις που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Προσφέρουμε αφιλοκερδώς, γιατί είμαστε από μικροί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το έχουμε υπηρετήσει απ' όλα τα πόστα. Ξέρω πώς είναι να ματώνουν οικονομικά οι παράγοντες.
pelop.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.