Μπάσιμο Γιαννακόπουλου στο ποδόσφαιρο με "όχημα" την ΑΕ Σπάρτης

Μπάσιμο Γιαννακόπουλου στο ποδόσφαιρο με "όχημα" την ΑΕ ΣπάρτηςΜπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά όχι στον Παναθηναϊκό, στην ΑΕ Σπάρτης! Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού βρέθηκε στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΑΕ Σπάρτης Δ. Νικόλαρου για σχετικές συζητήσεις.

Αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημερώθηκε λεπτομερώς για όλα τα θέματα της ομάδας (έμψυχο υλικό,γηπεδικές εγκαταστάσεις κλπ), φέρεται να συμφώνησε και το ...μεγάλο κόλπο είναι γεγονός.
Στα πρώτα κιόλας λόγια του ο Δ.Γιαννακόπουλος έκανε σαφές ότι η ΑΕ Σπάρτης από τη Δευτέρα γυρίζει σελίδα και στόχος του είναι τα επόμενα τρία χρόνια (αυτή τη χρονιά παίζει στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Λακωνίας) η ομάδα να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY FM 89.7 που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή στο Δ.Νικόλαρο ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος και το δεξί του χέρι στην ομάδα τουλάχιστον τη πρώτη χρονιά, να ξεκινήσει από αύριο κιόλας τη δουλειά με βάση όσα έχουν ήδη συμφωνήσει.
Είναι σαφές ότι στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να "μαθητεύσει" στο δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου και με "όχημα" την ΑΕ Σπάρτης να κάνει το... αγροτικό του για να εμπλακεί, αν ο ίδιος το αποφασίσει και με μεγαλύτερα καράβια στο μέλλον ή, ακόμα και να έχει μία ομάδα έτοιμη αν χρειαστεί για οποιοδήποτε λόγο να χρησιμοποιήσει τις... διαπιστεύσεις της. Ο στόχος του προφανώς είναι να "μεγαλώσει" την ομάδα, "μεγαλώνοντας" και ο ίδιος εντός χώρου, με όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον ανοιχτά!
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.