Πανηλειακός-ΠΦΟ Πανόπουλου: Και ο Γ. Πανόπουλος στο νέο ΔΣ - Μεγάλη συμμετοχή στην Γ.Σ. με σύνθημα "Όλη η πόλη για μια ομάδα" : Και ο Γ. Πανόπουλος στο νέο ΔΣ - Μεγάλη συμμετοχή στην Γ.Σ. με σύνθημα "Όλη η πόλη για μια ομάδα"

 










Το πρώτο βήμα για να εισέλθει ο Πανηλειακός σε μια νέα εποχή, σ’ ότι αφορά τα διοικητικά του, έγινε το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια της πρώτης Γενικής Συνέλευσης, στην οποία η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

GS_Panileiakou1

Σ’ αυτήν τοποθετήθηκαν τόσο ο τέως πλέον διοικητικός επικεφαλής του συλλόγου, Κώστας Ντάβαρης, που έκανε τον διοικητικό απολογισμό της διετούς θητείας του, όσο και ο επικεφαλής της κίνησης των επιχειρηματιών- επαγγελματιών, Λάμπης Σιδηροκαστρίτης, που παρουσίασε το πλάνο, ενώ μίλησε και για την συγχώνευση με τον ΠΦΟ Πανόπουλου, η οποία θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένη.
Η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την προσεχή Τετάρτη, οπότε και θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός, αλλά και η ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος.
Μάλιστα, στο νέο ΔΣ θα συμμετάσχουν από την πλευρά του ΠΦΟ Πανόπουλου ο Γιώργος Πανόπουλος και ο Γιώργος Κοτσιλίμπας, ενώ επικεφαλής του συμβουλίου, που είναι κατά 80 τοις εκατό έτοιμο, θα είναι εκπρόσωπος του Πανηλειακού. Επί της συγχώνευσης δεν παρουσιάστηκε καμιά αντίρρηση, αφού πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί ότι αποτελεί μονόδρομο, δεδομένων των συσσωρευμένων χρεών του συλλόγου.
Η συνέλευση, πάντως, έβγαλε και μια πολιτική είδηση, καθώς ο τέως δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, ανακοίνωσε ότι θα είναι «παρών» και στις επόμενες δημοτικές εκλογές!
GS Panileiakou2
Ντάβαρης: “Επιτυχημένη η θητεία μου…”
Κατά τον διοικητικό απολογισμό ο Κώστας Ντάβαρης χαρακτήρισε ως επιτυχημένη τη διετή θητεία του. Μάλιστα όπως τόνισε η ομάδα τερμάτισε δεύτερη την πρώτη χρονιά κι άξιζε να είναι στην κορυφή, ενώ τη δεύτερη θεωρεί επιτυχημένη επίσης την πορεία της, ενώ εξέφρασε το παράπονο ότι δεν είχε βοήθεια από κανέναν, παρότι τη ζήτησε…
Επίσης τόνισε ότι από την τσέπη του αυτά τα δυο χρόνια έβαλε από την τσέπη του 530.000€, ενώ για μια ακόμη φορά επανέλαβε ότι θα είναι στη διάθεση της νέας διοίκησης και θα της παράσχει όποια βοήθεια του ζητηθεί.
Τέλος ανέφερε ότι θα γίνει «πάντρεμα» των ισολογισμών ΤΑΠ και Ερασιτέχνη, ώστε την Τετάρτη στη δεύτερη Γ.Σ, όπου θα αναδειχτεί και η νέα διοίκηση, να γίνει και ο διοικητικός απολογισμός.
Σιδηροκαστρίτης: «Ευκαιρία η συγχώνευση με Πανόπουλο…»
Από την πλευρά του ο Λάμπης Σιδηροκαστρίτης, ως εκπρόσωπος της κίνησης των επιχειρηματιών, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συγχώνευσης με τον ΠΦΟ Πανόπουλου, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε και ο ως ευκαιρία, με δεδομένο τα συσσωρευμένα χρέη που έχει αυτή τη στιγμή ο Πανηλειακός.
Όπως τόνισε, δεν θα γίνει καμιά αλλοίωση στην παρουσία του Πανηλειακού από την συγχώνευση, αφού θα παραμείνει το σήμα του, η έδρα του, τα χρώματά του και η ιστορία του, ενώ από νομικής πλευράς στο καταστατικό θα χρειαστεί να υπάρχει και το όνομα του ΠΦΟΠ.
Παράλληλα, έδωσε πληροφορίες για τη σύνθεση του νέου ΔΣ, που όπως προείπαμε θα εκλεγεί την Τετάρτη…
Όπως τόνισε, λοιπόν, αυτό είναι ήδη έτοιμο κατά 80 τοις εκατό και υπάρχουν κάποιες κενές θέσεις, προκειμένου, αν κάποιος το επιθυμεί, να εισέλθει σ’ αυτό, αν το επιθυμεί και είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε εκφράσει ενδιαφέρον.
Αποκάλυψε δε, ότι στο νέο ΔΣ θα συμμετέχουν τόσο ο Γιώργος Πανόπουλος όσο και ο Γιώργος Κοτσιλίμπας, ως εκπρόσωποι του ΠΦΟΠ, ενώ από εκεί και πέρα το ΔΣ θα αποτελείται από ανθρώπους του Πανηλειακού, ενώ Πυργιώτης θα είναι και ο επικεφαλής του σχήματος.
Ζήτησε δε τη βοήθεια όλου του Πύργου, με σύνθημα «όλη η πόλη για μια ομάδα», καθώς όπως τόνισε για να επιτύχει το εγχείρημα, θα απαιτηθεί η βοήθεια και αργωγή όλων. Δεν παρέλειψε δε να σημειώσει ότι η ομάδα θα αποτελείται ως επί το πλείστον από ντόπιους παίκτες, καθώς σε σύνολο 24 παικτών, 15-20 θα είναι Ηλείοι, ενώ θα προωθηθούν και κάποια νέα παιδιά.
Ενώ επανέλαβε ότι ο Πανηλειακός είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί και σ’ αυτό ζήτησε και την βοήθεια των Ηλείων και παλιών παικτών, όπου αρκετοί εξ αυτών παραβρέθηκαν στη συνέλευση.
GS Panileiakou3
«Αρωγός ο Σταυρόπουλος»
Ο κ. Σιδηροκαστρίτης αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας του Πύργου, το Σάκη Σταυρόπουλο, ο οποίος έστειλε το εξής μήνυμα: «Θέλω να πεις ότι αγαπάω τον Πανηλειακό, είμαι ηθικά μαζί σας και αρωγός της προσπάθειας», ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα…
Μαρία Καραντώνη
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.