water polo:ΤΑ HOT ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ



Τα πρωταθλήματά μας έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε άνδρες και γυναίκες, και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να ενισχυθούν.

Φέτος, όπως και πέρυσι, τα ονόματα που θα παίξουν στην μεταγραφική περίοδο θα είναι πολλά, και αρκετά από αυτά θα αλλάξουν ομάδα.
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εδώ και καιρό πρόταση στον Βλαχόπουλο του οποίου το συμβόλαιο έληξε αλλά υπάρχει ρήτρα για μεταγραφή. Οι ερυθρόλευκοι από ότι λέγεται, θέλουν να κρατήσουν τον Ισπανό Μάγιαρακ στην ομάδα και ίσως επιδιώξουν να κάνουν μια ακόμα μεταγραφή ηχηρή.
Η Βουλιαγμένη πλέον προσπαθεί να μειώσει τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Οι 2 φουνταριστοί (Βουλγαράκης και Χατζηδάκης) καθώς και οι Κομάντινα, Πρωτονοτάριος και Καρούντζος, ενδεχομένως να αποτελέσουν παρελθόν. Αναμένεται να προωθηθούν κάποιοι μικροί από τις υποδομές, ενώ λέγεται ότι θα επανέλθει ο Κουλιεράκης (φουνταριστός). Επίσης μεγάλο όνομα (κατά την προσωπική μου άποψη) θα είναι ο ξένος, αν οι φήμες επαληθευτούν. Ακόμα, η Βουλιαγμένη δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Χρυσοσπάθη του ΠΑΟΚ.
Οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται ακόμα σε περίοδο διακοπών. Κάτι το οικονομικό (που και φέτος αναμένεται να μειωθεί κι άλλο), κάτι οι ανανεώσεις στο προπονητικό δυναμικό που ακόμα δεν έχουν γίνει, κάτι το ότι όλοι περιμένουν τις εξελίξεις στις άλλες ομάδες, έχουν δημιουργήσει μια στασιμότητα.
Φυσικά πολλά θα γίνουν αν ο Π. Παππής αποφασίσει να ασχοληθεί εκ νέου με την Χίο.
Αν δεν γίνει αυτό, τότε η ομάδα του νησιού αναμένεται να μειώσει πολύ το μπάτζετ, με δεδομένο ότι φέτος δεν κατάφερε τελικά να ανταποκριθεί.
Πολύ σημαντικό επίσης είναι το ποιές ομάδες πλην των 2 πρώτων, θα δηλώσουν συμμετοχή στην Ευρώπη.
Η άποψή μου είναι ότι όπως και πέρυσι, οι 2 ομάδες που πρωταγωνιστούν (Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη), θα φτιάξουν το ρόστερ τους νωρίς, και οι υπόλοιπες την τελευταία στιγμή.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.