Οι δύο απουσίες από τη ΓΣ, το "παρών" Ανασόπουλου και το καυγαδάκι Μαζαράκη - Μπουτζιώλη

 Οι δύο απουσίες από τη ΓΣ, το "παρών" Ανασόπουλου και το καυγαδάκι
Δύο μέλη του Δ.Σ της ΕΠΟ, που είναι και πρόεδροι Ενώσεων, δήλωσαν ότι δεν θα δώσουν το "παρών" στην έκτακτη Γ.Σ, που θα γίνει στις 14/7 με θέμα την παύση των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς επειδή προσέφυγαν στην τακτική δικαιοσύνη κατά της διοίκησης της ΕΠΟ.
Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας, Ν. Προύντζο, και της ΕΠΣ Κεφαλληνίας, Β. Μαζαράκη.


Ο λόγος είναι ότι η έκτακτη Γ.Σ θα γίνει Κυριακή. Το θέμα έφερε στο Δ.Σ ο πρόεδρος, Γ. Σαρρής, λέγοντας ότι "21 ΕΠΣ μας ζητούν να πάμε σε Γενική Συνέλευση που είναι ο αριθμός που απαιτείται αλλά έχουμε και πολύ μεγαλύτερο αριθμό που μας το ζητάει και άρα είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε για  να εφαρμόσουμε την απόφαση της FIFA για αυτούς που πήγαν στα δικαστήρια. Υπάρχει κάποια ερώτηση ή κάποια διαφωνία;"
Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δεν διαφώνησε και στη συνέχεια συζητήθηκε το θέμα του ορισμού ημερομηνίας. Αρχικά, προτάθηκε η Γ.Σ να γίνει Παρασκευή 12/7, όμως η Super League είπε ότι δεν μπορεί να γίνει τότε, καθώς τότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος.
Στη συνέχεια, προτάθηκε να γίνει το Σάββατο 13/7, αλλά κάποιοι σύμβουλοι διαφώνησαν επειδή εκείνη την ημέρα πρέπει να πάνε σε γάμους.
Τελικά. ο πρόεδρος είπε να γίνει Κυριακή 14/7 προκαλώντας την αντίδραση του κ. Προύντζου, ο οποίος είπε ότι Κυριακή δεν έρχεται, και κατόπιν του κ. Μαζαράκη, που είπε ότι η Κυριακή είναι μέρα εκκλησίας.

Καυγαδάκι Μαζαράκη - Μπουτζιώλη













Έντονη λογομαχία υπήρξε μεταξύ του πρόεδρου της ΕΠΣ Κεφαλληνίας, Β. Μαζαράκη, και αυτού της ΕΠΣ Τρικάλων, Θ. Μπουτζιώλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν είχε το λόγο ο Μαζαράκης ο Μπουτζιώλης παρενέβη και τον διέκοψε με αποτέλεσμα ο Μαζαράκης να του πει ότι "δεν είσαι μέλος του Δ.Σ και για να μιλάς και να με διακόπτεις πρέπει να παίρνεις άδεια από τον πρόεδρο".

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπουτζιώλης ήταν μέσω της Ένωσής του αυτός που κινητοποίησε τη διαδικασία για την παύση των δύο ΕΠΣ, που προσέφυγαν στην τακτική δικαιοσύνη κατά της διοίκησης της ΕΠΟ.
«Παρών» Ανασόπουλου στον διοικητικό απολογισμό
Από το Δ.Σ της Κυριακής 16/6 εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός της επόμενης περιόδου
Όσον αφορά στον διοικητικό απολογισμό, τον οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε πως θα τον κάνει στην τακτική γενική συνέλευση, το μέλος του Δ.Σ, Νίκος Ανασόπουλος, είπε ότι ψηφίζει «παρών».
Προύντζoς: Αγωγές και μηνύσεις για την κάρτα υγείας
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκος Προύντζος, που είναι ένα από τα πιο διορατικά στελέχη της διοίκησης, ζήτησε να πάρει απόφαση το Δ.Σ και να γίνουν αγωγές και μηνύσεις σε όσους έχουν εμπλακεί στο θέμα της κάρτας υγείας της ΕΠΟ, το οποίο ήδη απασχολεί την δικαιοσύνη και έχει κοστίσει στην ΕΠΟ αρκετά εκατομμύρια ευρώ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.