Τουρνουά ΑΣΚ «Γ. & Μ. Βεργωτή»: Οι… μπόμπιρες του μπάσκετ κέρδισαν το χειροκρότημα!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Κουρκουμελάτα το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιουνίου, το τουρνουά «Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή», το οποίο διοργάνωσε για 12η συνεχόμενη χρονιά ο ΑΣΚ σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και την συμμετοχή των ομάδων του ΝΕΟΛ και της Λειβαθούς.

Πραγματικά τα παιδιά κέρδισαν με το σπαθί τους το ζεστό χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου με τις ικανότητές τους με την πορτοκαλί μπάλα, σε ένα event που ολοκλήρωσε την φετινή χρονιά για τον ΑΣΚ.
 
Αγόρια και κορίτσια που αγωνίστηκαν στο τουρνουά, έδειξαν πως έχουν και δίψα και θέληση για τον αθλητισμό και σίγουρα αυτό από μόνο του μπορεί να μας γεμίσει ικανοποίηση και αισιοδοξία.
Μάλιστα, όταν ολοκληρώθηκαν οι αγώνες, τα μικρά τμήματα του ΑΣΚ έκαναν μία ωραιότατη επίδειξη των ικανοτήτων τους με την μπάλα σε ντρίπλα, κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας.
Εκτός από τα πυροτεχνήματα που ενθουσίασαν τους μικρούς αθλητές, δόθηκαν και αναμνηστικά μετάλλια από τον αντιδήμαρχο Σάββα Σαββαόγλου, τον αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κεκάτο, τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Σκλάβο και τον Γενικό Διευθυντή του ΑΣΚ Θανάση Μουίκη.
Κείμενο – : Γιώργος Χαλαβαζής
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.