Διάψευση ΕΠΟ για καταρτισμό των ομίλων



Δεν έχει προχωρήσει η Επιτροπή Γ’ Εθνικής στον καταρτισμό των ομίλων στη Γ’ Εθνική, διαψεύδοντας κάθε σενάριο που κυκλοφορεί.
 O αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, υπήρξε πλήρης διάψευση των σεναρίων για τους ομίλους, τονίζοντας πως ακόμη δεν υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τον καταρτισμό τους. Παράλληλα, επισήμανε πως το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 15 ή τις 22 Σεπτεμβρίου.

«Ακόμη δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στον καταρτισμό των ομίλων, καθώς δεν έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας. Όσα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ακόμη δεν ξέρουμε πόσα σωματεία δεν θα δηλώσουν συμμετοχή, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο ομάδες της Football League να μην πάρουν αδειοδότηση και να υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική. Εικόνα θα έχουμε γύρω στις 23 Ιουλίου, οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών. Στη συνέχεια θα κάνουμε τον καταρτισμό των ομίλων και θα ενημερωθούν τα σωματεία. Δυστυχώς, δεν γίνεται να προβούμε σε αυτή τη διαδικασία νωρίτερα. Τέλος, η σέντρα του πρωταθλήματος υπολογίζεται στις 15 ή 22 Σεπτεμβρίου, αλλά και πάλι δεν έχει αποφασιστεί η ακριβής ημερομηνία», επισήμανε χαρακτηριστικά.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.