Αύξηση 50 ευρώ στο κόστος συμμετοχής σε Α1 και Α2 ΕΣΚΑ-Η


Η νέα μείωση στον προϋπολογισμό της ΕΟΚ και στο κομμάτι της επιχορήγησης που αντιστοιχεί στην ΕΣΚΑ-Η, οδήγησαν την Ενωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαϊας και Ηλείας στην απόφαση να προσθέσει 50 ευρώ
παραπάνω στην ετήσια «συμμετοχή» των σωματείων-μελών της που αγωνίζονται σε Α1 και Α2 Κατηγορία. Η σχετική ενημέρωση έγινε στην διάρκεια σύσκεψης της ΕΣΚΑ-Η με τους εκπροσώπους των ομάδων. Ετσι οι σύλλογοι της Α1 ΕΣΚΑ-Η θα πληρώνουν 650 ευρώ και οι ομάδες της Α2 ΕΣΚΑ-Η 550 ευρώ, (συν από 150 ευρώ για την συμμετοχή στο Εφηβικό πρωτάθλημα και άλλα 150 ευρώ για την συμμετοχή στο Παιδικό πρωτάθλημα αντίστοιχα). Οταν δεν τηρούνται οι ημερομηνίες καταβολής των δόσεων, οι ομάδες που είναι ασυνεπείς θα τιμωρούνται με -1 βαθμό στα παιχνίδια που θα παίζουν, μέχρι να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητά τους. Παράλληλα, τα σωματεία της Α1 ΕΣΚΑ-Η αποφάσισαν ότι μόνιμα στην 5άδα κάθε ομάδας στην διάρκεια ενός αγώνα, θα παίζει ένας μικρός αθλητής από τους 4 που θα πρέπει να έχουν δηλωθεί στο φ.α. (δυο παίκτες γεννημένοι το 1993 και μικρότεροι και άλλοι δυο παίκτες γεννημένοι το 1991 και μικρότεροι).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.