Ξεκινάει την Πέμπτη το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ «Γυμναστική για όλους»

25ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-
«ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 2013» , 27-30 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξεκινάει την Πέμπτη το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ «Γυμναστική για όλους»
Αρχίζει την Πέμπτη 27 Ιουνίου στο Αργοστόλι το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ <<Γυμναστική για Όλους>>. Η Τελετή Έναρξης θα είναι ιδιαίτερα θεαματική και θα γίνει με κάθε επισημότητα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης στις 9.30 μμ. Στο <<Κεφαλονιά 2013>> θα συμμετάσχουν περίπου 2000 αθλούμενοι απ' όλη τη χώρα, καθώς και από το εξωτερικό. Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει τρεις επίσημες παρουσιάσεις σε Ληξούρι, Κουρκουμελάτα και Αργοστόλι.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Παναγιώτης Κανελλόπουλος-Γεν. Γραμ. Νέας Γενιάς :<<Πρόκειται για ένα υπερθέαμα Γυμναστικής. Για ένα θεσμό που πάντα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι μια εκδήλωση πανέμορφη, φαντασμαγορική. Μια διοργάνωση που έχει αγαπηθεί πολύ. Όλοι οι αρμόδιοι φορείς στηρίζουν όσο μπορούν το Φεστιβάλ της Κεφαλονιάς και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία>>.
Άγγελος Κωνταντάκης-Πρόεδρος ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ:<< Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ,ώστε να τιμήσουμε τα 25 χρόνια από την ίδρυση του τόσο σημαντικού αυτού Φεστιβάλ. Είναι ένας πραγματικός θεσμός, η κορυφαία αθλητική εκδήλωση του νησιού για το 2013. Πιστεύουμε ότι και φέτος θα καταπλήξει. Οι συμμετοχές είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Είμαι σίγουρος ότι η φετινή διοργάνωση θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία>>.
Σταύρος Μπασιαρδής-Πρόεδρος Οργανωτ. Επιτροπής:<< Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος μας στηρίζει και φέτος, όπως πάντα. Οι συμμετέχοντες είναι πάρα πολλοί. Αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε. Όσοι έρχονται στην Κεφαλονιά για το Φεστιβάλ περνούν πολύ καλά, καθώς συνδυάζουν Αθλητισμό και διακοπές, ενώ παράλληλα καταχειροκροτούνται από τους πολυάριθμους θεατές. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλή διαμονή στο πανέμορφο νησί μας>>.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.