ΙΣΟΠΑΛΙΑ… ΚΑΙ ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ



 Θα μπορούσε ο ΑΟΚΙ  αν ήταν πιο προσεκτικός

Τελικά η Εικοσιμία είναι αρκετά σκληρή για να τα παρατήσει , και το απέδειξε έστω και με την ισοπαλία που απέσπασε από τον ΑΟΚΙ στο Δακ Αργοστολιού (1-1). Πήγε την σειρά σε τρίτο παιχνίδι στην έδρα της και θα προσπαθήσει να ανατρέψει την καταστήσει (θέλει καθαρή νίκη με 3-0) ,δύσκολα μεν αλλά…

Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι για να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Αμφότερες τα χάλαγαν στη τελική πάσα, γι’ αυτό και είχαμε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες
Πρώτο ημίχρονο
 Ο αγώνας ήταν αρκετά δυνατός με την Εικοσιμία να έχει τον έλεγχο του αγώνα ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του αγώνα, αλλά τις ευκαιρίες που ήταν ελάχιστες  να της χάνει ο ΑΟΚΙ .   Οι φιλοξενούμενοι έχοντας σε καλή μέρα τους μέσους της κέρδισαν αρκετές μάχες , αλλά όταν έφταναν έξω από την περιοχή του ΑΟΚΙ δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Ο ΑΟΚΙ από την άλλη έδωσε χώρο στην αντίπαλο του και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Και τα κατάφερε χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία στο 19` με τον Α .Πολλατο που δεν πρόλαβε να βάλει σωστά το πόδι του στην σέντρα του Κλειτογιαννη με την μπάλα να περνά άουτ. Και ενώ η Εικοσιμία προσπαθούσε να βρει την λύση για να  διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων,
 Στο 41` θα έρθει το γκολ για την ομάδα του Τογια  με εξαιρετικό τρόπο από τον αρχηγό Γιάννη Βουκελατο όταν μετά από κεφάλια πάσα του Α. Πολλατου θα μπει στην περιοχή και με ψύχραιμο ψηλοκρεμαστό πλασέ θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Καραϊσκο που προσπάθησε αλλά είδε την μπάλα να βρίσκει πρώτα το αριστερό  κάθετο δοκάρι και μετά τα δίχτυα  κάνοντας το 1-0.
 Δεύτερο ημίχρονο
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε όπως και το πρώτο, με τις δύο ομάδες να θέλουν αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο «ζεστά» στην επανάληψη, με την Εικοσιμία να ανεβαίνει εκ νέου προς τη μέση του δεύτερου ημιχρόνου. Την πρώτη  ας πούμε φάση για το δεύτερο μέρος θα την δούμε στο 62` με το σουτ του Κ. Αντωνατου να καταλήγει  στα χέρια του Αγκούσι. Και φτάνουμε στο 85`  όταν μια ασυνεννοησία ανάμεσα  στον τερματοφύλακα του ΑΟΚΙ Αγκιούσι  και του Χαλιώτη θα εκμεταλλευτή ο Ντουκάϊ που χώθηκε ανάμεσα τους ,έκλεψε την μπάλα και σε κενή εστία έγραψε το 1-1.
  Και από αυτό το σημεία και μετά ο αγώνας άρχισε να έχει μια άγρια ομορφιά  με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και να χάνουν τρεις καλές ευκαιρίες, η πρώτη στο 90` όταν ο Κομητας βρέθηκε αμαρκάριστος  στο δεύτερο δοκάρι  ύστερα από σέντρα αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ.  Στις καθυστερήσεις έγινε μια φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στο 94` , όταν έπειτα από λάθος του κεντρικού αμυντικού της Εικοσιμιας η μπάλα θα φτάσει στον Γ.Βουκελατο, αυτός θα μπει στην περιοχή και πλαγιά αριστερά και ενώ βρίσκοντας μονός απέναντι από τον Καραϊσκο αντί να πλασάρει αυτός έσπασε την μπάλα στον αμαρκάριστο Μοντεσατο  που σκόραρε αλλά ο βοηθός είχε σηκωμένοι την σημαία του υποδεικνύοντας τον επιθετικό του ΑΟΚΙ σε θέση οφσάιντ. Στο 97` ο Βουκελκατος θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής όταν Ζαμπαυτης και  Μοντεσάντος θα παίξουν με πάσα το  κόρνερ με τον δεύτερο να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Βουκελατος θα πιάσει μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.  Μεγάλη απώλεια  για την Εικοσιμια είναι η κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη ) που δέχτηκε στο 88` ο Μπουσι και θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι .  
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Πολλάτος Δημ., Κλειτογιάννης, Χαλιώτης, Φωκάς, Λαμπρόπουλος (73 λ.τ. Ζαμπαύτης), Σπανός Ε., Κόμητας, Βουκελάτος, Μπαζάρογλου (86' Μαρκαντωνάτος), Πολλάτος Αλ. (70' Μοντεσάντος)
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Βολτέρας, Μινέτος Γιαν. (64' Στεφανάτος), Κουλάκης, Μινέτος Χρ., Κονόμη, Μπούσι, Ντουκάϊ, Γερασιμάτος, Κορσιάνος Παν., Αντωνάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.