ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ




Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Τέρμα τα λόγια, ώρα για ποδόσφαιρο»
Την Κυριακή λοιπόν ξεκινά την κοινή έδρα τους το Δακ Αργοστολιού  η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Α` κατηγορίας με αντίπαλους την ΑΕΚ και τον ΑΟΚΙ .  Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις δύο νίκες και τα παιχνίδια αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους του  νησιού . Και οι δυο αντίπαλοι έχουν στόχο την πολυπόθητη κούπα του Πρωταθλητή που για την ομάδα της ΑΕΚ θα είναι η πρώτη στην 24χρονη ιστορία της , ενώ για των ΑΟΚΙ θα είναι η μεγάλη επιστροφή στον τίτλο του πρωταθλητή από την περίοδο 2002.
Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Και τώρα σηκώνουμε την κούπα»
 
Το τελευταίο παιχνίδι για την σειρά των τελικών της Β` κατηγορίας θα παρακολουθήσουμε το Σαββάτο στη  Κεραμείες. Φωκατα και Προννοι θα αναμετρηθούν για τελευταία φόρα φέτος με τα Φωκατα να είναι με το ενάμιση πόδι Πρωταθλητής για την περίοδο 2012-13.  



                                               ΑΕΚ  -  ΑΟΚΙ

Στο γήπεδο του Αργοστολιού την Κυριακή 16:00  αναμένεται να ανοίξει η αυλαία των αγώνων των πλέι-οφ, για το πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας  με το μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα στην γηπεδούχο  Α.Ε.Κ και τον Α.Ο.Κ.Ι..

 Α.Ε.Κ  και Α.Ο.Κ.Ι   έφθασαν απολύτως δίκαια στον τελικό και μέσα από  αυτή την σειρά  που θα δώσουν, θα παιχτούν  οι κόποι μιας χρονιάς. Τα ψέματα λοιπόν τελείωσαν για τους δύο αντιπάλους, που ασφαλώς θέλουν στο ντέρμπι να χαμογελάσουν και όχι να κλάψουν από την απώλεια του τίτλου. Αυτός που θα βρεθεί σε καλή μέρα, θα είναι δυνατός, αποφασιστικός και τολμηρός, θα πάρει το προβάδισμα για να στεφθεί πρωταθλητής. Σε τέτοια  παιχνίδια  δε χωρούν λάθη που δε συγχωρούνται.
Για τους γηπεδούχους η χρόνια ήταν ιδανική ,τερμάτισαν πρώτη, και αήττητη  παίζοντας κατά διαστήματα ελκυστικό ποδόσφαιρο με πρωτεργάτες τους πολύ κάλους ποδοσφαιριστές που διαθέτη, και φυσικά ένα ταλαντούχο προπονητή που έχει όρεξη για δουλειά,με την αμέριστη στήριξη της διοίκησης έφτασαν να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή με μεγάλες πιθανότητες να των κατακτήσουν . Μεγάλα προβλήματα για το παιχνίδι της Κυριακής δεν έχει ο  Σ. Παπαδατος έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους ,Το μοναδικό πρόβλημα σε  εισαγωγικά είναι το  μεγάλο διάστημα  απραξία που έχουν μιας και έχουν να παίξουν επίσημο ματς από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου  στης 24/03/13 που αγωνιστήκαν με τα Ομαλά .
 Από την άλλη ο ΑΟΚΙ  Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ξεκίνησε το πρωταθλήματα με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην αποδώσει της ομάδας αλλά την κατάλληλη στιγμή  οι ποδοσφαιριστές του αλλά και ο πολύ καλός προπονητής που έχει η ομάδα  βρήκαν τις λύσεις και κατάφεραν να βρεθούν στην διεκδικήσει του τίτλου με μεγάλες πιθανότητες να των κατακτήσουν .  Τα προβλήματα για τον Τογια είναι πολλά και σημαντικά , με πρώτο και καλύτερο την απόλυα του Θ. Μπαζαρογλου που είναι τιμωρημένος ,  ενός παίχτη που περνά όλο το παιχνίδι του ΑΟΚΙ από τα ποδιά  του, από εκεί και περά ο Λαμπρόπουλος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θεωρείτε αμφίβολος ενώ και ο Κομητάς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από μια ίωση. 
  Με όλα αυτά τα στοιχεία που αναφέραμε, οι δύο αντίπαλοι θα ριχτούν στην πιο μεγάλη τους μάχη, και λογικό είναι να υπάρχει και λίγο άγχος όσον αφορά στην τελική έκβαση του παιχνιδιού.

Διαιτητής ο κ. Γασπαράτος Γιώργος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Νικ. και Ματιάτος Διον.

Α.Ο.ΦΩΚΑΤΩΝ   -  Α.Ο.ΠΡΟΝΝΟΙ



Στης Κεραμείες το Σαββάτο το μεσημέρι 16: 00 να πέσει η αυλαία των αγώνων των πλέι-οφ, για το πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας  με τα ΦΩΚΑΤΑ να φιλοξενούν τους Προννους στην σκιά της ενστάσεις που καταθέσαν κατά της ομάδας από την Σκάλα και κέρδισαν τα ΦΩΚΑΤΑ .  Οι Σκαλισιανoi  έχοντας την πλάτη στον τοίχο   μίας και χρειάζονται νίκη με 0-3 για να κατακτήσουν την κούπα θα προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους με ένα γρήγορο τέρμα για να μπορέσουν να έχουν ελπίδα για την νίκη. 
Τα ΦΩΚΑΤΑ  είναι με το ενάμιση πόδι Πρωταθλητής για την περίοδο 2012-13, καθώς έχει να διαχωριστεί τρία  αποτελέσματα (νίκη, ισοπαλία, και ήττα με 2-0.) Εδώ που τα λεμέ όταν φτάνεις στην πηγή κάνεις τα «πάντα» για να ξεδιψάσει  και τα Φωκατα έχουν φτάσει τόσο κοντά που θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να χάσουν την πολυπόθητη κούπα του πρωταθλητή της Β` κατηγορίας. Προβλήματα δεν υπάρχουν και για τους δυο μονομάχους που θα παίξουν πάνοπλοι για την νίκη.  
Οι «τριάδα» που θα διευθύνει το ματς είναι από της πλέον έμπειρες στην Κεφαλονιά: Διαιτητής ο Παν. Μολφέτας, , με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ελ. και Κιόση Κων..
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.