ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΩΝ «ΠΑΓΚΕ»



Από την ιστοσελίδα  pelop.gr  διαβάσαμε ότι το ΛΑΠΠΑ που θα αγωνιστή με τον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ  για το κύπελλο
ερασιτεχνών  θα ταλαιπωρηθεί στο ταξίδι του στην Κεφαλονιά( λες και εμείς που παίζουμε τόσα χρονιά στην Δ` εθνική και περνάγαμε απέναντι δεν τραβήξαμε τα πάνδεινα ) για να παίξει λέει  με μια ομάδα που την αποκαλεί ο συντάκτης του κειμένου «παρόδια» !!!!!!  
ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ,  ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  

Διαβάστε το κείμενο :
                           ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Ταλαιπωρία στο Αργοστόλι
Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει την αποστολή του Ατρόμητου Λάππα την προσεχή Τετάρτη. Εκτός από το οικονομικό κομμάτι, η ομάδα της Αχαΐας θα αναγκαστεί να αναχωρήσει στις 8 το πρωί από την Κυλλήνη και να αγωνιστεί στις 12 το μεσημέρι, αφού το τελευταίο πλοίο φεύγει στις 4 μ.μ.!
Εκτός αυτού, οι πληροφορίες λένε ότι ο Παγκεφαλληνιακός είναι μια ομάδα - παρωδία, αφού τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κεφαλλονιάς/Ιθάκης, σε σύνολο 10 ομάδων! Επίσης, το "πλαστικό" του Δημοτικού Σταδίου Αργοστολίου είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση απ' αυτό του γήπεδου "Α. Κάνιστρας"!
Το αγωνιστικό πρόβλημα που προέκυψε από το παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό είναι ο τραυματισμός του Γιώργου Γραμματικόπουλου, ο οποίος μάλιστα αντικαταστάθηκε στο 64'. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο έμπειρος επιθετικός θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης.
Το Σάββατο, ο Ατρόμητος Λάππα θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Πανηλειακό στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας στον Πύργο (3 μ.μ.). Η προετοιμασία του θα ξεκινήσει και πάλι τη Δευτέρα, ενώ την Τετάρτη υπάρχει το ματς με τον Παγκεφαλληνιακό.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.