Ντέρμπι αιωνίων στον Πειραιά και παραμονής σε Φάληρο, Νέα Σμύρνη!

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική της Α1 ανδρών όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι των αιωνίων του ελληνικού αθλητισμού!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, 24 ώρες πριν το μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου, συγκρούονται στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» σε ένα ματς που πάντα τραβά την προσοχή των φιλάθλων ανεξαρτήτως δυναμικότητας των δύο αντιπάλων.
Μπορεί οι πρωτοπόροι και αήττητοι εντός συνόρων ερυθρόλευκοι να είναι το φαβορί, λόγω έδρας και όχι μόνο, ωστόσο οι πράσινοι θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για μια σπουδαία νίκη.
Ο Παναθηναϊκός έχει κακή παράδοση στο πόλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπου έχει συνεχόμενες ήττες εδώ και πολλά χρόνια, ενώ είναι δεδομένο ότι η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι σε καλύτερη κατάσταση λόγω των περισσότερων προπονήσεων που κάνει σε σχέση με την αθηναϊκή ομάδα.
Πάντως τέτοια ματς έχουν ιδιαιτερότητες και ο ποιοτικός και έμπειρος, από πλευράς ρόστερ, Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει για την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό που αναμένεται να έχει τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του…

Μετά την μεγάλη και ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας  στο φαιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος  οι πολίστες του Ανδρεάκου επανέρχονται στην δράση του πρωταθλήματος αφήνοντας πίσω τους την χαρά για την πρόκριση και  πάνε στην Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσουν την Κυριακή το μεσημέρι 14:30  τον  ΝΟ Πατρών με στόχο την νίκη που θα τους κρατήσει σε τροχιά τετράδας. Η κούραση από την μεγάλη μάχη με τον Παναθηναϊκό  μεσοβδόμαδα  θα είναι το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα μας, αλλά η θέληση και η πίστη σε συνάρτηση με την διάφορα κλάσης των δυο ομάδων, λογικά θα φέρει μια ακόμα νίκη.  
     

Στο Ποσειδώνιο, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου το ΝΟ Χίου σε ένα ακόμη σημαντικό ματς όπου αναμένεται να έχει αμφίρροπη εξέλιξη. Οι Χιώτες έχουν ένα προβάδισμα για τη νίκη, έστω και αν βαθμολογικά είναι αδιάφοροι, απέναντι στον ΠΑΟΚ που προσπαθεί να μπει στην πρώτη τετράδα και αναζητά τους τρεις βαθμούς για να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα στο ματς με το ΝΑΟ Κέρκυρας.
Πολύ μεγάλο ματς γίνεται στο Ρέστειο κολυμβητήριο όπου το Παλαιό Φάληρο φιλοξενεί το ΝΑΟ Κέρκυρας. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Λούδη παίζουν όλη τη χρονιά σε 32 αγωνιστικά λεπτά καθώς με νίκη κάνουν άλμα παραμονής ενώ με ήττα φτάνουν στο χείλος του γκρεμού. Από την άλλη οι νησιώτες είναι απελευθερωμένοι μιας και γνωρίζουν ότι με μία νίκη ακόμη, απέναντι στον υποβιβασμένο ΝΟΠ, θα παραμείνουν στα σαλόνια του ληνικού πόλο.
Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται το ΝΟ Χανίων, σε ένα ακόμη σημαντικό ματς για την ουρά της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αλέκου Βάσσου θέλει νίκη για να τελειώνει με την υπόθεση- παραμονή μια και καλή απέναντι στους Χανιώτες που ακόμη δεν έχουν ξεμπλέξει. Μάλιστα όσο δεν κερδίζουν τόσο μπλέκουν για αυτούς τα πράγματα…
Στην Ηλιούπολη, λίγες μέρες μετά το μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ο τοπικός ΓΣ φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Ο ΝΟΒ λογικά θα έχει εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα του Νίκου Καραμάνη, που με βάση το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγωνιστικών βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση όσον αφορά το θέμα της παραμονής.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της 19η αγωνιστικής:
Σάββατο 13/4
14:30 Ποσειδώνιο ΠΑΟΚ- ΝΟ Χίου (Αδαμασόγλου- Μονιούδης)
16:00 Ρέστειο Παλαιό Φάληρο- ΝΑΟ Κέρκυρας (Σταυρόπουλος- Σπανούδης)
16:00 Νέα Σμύρνη Πανιώνιος- ΝΟ Χανίων (Σκαλοχωρίτης- Αχλαδιώτης)
18:00 Ηλιούπολη ΓΣ Ηλιούπολης- ΝΟ Βουλιαγμένης (Δαμιανάκης- Μικεδάκης)
19:30 Παπαστράτειο Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός (Βασιλείου- Κουρτίδης).
Κυριακή 14/4
14:30 Νέα Σμύρνη ΝΟ Αργοστολίου- ΝΟ Πατρών (Κωνσταντινίδης- Μπουδραμής).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.