Π Α Μ Ε Ε Υ Ρ Ω Π Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ο ΝΟ Αργοστολίου, μετά την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ του κυπέλλου, κατάφερε να πετύχει και την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Α1 Ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του.


Οι Κεφαλονίτες νίκησαν τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους με 12-9 για την 21η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση στο φινάλε και βρέθηκαν μόνοι στην 4η θέση της βαθμολογίας (3 βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό), την οποία δεν χάνουν ό,τι κι αν συμβεί στην τελευταία αγωνιστική καθώς ευνοούνται στην ισοβαθμία με τους πράσινους (είχαν χάσει με δυο γκολ διαφορά στον πρώτο γύρο, 9-7). 

Ο ΝΟΑ πήρε από την αρχή προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το φινάλε όπου σύμφωνα, με τα όσα αναφέρονται από το διαιτητή Μπουδραμή στο φύλλο αγώνα: «Στο 0.05 πριν τη λήξη της δ’ περιόδου ήρθε προπονητής του ΠΑΟ Κουντουδιός προς το μέρος μου και μου είπε: «Γι αυτό που έγινε σήμερα θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη» και απεβλήθηκε κόκκινη κάρτα. 

Μετά το τέλος αγώνα ο ίδιος και ο βοηθός του Παπαδημητρακόπουλος (που επίσης είχε αποβληθεί νωρίτερα) πήγαν προς τη γραμματεία και έλεγαν: «Θα το θυμάστε μια ζωή, διαλύσατε τον Παναθηναϊκό. Μην ξαναπατήσετε στο ΟΑΚΑ». Επίσης, επιτέθηκαν φραστικά στον παρατηρητή διαιτητσίας Λάκη Τσαντά. Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων παικτών και κυρίως του Γιώργου Αφρουδάκη, όπως επίσης και την έγκυρη επέμβαση αστυνομίας απομακρύνθηκαν από το χώρο της πισίνας». Ο αλυτάρχης Σωτήρης Σταθάκης, εξάλλλου, επιφυλάχθηκε να συντάξει σχετική έκθεση.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 12-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 5-4, 2-2, 2-2

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος 1, Μαγουλάς, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 3, Χαραλαμπόπουλος 4, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 2, Ντότσικας, Λιγνός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης 1, Κόχειλας Ν. 2, Κουρλιάφτης, Δερμιτζάκης Δ. 3, Παπαδόγκωνας 1, Κονταξής, Αφρουδάκης Γ., Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης 2, Δερμιτζάκης Χρ., Παρασκευόπουλος.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Σωτήρης Σταθάκης
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.