Ισοπαλία αγωνίας 8-8 για τον Πανιώνιο με το Αργοστόλι

Ένα δικό του παιχνίδι έχασε σήμερα ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, που θα του εξασφάλιζε και την παραμονή, αλλά τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 8-8 με το Αργοστόλι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αλέκου Βάσσου προηγήθηκε με 6-2 και 7-3 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου και όλα έδειχναν, ότι θα έφθανε σε μια εύκολη επικράτηση. Οι Κεφαλλονίτες όμως είχαν άλλη άποψη και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας, από την πρωτεύουσα. Αρχικά μείωσαν σε 7-5, με τον Πανιώνιο να αυξάνει και πάλι τη διαφορά (8-5), αλλά οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πολύ σκληροί, για να… πεθάνουν και με τον Κατσιγιάννη, 11 δευτερόλεπτα πριν από τη τέλος, ισοφάρισαν.
Οι «Πάνθηρες» πήραν τελικά έναν μόνο βαθμό στην προσπάθεια, που κάνουν, για την παραμονή τους, στην κατηγορία, ενώ το Αργοστόλι έμεινε μόνο στην 4η θέση της βαθμολογίας, αλλά περιμένει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, για τη σιγουρέψει.
Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, άναψαν τα αίματα, αλλά τελικά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι.
Το φιλμ του αγώνα
Πανιώνιος-ΝΟ Αργοστολίου 8-8
Τα 8άλεπτα: 4-1, 2-1, 1-1, 1-5
Τα γκολ του Πανιωνίου (Αλέκος Βάσσος): Χρ. Κουτσιαλής 3, Θωμάκος 2, Σάκιτς 2, Αναστασιάδης 1.
Τα γκολ του ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Στελάτος 2, Κατσιγιάννης 2, Μπουρνάζος 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Ε. Δουδέσης 1.
Διαιτητές: Σταυρίδης-Κατσαρός
 http://www.aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.