ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ -ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΚΟΣ 2-0



Διλινάτα και Παλληξουριακός  συναντήθηκαν σήμερα, μια ηλιόλουστη Μαρτιάτικη Κυριακή, για να ΄βγάλουν την υποχρέεωση΄. Ανούσιο ήταν το πρώτο μέρος, ενώ βελτιώθηκε, σε χαμηλά επίπεδα πάντως, η απόδοση των δυο ομάδων στην επανάληψη.
  Το ματς με λιγοστές ευκαιρίες και μετριότατο θέαμα από τις δύο ομάδες, έδειξαν να μην ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα.
Έτσι μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, τα Διλινάτα ήταν πιο κινητικά κι έδειξαν  να παίρνουν τα ηνία της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Φωή άλλωστε, ήταν αυτοί που μονοπώλησαν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ο Δ. Τζωρτζατος στο 24΄ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ για την ομάδα του και να δημιουργεί έτσι τις βάσεις για τη νίκη. Οι κόκκινοι του Παλληξουριακού δεν ξύπνησαν όμως ποτέ από το λήθαργο τους και έστι στο 42 ο Ψαριανός  σκόραρε για δεύτερη φορά κλειδώντας τη νίκη υπερ της ομάδας των Διλινάτων.
Κάπως έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος των πρώτων 45 λεπτών, με το θέαμα να είναι μέτριο και οι ομάδες να μη δείχνουν στους θεατές για ποιο λόγο έπρεπε σήμερα να αγωνιστούν.
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 70ο λεπτό και ήταν για τον Παλληξουριακό , με τον Παπαδάτο να χάνει κλασσική ευκαιρία μόνος με το τέρμα αλλά να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή, αφού το σουτ που επιχείρησε ήταν ισχνό κι αποκρούστηκε εύκολα από τον τερματοφύλακα των Διλινάτων.
Τα Διλινάτα από την πλευρά τους δεν είχαν καμιά ευκαιρία αφού ο Παλληξουριακός ήταν καλύτερος και πιο βελτιωμένος από το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του φάνηκαν πιο αποφασισμένοι αλλά πιο πολύ κούρασαν, με τις απανωτές ευκαιρίες και τα μακρινά σουτ που επιχειρούσαν.
Μετριότατο θέαμα λοιπόν πρόσφεραν οι δύο ομάδες που φρόντισαν να οργανωθούν καλά στα μετόπισθεν, τόσο καλά όμως που αλληλοεξουδετερώθηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελάχιστες φάσεις.

 
 
 
 
ΔΙΛΙΝΑΤΑ:Μίχος, Μύρτο, Κύριος, Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Σπ., Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Δημ., Σκριβάνος Κ., Ψαριανός (Δούκας), Αναλυτής,Θεοδωρακάτος (Παρασκευόπουλος).
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:Σαμούρης, Λαδάς Ι., Λαδάς Ι., Λυκούδης Α., Μαυροειδής, Καμινάρης, Φαρακλός, Γαβαλάς (Κοζομπόλης), Πρεντάνος Χ.,(Μαρκέτος) Παπαδάτος, Βολίνσκι.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.