«ΞΥΠΝΗΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ , ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 0-4 ΤΟΝ ΠΑΓΚΕ



Η Εικοσιμια κέρδισε εύκολα τον Παγκεφαλληνιακο  σήμερα το πρωί  εκτός έδρας με 0-4 και εξασφάλισε την δεύτερη θέση που της δίνει την δυνατότητα να έχει το πλεονέκτημα έδρας για τα Πλέει οφ.  Ο αγώνας είχε δυο πρόσωπα στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κόντραραν στα ίσια την Εικοσιμια και να την δυσκολεύουν αρκετά.
Στο Δεύτερο μέρος όμως η ομάδα της Εικοσιμιας δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβητήσει παίζοντας καλό και παραγωγικό ποδόσφαιρο.
Στο 8` δυνατό σουτ του Ζαϊμη θα βρει το κάθετο δοκάρι  της Εικοσιμιας . Στο 33` ο Π. Κορσιανος θα πιάσει σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο τερματοφύλακας του Παγκε θα αποκρούσει και με την Βοήθιε τον αμυντικών θα απομακρύνουν τον   κίνδυνο . Στο 42` ο Ζαίμη θα αλλάξει την μπάλα με τον Τουρλα με τον τελευταίο να σουτάρει άστοχα . Στο  44` δυνατό σουτ  του  Τασιούλη στο δοκάρι, το ριμπάουντ θα πάρει ο Π. Στεφανάτος  και με νέο σουτ μέσα από την περιοχή θα βρει πρώτα το δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Παγκε (0 – 1) . Στο 55` ο Αν . Κορσιανος θα σημείωση ένα εντυπωσιακό τέρμα όταν από λάθος  διώξιμο του Κατερέλου με τα πόδια η μπάλα θα φτάσει στα ποδιά του επιθετικού της Εικοσιμιας και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα σκοράρει για δεύτερη φόρα (0-2).  Στο 72`ο Παγκε θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Ζαϊμη σε μαρκάρισμα του Γ. Μινέτου. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος ο παθών που θα σουτάρει άουτ χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία για να ξαναμπεί ο Παγκε στον αγώνα . Στο 76` ο  Κονόμης θα εκμεταλλευτή την πάσα πάρε βαλε του Αν . Κορσιανος και θα πλασάρει εύκολα τον Κατερέλο για το (0 – 3). Δυο  δυνατά σουτ του Ντουκαϊ και του Αν . Κορσιανου   88` και στο 89` δεν θα βρουν στόχο .  Το σκορ θα κλείσει με τέρμα του σημείωσε ο Αν . Κορσιανος μετα από πάσα του Π.  Κορσιανου στο 90+.
 Παγκεφ/κος:(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Νικ., Γασπαρινάτος, Αντωνίου Παπαθεοδωρόπουλος, Αρμάντο, Τούρλας (78' Κίριο), Κουλουμπής Ορ. (72' Βουκελάτος), Πλατανίτης, Ζαίμι, Νουρεντίνι (60' Καραντινός-Νεόφυτος).
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης, Μινέτος Γ., Κορσιάνος Αντ., Μπούσι, Κορσιάνος Παν., Αποστολάτος (83' Κόρμαλης), Στεφανάτος (67' Ντουκάϊ), Κονόμη, Κουκλάκης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.